Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vívomove HR Sport

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Smarta klockor (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Snygg klocka. Va inte så rolig som "smartklocka" så är du ute efter en sådan så är detta inte rätt.

  Men snygg, sitter bra, bra batteritid och den inbyggda pulsmätaren går att använda för den som streamar att få puls på skärmen. Krävs bara en liten usb sticka till det. :)
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Bra, stilren klocka. Minimalistiskt gui, finns fortfarande brett urval funktioner.

  Jag använder ett fåtal för att hjälpa mig konditionsträna och gymma fysterapi, är inte så intresserad av väder osv då jag faktiskt redan äger en telefon

  + vattentät
  + bra fit
  + Räknar heart rate och tid, kan regga träningspass själv

  - 5 dagars batteritid är ok, men hade önskat mer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar den!
  Riktigt snygg klocka med bra batteritid. Kollar inte lika ofta i mobilen längre. Får en notis i klockan vilket oftast är tillräckligt med info. Är det viktigt går jag och hämtar mobilen annars låter jag den ligga.

  En löpare kanske saknar gps men inget jag behöver.

  Ganska enkelt med menyerna när man väl lärt sig dem samt appen.

  Väldigt lätt och bekväm.

  Rekommenderas varmt!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Har haft klockan i snart ett år. Den är väldigt snygg och sitter skönt.

  När det kommer till att följa hur du rör dig så är den betydligt sämre. Den automatiska rörelseavläsaren som ska starta vid ett löppass tex funkar inget vidare. Den kan både starta, stoppa, inte starta och stänga av sig medan du tex springer. Vid annan aktivitet är det inte säkert att den läser av alls.

  Om en jämför med en Fitbit (har haft flera) där du med ett tryck startar en aktivitet är det rätt många tryck för att få igång en aktivitet med denna. På Fitbiten är även den automatiska avläsningen betydligt bättre på att känna igen vad du faktiskt gör.

  Trappavläsningen funkar också ibland och ibland inte. Vissa dagar har jag gått i massa trappor och sen visar den 0 eller 1 trappa.

  När det gäller pulsavläsning likaså. Om du springer funkar den bra om du startat ett löppass själv. Om du inte startat det själv är det si och så med avläsningen. Gör du annat är det inte säkert att den läser av pulshöjningen korrekt.

  Batteritid är okej. 4-5 dagar med konstant pulsavläsning.

  Så vill du ha en snygg klocka där det inte är lika viktigt hur den följer hur du rör dig så är den mycket snygg. Är avläsningen av rörelser viktigare välj en annan klocka.
 • Bra
  2 år sedan
  Bra funktionalitet och app, men otillförlitlig pulsmätning och lite tveksam kvalitet på glas.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En bra klocka som har hjälpt mig mycket med aktivitet. Hittils så är det fullt hus på stjärnor.
  Köpte även en rose gold från löparshop.se till hon där hemma!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En mycket trevlig klocka som har alla funktioner jag behöver. Pulsmätare, stegräknare och bra funktionalitet gentemot mobilen (enklare koll på nya e-post, meddelanden och inkommande samtal; bonus att man kan välja svara eller avvisa på klockan). Därtill är den även vattentät till 50 meter så den klarar längderna i simhallen, vilket ju är riktigt trevligt.

  Något problem med visare som inte håller tiden har jag inte upplevt under den månad jag använt den.

  Batteritiden första veckan, med extra mycket pillande och trixande, var utlovade 5 dagar (och det tar strax under två timmar att ladda den fullt). Numera håller den nästan exakt 7 dagar med hyfsat mycket puls- och meddelandekontroller varje dag.

  Eftersom jag sökte en aktivitetsklocka som var diskret (dvs ser ut som en vanlig kocka)och ändå är exakt i sin pulsmätning så måste jag säga att jag är riktigt nöjd med denna. Full pott med lätthet!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg, syns ju inte så väl att det är en "smart" klocka. Dock några irriterande buggar som att visarna inte håller sin kalibrering speciellt bra, kan vara flera gånger per dag som de ballar ur. Tyvärr ett känt problem enligt Garmins forum och de jobbar på en lösning. HUR man kan lansera en klocka som inte klarar att visa tiden ordentligt är ett mysterium.

  Löser de inte problemen med klockan snarast får den gå tillbaka till ÅF med hänvisning till ursprungsfel.

  Återkommer med uppdateringar här om de löser detta med en firmwareuppgradering (liksom buggarna med stegräkningen t ex).