Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Vivoactive 3 Stainless Steel

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  -Uppdaterat 2017.11.06-
  Måste dra ner på betyget en aning tills att de fixar alla buggar och förbättrar vibrationen.
  - Tidsformatet ställs sporadiskt om till 12h trots att jag ställer in 24h ( känt bugg enlig Garmin)

  - Pulsmätaren hängde inte med idag under träningen enligt extern mätning (induktivt) räknade den 40 bpm mindre än den puls jag hadde under första 5 minuterna av mitt konditionsträning.

  - vilopulsen registreras fel trots att jag under vila har mycket lägre puls under längre period så blir de inte den registrerade lägsta.

  - Lite konstigheter kring bakgrundsbelysning då jag vill ha den endast igång under aktivitet vid hand rörelse, men den alltid igång vid handrörelse trots att jag ej har aktivitet igång.
  Dessutom går den ej att ställa ned lägre än 10 i intensitet (då det endast går på inklement av 10 mellan stegen)

  - Batterit verkar inte hålla så länge som jag först upplevde iallfall så verkar det vara rejäl spridning i hur snabbt den töms ut.

  2-4 dagar med normal användning verkar det vara (vid normal användning så är det gps loggning á 25-50min / laddning)

  Som sagt så börjar jag hitta alldeles för många buggar för att hålla kvar det höga betyget när de är fixade så återkommer jag med högre betyg.

  ---

  +Snygg design
  +Bra batteritid
  +Bra funktioner/appar för träning
  +Genomtänkt och smart interaktion mellan hårdvara och mjukvara.

  -Svag vibration
  -Garmin pay saknas trots att det reklameras på svenska hemsidan om den.
  -små buggar i mjukvaran (som förhoppningsvis fixas snarast med uppdateringar)
  -saknar att starta första träningsappen i listan med tre knapptryck (så som det fungerat i andra tidigare modeller från Garmin)

  Sitter bra på armen, snygg klocka och fulländad i dess funktioner. Lite buggig i mjukvaran men förhoppningsvis fixar de dem med framtida uppdateringar (inget som förstör användarupplevelsen jätte mycket dock). Tyvärr så fungerar inte Garmin pay (inte för att jag trodde det, men vore trevligt om det hadde funnits med från början), var i kontakt med garmin men de fanns ingen information kring när eller om pay funktionen kommer att fungera i Sverige. I jämförelse med tidigare modeller jag ägt och kännt på från Garmin så har denna klocka lite svag vibration (förhoppningsvis är det något de kan fixa med framtida uppdateringar, typ dra upp varvtalet på motorn eller nå liknande)

  Trots de negativa delarna som jag nämt tidigare så ger klockan generellt ett bra första intryck. Den har potential att bli bättre med några framtida uppdateringar och därav det höga betyget.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Skräp. Efter knappt två år laddas den ur på en dag.
  Skärmlåset är urdåligt, det är alltid spännande att få se vad som visas, något finns på skärmen men kanske inte det man vill, lite trist om man rör sig fort och inte har tid med strul. Höjdmätaren är ett skämt, appbaserad. Köp inte skiten.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  20 dagar sedan
  Funktionsmässigt är klockan bra och den lever upp till förväntan avseende funktionalitet. Tyvärr är batteritiden riktigt dålig och redan efter en månads användande klarar den inte ens 3 dygn mellan laddningarna.
 • Bra
  1 år sedan
  Tydlig klocka dock dock med dålig färgåtergivning
  Håller laddningen klart sämre än förväntat.
  Krånglande bluetooth koppling
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra funktioner men skräpkvalitet. Efter ett drygt år har pulsmätningen lagt av och stegräknaren hänger sig hela tiden.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Letade länge innan jag bestämde mig för denna klockan.

  Ville hitta någon som inte var så stor men ville inte ha en fitbit. Efter många jämförelser fick jag prova en kompis och trots att jag har en väldigt liten handled så tyckte jag inte att denna blev för stor.

  Vad klockan kan mäta upplevde jag också vara väldigt likt många andra, dyrare modeller.

  Har använt klockan i lite mer än 6 mån och tycker den är behaglig att ha på sig. Uppskattar också att de är enkelt att få notiser på tex sms, samtal etc.

  Tränar mest yoga och pilates och för de aktiviteterna tycker jag att den är bra på att mäta pulsen. Provade att simma med den en gång men har svårt att säga hur precis den är.

  Enda negativa är väl att den nog tappar pulsmätningen lite när jag vari på hot yoga pga all svett. Då skulle nog ett pulsband vara bättre. Jag var inte ute efter en superavancerad klocka utan vill kunna mäta enklare träning. Tränar man mycket och ställer höga krav på sin klocka kanske inte detta är rätt variant. Men för medeltränaren som vill hålla koll på puls, distans, sömn etc skulle jag definitivt tro att denna räcker. Eftersom den är rätt liten är den helt ok att ha som vardagsklocka också tycker jag.

  Jag gillar appen också, enkel översikt och enkelt att connecta med andra som också använder Garmin.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Enligt mig inte värd pengarna. För det priset är det bara en ok pulsklocka. Den har en hel del funktioner men skärmen, som stör mig mest, är inte ok för det priset. Min 5 år gamla Sony Smartwatch 2 är helt överlägsen i kontrast, färger och ljusstyrka med samma typ av transreflektiva display. Men visst batteritiden är inte en vecka...
  Designen ser bra ut på bilder men i verkligheten är det inte riktigt samma upplevelse. Den känns känns plastigare och billigare. Användargränssnittet är inte konsekvent dvs ibland ser ut som om det är anpassat för en rund display ibland för en fyrkantig display.
  Det är lättast att välja engelska som språk på klockan och appen eftersom man får leta efter nödvändig information på Garmins forum där engelska termer gör det mycket enklare att hitta vad man söker. Översättningarna till svenska är inget vidare...
  Garmin lägger inte för mycket tid på att hålla användarmanualen och supportinformationen uppdaterad.
  Men efter en hel del vånda i valet mellan Fitbit o Garmin så blev det denna klocka tack vare möjligheten att räkna repetitioner.
  Har inte hunnit få full koll på hur det funkar i praktiken men jag förväntar mig inte att det ska vara en exakt vetenskap. Men i allafall en intressant funktion.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Utmärkt klocka för mina behov. Loggar löprundor och cykelturer med gps utan behov av att ha mobiltelefonen med.
  Sitter klockan rätt, dvs ovanför handledsbenet och relativt tajt, så funkar pulsmätningen suveränt.
  Den har ersatt min tidigare Android Wear klocka och gör det med bravur. Alla mobilaviseringar kommer som de ska till klockan.
  Skärmen är inte högupplöst men det gör inte mycket. Utomhus fungerar skärmen också helt ok.
  Om man endast loggar nån aktiviteter per dag så får jag nog ut 3-4 dar iaf. Används den mest som smartklocka närmar jag mig 6-7 dagar.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Är jättenöjd.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har nu haft klockan i en vecka ungefär. Mycket nöjd än så länge, med några loggade aktiviteter om dagen så får jag ut ca tre dagars batteritid. BRA!
  Displayen kan upplevas som grådassig i mörker men är av en typ som drar väldigt lite energi och syns väldigt bra utomhus till skillnad från många oledpaneler som andra smartklockor har.

  Det grafiska gränssnittet i telefonen är mycket bra och går även läsa ut på datorn med än mer information och överblick. Mäter allt från stress, puls, kalorier, hastighet, tid osv osv.
  Roligt att även delta i utmaningar och se vänners aktiviteter om man vill och aktiverar funktionen.

  Klockan har massor av förinlagda aktiviteter som löpning, simning, golf osv. Saknas nåt går det enkelt ladda ner, har själv laddat ner en vindsurfapp.

  Armbandet är av mjukt gummi och vanlig typ. Kan således bytas ut till vilket 20mm armband som helst förutom armétyp som har rem som täcker baksidan där pulsmätaren sitter...
  Klockan är lätt och sitter bekvämt.
  Säljs i tre färger. Stainless med vitt och svart armband och Slate som är titanfärgad och svart armband.

  Har inte upplevt några som helst buggar eller problem. Har hittils loggat simning, cykling, gång och vindsurfing. Värt att nämna är att pulsmätaren avaktiveras vid simning. Dessutom finns endast simning i bassäng inlagd, finns dock säkert app för simning ute.

  Priset ligger något högt men jag anser ändå att det är en bra produkt! Jag gav 2995kr och kommer säkert gå att få billigare.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hade en Vivoactive HR innan, dvs föregångaren.

  Har använt denna i ~2 veckor, men inte hunnit träna något än, så en uppdatering kommer då jag haft med den på några löprundor.

  Den enda smartfunktionen jag använder är att klockan vibrerar då det ringer. Vill absolut inte få aviseringar på SMS osv. I mobilappen (Android) så ska man kunna stänga av notiser från de appar man inte vill ha notiser från men det funkar inte efter jag uppgraderade till Vivoactive 3. Jag stängde av allt men fick ändå SMS och annat som jag inte ville ha. En workaround på detta är att:
  1. ta bort SMS behörigheten från Connect på mobilen
  2. i mobilen välja att connect inte få visa aviseringar, gör man inte det så kommer connect att avisera flera ggr per dagpå att den vill ha tillgång till SMS...

  Till skillnad från föregångare så mäts pulsen hela tiden. Har noterat att jag kan få väldigt suspekta värden pga mätfel, men det handlar då om kortvariga mätfel. I övrigt trevligt att den mäter oftare än föregångaren.

  Batteritiden är mycket sämre än föregångare, förklaringen ligger kanske i just det att pulsen mäts hela tiden. Verkar som att man ska ställa in sig på att man max får ut 4-5 dagar och det finner jag ändå acceptabelt.

  Armbandet är 20 mm standard och jag tycker den sitter bra, inte obekväm på något sätt.

  Uppdatering 2018-03-22:
  Har nu hunnit använda den en hel del för löpning och GPS-funktionen verkar vara så pass exakt som man kan förvänta sig av en sådan här klocka 2018.

  Batteritiden är väl ok, men långt ifrån lika bra om föregångaren. Exempel: efter 95 timmar varav 105 minuter varit med GPS-igång så har jag 21 % kvar. På 30 min laddning hinner den gå upp från 21 till 78%.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klockan bra men lite småfix som kan förbättras. Sen var barometern i mitt exemplar trasig. Fick dock både bra service och bemötande av Garmins kundsupport. Tänk om alla kunde bete sig så bra.
  Även om batteritiden strulat och synkningen med telefonen fungerar sådär, och då inte minst att den var trasig, så är jag en nöjd kund pga bra kundsupport och en i grunden bra produkt.

  Sen är jag nöjd att jag slapp hantera reklamationen via netonnet. Det har aldrig fungerat där. Alltså heja Garmin.

  Uppdatering: Jag fick en ny klocka av supporten. Visar sig att barometern inte fungerar på denna heller. Nu orkar jag inte bråka mer. Det är en helt OK pulsklocka med många bra funktioner. Räkna dock inte med att barometer och funktionen för stegräkning i trappor fungerar.