Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Gear Sport

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.34)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Har notifikationer som inte går att stänga av och stör än hela tiden tex senaste nytt. Den okej innan en uppdatering men efter den hade en app installerats som ger notifikationer hela tiden och som olikt andra appar inte går att stänga av stöd än konstant (senaste nytt)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar denna!

  + Riktigt snygg
  + Väldigt lätt
  + Gps och pulsmätare
  + Spotify UTAN att ta med sig mobilen. Älskar detta!

  + Gillar navigering genom att snurra på uret
  + Riktigt bra skärm och ljusstyrka
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Testat ut, samsung gear S3, huawei watch 2 och Samsung gear sport.

  Huawei blev dock utklassad av båda gear-klockorna, både i skärpan på skärmen vilket man märkte tydligt, kvalitet och batteritid. Därav var Huawei den första som rykte. Batteritiden varade i ca 1 dag.

  Samsung gear S3 funkade bra och samsung pay var en rolig funktion den hade. Dock var den på tok för klumpig för att använda som en sportklocka. Jag har även relativt smala handleder så denna såg otroligt stor ut. I jämförelse med Huawei var denna snäppet större. Därav blev detta den andra klockan som rök.

  Och så Samsung gear sport. Batteritiden för denna och Gear S3 var ungefär samma, 3-4 dygn beroende på om jag körde långa träningspass men ett 1h pass varje dag klarar den sig mellan 3-4 dagar och då har jag haft den på handleden hela dagarna och puls mäts varje 10 min, ingen Power saving på men "Always display on" avslagen så displayen går bara igång när jag kollar på klockan. Passar perfekt på handleden också och inte för stor, perfekt träningsklocka som man kan simma med dessutom.

  Summering: Huawei höll inte måttet, billigare men det märks av tydligt. Plastig osv...Ingen klocka att ha till vardags.
  Samsung gear S3, suveränt med samsung pay men den är väldig bulkig och ingen klocka jag föredrar att träna med precis, dock snäppet snyggare än sport.
  Samsung Sport får nästintill toppbetyg! Tål att simma med vilket man inte bör göra med dem andra. Smidig och lättnavigerad klocka. Tyvärr har den ingen samsung pay...hoppas det kommer så småningom.

  Edit: Nu finns samsung pay även för gear sport!
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Ej nöjd, mestadels pga HR sensor och återkommande lagg. Har haft Gear Sport i strax över ett halvår och har sedan start haft återkommande problem med HR sensorn. Visar ca 50 bpm lägre än verkligheten återkommande, och vid både cykling och vandringsaktivitet fungerar den en kort stund för att sedan inte läsa av alls på ~30 minuter (ger endast ett långt streck).

  Att man dessutom är så bunden till Samsungs appar gör tyvärr inte saken bättre. Kan tyvärr inte rekommendera denna om man är ute efter en smartwatch för träning.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Chansade lite och köpte klockan innan några riktiga tester hade trillat in på webben. Intrycket är blandat men generellt positivt.

  + Skärmen är riktigt bra. Jämfört med suunto spartan trainer och garmin vivoactive 3 och tycker skillnaden är stor.
  + Design och byggkvalite. Tittade på en hel del träningsklockor innan köp och denna känns överlägset mest premium. Stort plus för att den passar oss med smala handleder också.
  + Interaktion. Snurrande bazel tycker jag funkar hur bra som helst. Touchen funkar även den väldigt bra trots att skärmen är såpass liten.

  / Fick tanka två appar till min android lur för att komma igång (samsung gear + samsung health). Tycker det känns rimligt men är lite besviken på att man även måste skapa ett samsung konto och således hålla sig i samsungs värld.

  - Inte helt övertygad att Tizen OS är ett minus jmf med Android wear. Tycker gränsnittet är fint, intuitivt och flyter på bra. Vad man saknar är såklart apputbudet men det finns inget jag saknar... med ett STORT undantag: Samsung health saknar för tillfället stöd för intervallträning. Räknar med att det löses i framtiden när fler tredjepartsappar portas över till gear sport. När det händer kommer jag höja betyget något.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har nu haft klockan i ca 5 dagar och har bestämt mig för att lämna tillbaka den.

  Pros:
  - Bra skärm, skarp och fina färger. Med hög (och inställbar brightness) fungerar den även i solljus (även om jag bara testat den i svenskt höstväder).
  - Bezel-navigering. Skitbra att kunna navigera menyer genom att vrida på uret och endast använda touch-display för att bekräfta val. Fungerar när man är blöt/svett om fingrarna, med handskar osv.
  - Anpassningsbar. Man kan skruva på i princip alla tänkbara inställningar, lägga till nya appar, anpassa watchface, lägga till widgets osv.
  - Snygg att titta på och armbanden kan bytas för att få den rätta "looken".

  Cons:
  - Batteritid. En showstopper för mig. Trots att den har div. inställningar för att stänga ner funktioner håller den inte mer än kanske max 2 dagar i standby. Det enda sättet för mig att få acceptabel batteritid är att gå ner i "power save"-läge vilket innebär att endast svartvitt display och alla funktioner förutom notifikationer från telefonen är igång. Men då blir å andra sidan klockan ganska meningslös.
  - Telefonstöd. Jag var tvungen att installera 3 (!) appar ur Samsungs ekosystem för att få igång kopplingen till telefon. Om man dessutom vill kunna använda klockans träningsfunktioner fullt ut behöver du Samsung Health (S Health), så totalt 4 appar. Du behöver också ha ett konto hos Samsung, som är likvärdigt med ett Google-konto. Hit försöker klockan och apparna toksynka all din data, och kartlägga din personlighet. Dessa appar har fullkomligt förstört batteritiden på min telefon, då de ligger igång och gör saker i bakgrunden och skickar störande notifikationer. Man kan säkert trimma detta, men hela grejen med att klockan är så tajt knuten till telefonen känns lite "bloaty". Trots att klockan kan köra spotify (offline, utan telefon) så behöver du ha alla dessa appar och koppling till Spotify på din telefon för att Spotify öht skall starta. Man kan såklart köra klockan helt utan telefon, då den har wifi för egen uppkoppling också men då reducerar man också ner funktionaliteten rejält.
  - App ekosystem. Tizen har ett ganska dåligt utbud med appar. Jag ville t.ex använda träningsappen Strava för att logga min träning, eftersom jag använt den länge sen tidigare. Strava stöds inte, liksom många andra liknande system, på Tizen. Samsung Health har stöd för att via cloudet senare synka din data till andra tjänster (typ Strava), men detta fungerade dåligt och man kan inte heller t.ex realtidsströmma data till Strava vilket är möjligt på andra plattformar.
  - S Voice och mikrofon. Klockan har en mikrofon som man skall kunna använda för att mata in text i klockan. T.ex om du vill skapa en reminder, skriva ett meddelande eller bara "fråga klockan" något så används S Voice. Denna funktion fick jag inte att fungera öht, den förstod inte en enda sak jag sa och missförstod varenda ord. Det blev ibland lite komiska resultat, men det slutar vara roligt efter de första minutrarna. OBS! Detta är nån handikappad version av Samungs riktiga "röststyrning" Bixby. Kanske kommer även deras klockor få Bixby i framtiden, men i dagsläget är S Voice helt värdelös.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dålig vibration, känns knappt att den vibrerar vid notifikationer. Saknar stöd för Samsung pay för svenska marknaden trots att den har NFC. De två faktorerna gjorde så att den åkte tillbaka där den kom från redan ett dygn efter att jag fick den.
  Den satt ej så bekvämt på armen heller. Skärmen var fantastisk men för nackdel till batteritiden som på ett dygn gick ner till 50% (då med skärmen "always on" under ca 4h sammanlagt på dyngnet)
  Kommer tidigare från Garmin som jag nog kommer att fortsätta med ett tag till fram över.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha haft klockan bara ett dygn så kommer här ett första omdöme.

  Var orolig att batteriet skulle laddas ur fort men efterbha lyssnat på Spotify via blåtandslurar i en timme med wifi påslaget har klockan förbrukat ca 12-15% vilket känns klart godkänt.

  I övrigt har jag inte hunnit testa klockan jätte mycket men första intrycket är att den är snabb i menyerna och känns välgjord.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag var ivriga att prova en smartwatch, efter att ha läst mycket om dem online. Från en estetisk synpunkt gillar jag Gear Sport. Det ser cool ut och är lättillgängligt, oavsett om du är i gymmet eller på en natt ute. Materialen som används i sin konstruktion känner premie. Jag har läst massor av andra som kommenterar hur stora och klumpiga smartwatches kan titta. Jag skulle dock behöva säga att Gear Sport passar perfekt på min (admittedly) läckra handled. Synkronisera klockan med min Samsung smartphone var relativt problemfri, några hicka här och där men inget stort. Du kan se det arbete som Samsung har gjort för Gear Sport och en ansluten smartphone för att arbeta tillsammans sömlöst. Jag njuter verkligen av att ha olika meddelanden om samtal, texter och e-postmeddelanden på min handled. Att få meddelanden på handleden när du är på bussen, på en cykel eller utåt (och utan att behöva fiska ut min telefon) vädjar till mig. Jag njuter också verkligen av musikfunktionen. Det är väldigt lätt att synkronisera en spellista över till Gear Sport och gå ut genom dörren och rocka till några nya låtar, när du väl kommit över Spotifys ganska snygga app. Jag är en vanlig gym-goer, och jag var ivrig efter att se vilken skillnad Gear Sport skulle göra när i zonen. Jag hittade klockan hjälpte verkligen till att hålla mig förlovad med mitt träningspass. Att ha intervalltimer och hjärtfrekvensavläsningar hållde mig fokuserad och skjutande, och jag befann mig inte bara att driva tanklöst genom ett träningspass, vilket jag ofta kan göra. Jag var initialt bekymrad över batteriets livslängd på Gear Sport, det verkar vara lite problem för alla smartwatches. Som sagt kan jag regelbundet få två till tre dagars liv per laddning. Om du aktivt använder klockan (det vill säga med hjälp av GPS-enheten för att spåra en körning medan du lyssnar på musik) kommer batterinivån att sjunka snabbt. Mitt råd är dock att när du inte aktivt använder klockan (t ex under träningstiden) - slå klockan i energisparläget. Detta tillåter dig fortfarande att ta emot alla viktiga samtal och meddelanden, men ger dig samtidigt tillräckligt med batterier för att komma igenom dagen. Teknikbolagen driver smartwatch-teknik, men köparen verkar helt underväldigad av dem. Till slut är en smartwatch precis det, en smart klocka. Du bandar den på, den berättar för dig tid och buzzar ibland. Jag kan se varför folk kan vara imponerande, men Gear Sports funktioner är användbara för mig, så jag håller mina :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har alltid varit imponerad av Samsungs förmåga att uppfinna och förfina sina produkter i sitt försök till perfektion. Så jag lade ner min existerande krusidullspassagerare och fick Gear Sport att vara min betrodda följeslagare, samtidigt som jag utbildade mig ett stort 2018 trekking äventyr i Himalaya.

  Den estetiska: Det är en riktig tittare. En slick metallisk inredning som ser ut och känns både robust och dyr. Jag älskar verkligen det snygga mörka utseendet, vilket gör det till en timepiece som ser jättebra ut på gymmet och känner sig inte otrolig medan man bär med en kostym på kontoret.

  Silikonbandet är så bekvämt att du inte ens märker. Samsung har packat den här klockan med massor av tech. Den har ett vänligt, smidigt användargränssnitt som har gjort denna klocka till en glädje att använda. En snabb bläddring av bezel och ett klick på en av sidoknapparna och du är redo att utforska och använda widgets och appar och göra allt från att betala för dina räkningar i snabbköpet med hjälp av Samsung Pay, för att få reda på exakt hur många kalorier du brände gör dina favorit sportaktiviteter. Det kände mig bra att kunna lämna min mobil i min ficka (mobiler är ganska stora idag) och istället använda min klocka för att göra olika saker som att lyssna på musik, kontrollera e-post eller övervaka mitt hjärtfrekvens.

  Klockan fungerade som en charm på min lokala simbassäng, och jag har använt Gear Sport för att övervaka min prestanda under tidig morgon körning och samtidigt på den lokala roddklubben. Auto-upptäckten är anmärkningsvärd med klockan tar bara några sekunder att hämta aktiviteter. Samsung S Health-mjukvaran gör ett utmärkt jobb med att presentera data som fångats av klockan och ge dig meningsfull information för att du ska kunna analysera. Sömnmönster, vägar som tagits under promenader eller under jogging, typ av sport som spelats och hur länge kalorier bränns vid olika tider på dagen är bara några av de många saker som klockan analyserar och gör det möjligt för mig att göra justeringar på min dag , för att uppnå mina hälsomål, i enlighet med detta.

  Finns det något som saknas? Det vore coolt att kunna ta emot samtal med hjälp av klockan för de ögonblick där det är obekvämt att nå telefonen. Jag skulle också vilja se ett större urval av appar med tanke på den kraftfulla hårdvaran som utgör denna fantastiska kit. Med så många smartwatches att välja mellan, tror jag att en sportentusiast skulle vara svårt att hitta en klocka mer visuellt tilltalande, multifunktionell och lika lätt att använda som Gear Sport.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vilken utmärkt smart klocka! Så mycket att säga ..... imponerad av allt det gör, från att låta mig veta whos ringer mig för att spåra min sömn. Definitivt har gjort mig mer aktiv varje dag. Gör att jag vill träffa mina fitnessmål.
  Klockans utseende och känsla utmärkte mina förväntningar. Ingen extra vikt jämfört med en standardklocka. Skulle rekommendera.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den här klara klockan kommer att ge dig möjlighet att exemplifiera de bästa egenskaperna hos varje. Funktionerna hos varje, kombinerad i en enhet är gratis på ett sätt som verkligen gör en stor skillnad i daglig användning. Till exempel, funktionen för vattentätning som behövs för att spåra simning innebär att du inte behöver oroa dig för att ta av Gear Sport i duschen eller göra disken. Anmälningssystemet för smart klockan används för att påminna dig om att du ska hålla dig aktiv och sträcka.

  Efter att ha använt enheten i ungefär en månad har jag funnit att den är levande och lyhörd, visa det bästa jag har sett på en smart klocka, med bezel-mekanismen det mest intuitiva sättet att styra användargränssnittet. Klockan klarar av att balansera en stor storlek och vikt med en pålitlig batteristorlek och skärmområde. Kramad in i kroppen finns också 4 GB utrymme för offline Spotify-nedladdningar, GPS, en hjärtfrekvenssensor och alla andra träningssensorer där ute. Den vattentäta metallkroppen har visat sig vara utmärkt för att ta bort repor och tecken på slitage eftersom det ser ut som nytt efter flera slag och stötar.

  Den fullständiga kontrollen över larm, anmälningar och påminnelser innebär att Gear Sport kan matcha exakt vilken anslutning du vill vara, så att du aldrig missar ett meddelande eller en nyhetshistoria eller blockerar allt utom ditt morgonlarm, beroende på våra preferenser. Tizen kan säkert konkurrera med något annat smart klockoperativsystem och den här imponerande utvecklingsuppnåendet av Samsung innebär att de kommer att kunna skräddarsy operativsystemet till sina hårdvaruval, vilket maximerar effektiviteten.

  Ladda upp klockan är enkelt, bara släpp den på den magnetiska trådlösa laddaren. Batteriet varade i genomsnitt 4 dagar i min erfarenhet.

  Sammantaget skulle jag starkt rekommendera denna smarta klocka till alla som är intresserade av en snygg, väl proportionell och heltäckande smart smart-enhet och smart klocka i en
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter en vecka med att använda den här enheten är det säkert att säga att detta kommer att lösa sig direkt in i smarta klockmarknaden och har potential att dominera konditionspårningssektorn. Den snygga designen är bekväm i vilken inställning som helst om det är dagligt på kontoret, pumpar det ut i gymmet eller en natt på stan. Jag gillar de olika klockans ansikten som hjälper klockan att smidigt sammanfoga i vilken miljö som helst. Funktionen hos klockan är obegränsad med en rikedom av apparater av marknadsledande företag och utvecklare som kan fullt ut öppna potentialen hos Samsung Gear Sport. Precis när du tror "Jag önskar att den hade x-funktion", låg och se, det finns en app. Smidig övergång mellan klocka och telefon är utmärkt. Jag använder min med Samsung Galaxy S7-kanten. Den roterande fästet ger snabb och enkel navigering. Den vattentäta funktionen låter dig spåra bad och svettas med sport, inklusive cykling, löpning och det känns igen när du gör någon övning och markerar det som dynamiskt. Lite nedslående är det faktum att det inte finns någon högtalare på Samsung Gear Sport inte nödvändigtvis att spela musik men att låta ljudsignaler, meddelanden och samtal ringas. En väldigt lysande enhet från Samsung med stor förbättring från sin senaste förflyttning till fitnesstracker-marknaden med Gear-passformen. Definitivt ett måste ha en gadget för den tekniskt kunniga som gillar att vara aktiv.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har testat Gear Sport i ett par veckor nu. Jag hade letat efter något mellan ett träningsband och en smart klocka och det passar verkligen regningen. Du kan spela in dina träningspassar med antingen S Hälsa eller Karta min körning och de synkroniseras med din smartphone. Båda programmen omfattar kartläggning av aktiviteten och du kan visa kartan under din aktivitet, så att du åtminstone kan ompröva dina steg om du går vilse. Jag hittade GPS på kartan min körde lite hit och miss, vilket var irriterande som jag hade testat det tidigare och det hade fungerat bra men i början av min händelse kunde det inte hitta en GPS fix och när jag försökte byta att använda S Hälsa, visas ett felmeddelande som säger att en annan kartprogram redan kördes. Andra fitnessfunktioner inklusive konstant HR-övervakning, vatten och koffeinintag etc. Dessutom är det vattentätt så att du kan använda den när du simmer. Det har också Spotify inbyggt så att du kan lyssna på musik och dina spellistor med Bluetooth hörlurar.
  Det betyder att SmartWatch-funktionen, Gear Sport varnar dig för att ringa, textmeddelanden, budbärare och WhatsApp. Du kan också få e-postmeddelanden, men jag har inte ställt in det här. Du kan svara på meddelanden med förutbestämda svar som ja, nej, tack etc och några emojis eller du kan skriva ditt eget svar med hjälp av mini-tangentbordet. Du kan också initiera ett samtal från klockan, även om du inte kan använda klockan för att prata in, men det är bra med mig. Mycket har gjorts av Samsung Pay och funktionen att betala med din telefon. Tyvärr stöder ingen av mina huvudbanker Samsung Pay så jag kan inte använda den, vilket är lite nedslående.
  Jag är nöjd med batteriets livslängd, det tar ett bra par dagar mellan avgifter. Andra bitar inkluderar en barometer och höjdmätare, den tidigare har en varningsinställning för att varna dig om att dåligt väder kan vara på väg, vilket som jag spenderar mycket tid utomhus, kan vara användbar. Hylsan är väldigt praktisk för att bläddra genom skärmarna och widgets, så att du kan komma till det du vill ha snabbt.
  Efter att ha provat både Samsung Gear S3 och Gear Fit 2 kombinerar Gear Sport definitivt det bästa av båda, men i en mer kompakt version än S3. Om du letar efter en konditionsklocka med smarta funktioner kan du inte slå den. Den enda nackdelen, som med de flesta Samsung wearables, är bristen på 3rd party apps.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Om det bara var sommar och inte julperioden! Jag hade turen att ge den här tekniken en gå och jag var mycket nöjd med några funktioner som jag inte fick uppleva tidigare på mina konditionsklockor. Den har en snygg tunn design med en modern, nästan elegant känsla, speciellt med alla ansiktsförändringar som finns tillgängliga. Rulla igenom appar och alternativ är väldigt lätt, skärmen är ljus och älskar bezzel men jag höll det glömt. Musikfunktionen jag inte riktigt använde men jag var helt imponerad av anmälningarna! Först älskade jag först och främst motvilligt att ha samtal och svara på meddelanden på en klocka, jag älskade absolut det faktum att jag kan reagera med röst, speciellt när jag har en stark europeisk accent ... och det förstod mig alltid! Idrottslägena är de grundläggande i någon sportsklocka men med extra data som kadens av steg etc liknar en högpresterande klocka, men jag tror att det kan vara en glitch med GPS-mottagningen eller anslutningen till Bluetooth som platsen för mina körningar / promenader var ganska felaktiga och vid några tillfällen visade det sig som en rak linje. Jag reser nu på roaming så är inte säker på om det skulle vara problemet. En annan egenskap som jag absolut älskar är Betalningsfunktionen som nu när jag går och jag räls inte längre med alla mynt i mina fickor för mitt ändamål att behandla till kaffebutiken :) Arbeta på ett skrivbord över 10 h / dag blev mindre stillesittande som klockan håller på att ge mig påminnelser att flytta och jag är alltid upphetsad att se vad som är nästa övning rekommenderas eftersom de ofta ändras. Min nya gadget blev genast märkt av kollegor och vänner och jag behövde inte bli ombedd två gånger för att visa den. Batteriet jag önskar skulle varar längre men det är ganska bra en gång är det i batterisparläget. Klockan jag har det ihop med en Samsung-telefon och parningen fungerar som en dröm, sömlöst, använde matloggen ett par gånger men jag önskar skulle uppgraderas när jag blev uttråkad för att lägga till alla detaljer. Sömnsloggen är definitivt bättre än med andra appar / enheter och jag hoppas att kaloriräknaren är korrekt när du tränar speciellt med alla julmåltider och fester pågår. Övergripande en fantastisk klocka med en elegant men stabil design med bra sport och livsstil funktioner men det behöver vissa korrigeringar för platsnoggrannhet som använder telefonens GPS. Mycket glad att jag fick använda den och jag ser fram emot att lägga det på nya utmaningar under det nya året!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Gear sport är en smartwatch som alla kan leva med. Det ser ut och känns som en traditionell klocka men är full av teknik som generellt förbättrar ditt liv med smarta funktioner och utmärkt hälsospårning. Den avrundade designen är både elegant och attraktiv samtidigt som den är lugnande. Själva skärmen är en AMOLED pekskärm som av naturen ger rika färger och mycket djupa svarta ger utmärkt kontrast, ljusstyrkan som förväntat är fantastisk. Allmän navigering via Tizen-mjukvaran som körs på Gear görs genom att antingen använda pekskärmen eller rotera den klara inredningen. Det finns också två sidoknappar på höger sida av klockan som fungerar som en bakåtknapp och en menyknapp. Erfarenheten är snabb och smidig hela tiden vilket är mer än jag kan säga för många av sina rivaler. Mottagande av meddelanden och samtal hanteras på ett tillförlitligt sätt med den enda nackdelen för mig eftersom klockan bara kan visa det senaste meddelandet du mottar från varje person som kontaktar dig via någon chattanslutning bortsett från Samsungs app. Hälsospårning är bra på klockan. Det spårade mig noga med träningspass både inomhus och utomhus, såväl som inomhus rodd allt utan mig, till och med när jag vaknade klockan, slutade jag helt enkelt min träning och klockan gav mig snabbt en detaljerad och korrekt sammanfattning av vad jag gjorde. Gear Sport är ett nöje att använda och ha på sig, det är den perfekta storleken för de flesta handleder enligt min mening och ger genuint användbar information snabbt och noggrant vilket är slutligen den viktigaste rollen i en smartwatch.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag var väl glad att jag hade blivit vald att delta i denna Samsung Gear Sport-kampanj. I ett tag har jag blivit utkik efter en smartwatch men klockorna som jag sett tidigare har antingen varit för skrymmande eller bara en vanlig ögonsår, allt jag letade efter var bara en enkel men snygg sport som skulle hjälpa mig med min träningsplan, men ändå fungera som en telefon så att jag faktiskt kunde lämna min telefon enbart i 5 minuter utan att känna att jag kanske saknar ett meddelande eller e-post eller ändrar ett spår på Spotify, ja, Samsung Gear Sport kan bara vara den. Klockan är lätt men bekvämt passande med silikonbandet. Inuti lådan fanns det ett extra silikonband som var mer kompatibelt i storlek med min handled, lätt att bara byta över. Remmen är ganska billigt men jag antar att den är mer hållbar för fitnessändamål. Jag har beställt mig ett läderband som jag kan använda om du går ut på kvällen. Uppsättningen med min Samsung S8 var rakt framåt genom att följa instruktioner från telefonen och koppla ihop dem, jag hittade att använda den roterande magnetiska kåpan en doddle lätt att byta till olika hemskärmar, det här hjälper dig också att inte ständigt röra vid själva ansiktet och lämnar fläckmärken. Efter att jag bara har smartwatchen ett par veckor har jag märkt att den roterande höljet har blivit något lossnat. Spårningen av aktiviteten har varit en fantastisk hjälp med att hålla mig i rörelse, spåra mina steg hjärtat och även hur många gånger jag faktiskt tar trappan, varför jag försöker att inte använda hissar på jobbet om möjligt. Jag har ännu inte simat, men har bär det medan du är i duschen. Meddelandena varnar som dyker upp om jag är vilolös under en period är också en bra faktor. Ändå verkar det som en brist på faktiska appar för den här smartwatchen. Batterilivslängden har varit ganska acceptabel, även med alla aktiviteter jag spårar och GPS. Jag är ganska nöjd med Samsung Gear Sport och har redan informerat flera av mina vänner och kollegor och skulle definitivt rekommendera den här produkten till någon som vill hålla reda på sin verksamhet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Gear Sport är uppe med de bästa smarta klockorna du kan köpa, och gjorda med premiummaterial. Samsung har gått från varifrån den lämnades med en premiumbyggnad precis som Samsung Classic / Frontier Smartwatch, men det här är lättare (50 gram) och vattentätt upp till 50 meter för dem som simmar.

  Samsung har återigen använt det roterande facket som fungerar sömlöst med pekskärmen. Knapparna är alla på rätt plats och rätt storlek även för någon som mig med stora fingrar. Gränssnittet är väldigt likt det som finns på Samsung Gear Classic, men när du använder inlägget tycker jag om hur det ger dig omedelbar information om kalorier steg steg, hjärtfrekvens och steg klättrade. Allt detta på en fasett vända.

  Efter att ha haft Samsung Gear Classic såg jag fram emot den extra funktionen hos GPS. Det hjälper verkligen när du joggar, badar du inte behöver ringa ihop din träning. S-hälso-appen gynnar verkligen byggd GPS eftersom du får mer exakta data. Det har en automatisk träningspåvisning som spårar om du spelar fotboll, tennis, cykling vilket är briljant om du är så glömlig som jag att sätta upp. Om du vill ha mer exakta resultat kan en manuell inställning också ställas in. NFC gör att betalningar kan göras via Samsung Pay, även om jag hittar min telefon mycket lättare.

  Till klockans tekniska sida var batteriet (300mAh) i genomsnitt 3 dagar utan kostnad vilket är coolt. Trådlös laddning är mycket bekvämt. Den har en fantastisk 1,2 "360 x 360 AMOLED-skärm. Plåstret packar 4gb

  Sammantaget en briljant smart klocka, men kan göra med att göra några mindre programvarujusteringar för att förbättra människors erfarenhet. Tredjeparts appsupport behöver också förbättras, säger att för de funktioner jag behövde var det perfekt. S Hälsan är fantastisk, den automatiska spårningsdetektering ger aktuell information om vad du än har utfört. För en person som är aktiv och letar efter Smart Watch är det här för dig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Som alltid förvånad på förpackningen! Mitt första intryck av klockan är att det ser väldigt snyggt och lovande ut!

  När du tar klockan ut är det tydligt att det är en väldigt solid design och ser ut som den görs för att använda varje dag. Klockan har en mycket bra finish på den och passar min handled perfekt, jämfört med föregångaren är den mindre och har en väldigt kompakt design och ser ut som att den kan packa en stans och gå igenom grunderna det ser ut som att det har alla områden korkade. Skärmen glider bara när den roteras vilket är väldigt trevligt när man försöker komma till någonting snabbt, skulle jag säga att Samsung har införlivat utseendet på båda sina genomträngliga klockor för att komma fram till utformningen av klockan.

  S3 Classics smarta utseende och S3 Frontiers robusta hårda utseende och jag skulle behöva säga att det är en fantastisk kombination. Samsung Gear Sports är instinktiv! Klockan vet vilken aktivitet du gör och går rakt in i det läget för att spåra dina framsteg och börjar ge dig uppdateringar när du går och när du har gjort det kommer det att ge en digital "klapp på ryggen" Älska det! Vid sidan av all informationstiden, kalorier brände, avstånd, om tillämpligt etc. Jag älskar också att klockan har så många träningsfunktioner så att du kan välja i detalj vad du ska göra om det behövs t.ex. springa, simma, klättra, löpband, knäböj, hopphoppar och listan fortsätter och fortsätter, verkligen en allround!

  Denna klocka är verkligen utformad för en person som är i form av fitness och samtidigt har det eleganta utseende som kommer att gå med allt du bestämmer dig för att bära den dagen, innebär de bytbara remsorna att du kan anpassa ditt utseende som du vill sätta på vad du har på dig på jobbet och i slutet av dagen när det är dags för gymnastik du bara kommer rakt in i det utan några bekymmer.

  Det finns några fantastiska funktioner på Samsung Gear-sporten. En av dem som stod för mig var videospåren, eftersom din klocka och din telefon är anslutna, jobbar de båda tillsammans för att ge dig den bästa träningen som din egen tränare! Du kan ladda ner instruktionsvideor från Samsung Health-appen och använda smart visning för att se den på din TV, eftersom du följer videon steg för steg för den tid som din klocka spårar hela din rörelse för att ge dig bästa möjliga träning med alla feedback du behöver för att få den bästa allroundbilden av hur du gör. Jag skulle rekommendera den här klockan eftersom jag tycker att den är utmärkt i vad du kan uppnå med den på din handled!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Att vara ägare till Samsung Frontier var mycket glada att jämföra skillnaden med den nya Samsung Gear Sport. Byggkvaliteten är säkerligen mycket bra, men remmen är tunnare än gränsen. Menyn är mycket lätt att använda och liknar gränsen. Den trådlösa laddningen är en av de bästa funktionerna för mig, eftersom jag blev trött på att ta ur batteriet för att ladda på tidigare smarta klockor. Sporten har en bra skärm som lätt kan ses från en vidvinkel. Den bästa appen för mig var spotify som jag kunde lyssna på det via Wi-fi när jag var i gymmet. Om du inte använder Wi-Fi finns det 4 GB internt minne tillgängligt för musik. Sammanfattningsvis är det en bra gadget med bra batterilivslängd men jag tror att priset är lite på högsidan.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min handled har sett en mängd slitstark under åren från Samsungs konkurrenter och vad har jag funnit den bästa bärbara upplevelsen jag har haft med Gear S3 förra året. Samsung släppte i år en mer sportorienterad klocka baserat på vad S3 är, vilket har en mindre skärm och ogenomtränglighet upp till 50 meter under vattnet. Om du är bekant med Gear S3-familjen vet du hur Samsung kan göra vackert utformade och monterade klockor. Föreställ dig en S3 med en mindre tjockare kropp och en mer kvadratisk utformad runt den cirkulära kanten och du får Gear Sport. 1.2-tumsskärmen är mer subtil än den större S3 och skärmens kvalitet är topp. Du kan inte få en bättre skärm på en bärbar enhet i dessa dagar. Silikonbandet (du får ersättningsband i lådan vid större / mindre handleder) är bra och mekanismen gör det enkelt att byta ut med andra band. Erfarenhet i hastighet på Tizen OS och denna Gear Sport är en bris. Hanteringen av meddelandena är ganska enkelt från den följeslagna appen på telefonen, på samma sätt som vad som händer på andra operativsystem där du kan blockera vissa appar från att skicka meddelanden till din klocka. En avdelning där Gear shines är som en fitnessspårare. Sporten kan faktiskt sträva efter att vara en ersättare för andra fitness trackers och beroende på många aspekter gör det jobbet. Det spårar inte bara steg men också sömn och andra sporter automatiskt. Samsung hävdar att Gear Sport kan ta 3-4 dagar med en enda laddning. Jag har inte kunnat replikera denna prestanda. Även om displayen alltid är inaktiverad är 2 dagar mer realistiska. Energisparläge är ganska effektivt och kan hjälpa dig att öka användartiden om du behöver den. I slutändan, om du är i sport och du vill simma med klockan och föredra en smalare design - få Gear Sport. Om du inte har något emot en större bildskärm och föredrar en mer hållbar batterilivstid, få S3.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag äger Gear S3 Classic så det var väldigt intressant att jämföra de två.

  Låt mig börja med att ge mina tankar om klockan själv.
  Jag hittade unboxing upplevelsen ganska underwhelming, lådan eller innehållet verkar inte som om för mycket tanke eller design hade gått in i den. Jag tror på denna prispunkt vi förtjänar bättre som konsumenter.
  Jag älskar färg, storlek och klassisk cirkulär design av sporten, den roterande bezel-funktionen är det bästa sättet att navigera genom skärmar och appar som finns på någon smartwatch.
  Klockans formfaktor är perfekt också, själva fallet och vikten är inte för tjockt för att få den att känna sig ojämn när den bärs. Skyttarna på sidan är väl utformade i form och storlek med ett upphöjt prickat mönster vilket ger en taktil och lyhörd känsla.
  Gummistroppen är ganska fin också, inte fantastisk men bra nog.
  Den trådlösa laddningsvaggan fungerar bra nog och laddar från 0-100% på ungefär 1 1/2 timmar, jag blev förvånad att ta reda på att klockan inte laddar trådlöst på min laddkudde från Samsung Qi.
  Klockan går på Samsungs egna Tizen-programvara, nu för att bara köra de inbyggda installerade programmen fungerar det bra. Verkar inte laga och prestanda är snällt, jag fick över 2 dagar innan jag behövde debiteras.
  Synkroniseringen med min Galaxy S7 är snabb enkel och ger mig de flesta av de anmälningsfunktioner som jag skulle vilja ha (whatsapp, sms, gmail, etc) förutom en högtalare och mikrofon för att ta emot samtalen. Detta fungerar greats med Samsung lön men har bara NFC inbyggd & ingen MST kapacitet.
  Men jag finner att mjukvaran är potentiellt det största hindret för den här klockan eller någon i Samsungs serie som kör Tizen, "app store" är hemskt! 90% av apparna är värdelösa och de återstående är bara bla. Jag har inte sett mycket utveckling eller nya appar under det senaste året så jag tror inte att många utvecklare är ombord för att designa en app för en liten användarbas.
  Att jämföra Gear S3 Classic och Gear Sport känns det som klockan den borde ha varit, eller ett steg mot S4?
  Om jag kunde slå ihop designen, formen, storleken och byggkvaliteten på Sporten och ta de interna extrafunktionerna i Classic så skulle det vara en 5-stjärnig klocka.
  Detta kunde och borde ha varit en investering i Samsungs S4, men det verkar som om de har byggt en klocka som ett stoppavstånd för att fånga en liten marknad.
  Jag markerar Samsung ner för att bygga en klocka till mindre spec än vad den kan vara.

  Så övergripande jag betygsätter den här klockan bra med några funktioner som saknar & programvara som saknar 5 stjärnor.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Att ha ägt Samsung Gear S3 Classic i över ett år, vilket jag funnit vara en utmärkt smartwatch, förbättrar sporten bara på det. Den största förbättringen är att klockan nu är vattentät, vilket jag hittade var lite av en förlust på Classic. Klockan fungerar väldigt bra för att springa ute, snabbt GPS-lås, och lika med en löpband. Jag tycker också att storleken är mycket mer behaglig, klassiken var lite för stor. Detta är ett slags kors mellan Classic och Frontier. Skärmarna är alla riktigt tydliga, men visa all information som krävs. Anslutningen med min Samsung-telefon är också perfekt och hanterar meddelanden väl. Spotify-appen fungerar också bra, något som jag aldrig använt på klassiken. Jag kan inte hitta fel med klockan själv. Kanske kan det finnas några fler tillgängliga applikationer och några bättre tittar på ansikten (även om det är ett bra nummer). Remmen kan vara lite irriterande om den bärs under en längre tid, men det har varit fallet med varje smartwatch jag någonsin har ägt. Totalt sett skulle jag rekommendera 100% detta.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har använt denna klocka i några veckor nu och jag är fortfarande blåst bort ... Jag älskar det! Det ser bra ut på min handled och ive hade massor av komplimanger och intresse runt vänner, arbetskollegor och gymkompisar. Den känns så lättviktig klocka och så bekväm att bära under träning. Funktionerna i denna klocka är fantastiska. Den roterande höljet gör det möjligt för mig att interagera med enheten (det här är också möjligt med knapparna på sidan) med lätthet under träning och även i vattnet vilket förhindrar att skärmen blir smutsig och smutsig. Skärmen är av mindre storlek än några andra enheter på marknaden, men jag tror för mig som en kvinna, skärmstorleken är prefekt eftersom jag inte vill ha något stort och fult på min handled .... det är det perfekta modetillbehöret. Samsung pay-funktionen på klockan är fantastisk om du på gymmet och inte vill ha några pengar så gör det här med att betala för drycker, behandlingar och lektioner med lätthet. Det är så lätt att ladda med trådlösa laddaren och kan hålla mig upp till några dagar. Den trådlösa laddningen är utmärkt, bara stå på den medföljande laddningsstället för att fylla på det! Jag älskade det faktum att jag kan spela musik från klockan på mina trådlösa hörlurar medan den körs blir det bättre ....... att använda enheten i vatten var isingen på kakan. Att säga att jag är kär i min klocka är en underdrift ...... få en nu!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag hade inte haft en klocka sedan jag var tonåring men nyligen hade jag letat efter en smartwatch som skulle tillåta mig att spåra min dagliga aktiviteter och motion, och helst att lämna min telefon säkert i väskan när jag reser.
  De flesta klockorna var antingen för skrymmande eller plastic eller saknade de funktioner jag var efter och jag slutligen bestämde mig för Samsung Gear Sport när det kom ut.
  Klockan är liten och lätt, men bekväm, enkel men elegant. Det svarta silikonbandet, perfekt för gymmet eller simning, kan ersättas av mer avancerade. Den roterande ringen och 2 knapparna är intuitiva, skärmen är skarp och lätt att läsa.
  Att para ihop med min Samsung S8 var en bris och när du är klar får du alla meddelanden för texter, e-postmeddelanden, WhatsApp, samtal, meddelanden som kan inaktiveras över natten med inställningen "stör inte". Samsung Health App, som finns på alla Samsung-telefoner, tar en annan dimension med klockan, kontinuerligt övervakar din hjärtfrekvens, steg, aktivitet och sömn och meddelar när du har hållit dig tomgångslängd för länge. Du kan också ladda ner andra hälsoprogram gratis: Speedo ON och Under Armor, men jag har fortfarande ännu inte försökt.
  Det är vattenbeständigt, perfekt för simning, men också mycket bekvämt eftersom du kan hålla det medan duscha.
  Batterilivslängden kan vara på kort sida, med mindre än 4 dagar men klockan kan växla till olika energisparlägen för att ge dig tid att komma hem. Samsung Pay är lätt att installera och använda.
  Totalt sett är jag väldigt nöjd med den här klockan. Den har inte lämnat min handled sedan den första dagen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  har tidigare haft en tidigare Samsung smartwatch och bär en rival smartwatch de senaste 2 åren var jag redo att ge Samsung en koll på sina pengar.

  Skärmdesignen är stor, den bezel att navigera alla appar är också en fantastisk funktion.

  Efter att ha testat det på ett par cykelvägs sessioner, är den inbyggda GPS en utmärkt funktion för att undvika att ta telefonen, det mätta min hjärtfrekvens vid 220 slag per minut vid en punkt som uppenbarligen var en felläsning, totalt sett tycker jag att det exporterar lite data till andra appar är bra ... nu är det nackdelen ..

  Några av data exporteras inte till andra appar. Hjärtfrekvensinformation är till exempel låst till Samsung Pass-App ... varför !? Jag kan se behovet att uppmuntra användare att använda Samsung-appen, men varför låsa data till den appen ???

  Det är min enda gripe. Jag trivdes med de anpassade klockorna, loggar cykelturer och vandring och överlag är det en bra klocka ... tyvärr på grund av att data är låsta till appen, går jag tillbaka till min andra klara klocka även om den har mindre funktioner!

  Det skulle vara bra för de flesta, men det är inte för mig.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fortfarande lovin 'the bezel.

  Samsung har gjort ett bra jobb med Gear Sport. Det är mindre / tunnare och lättare än den utomhusformade Gear S3 Frontier som jag hade turen att utvärdera för Insiders. Detta hade inte varit av min handled 'till jag bytte ut det till den nya Gear Sport.
  Utsikten är väldigt diskret och kan hålla sig så, beroende på det valda urvalet.
  Gummistropparna medföljer alla armbandstorlekar och skulle vara perfekta för simning.
  Den stora nackdelen är att den inte har en inbyggd högtalare så jag kan inte lyssna på samtal genom klockan som jag kan med Gear S3. Detta är väldigt användbart när telefonen är laddad, eftersom jag kan prata i Gear S3 och höra konversationen genom sin högtalare.
  Meddelanden för texter, e-postmeddelanden, twitter och facebook är precis rätt och kan inaktiveras över natten med inställningen "stör inte".

  Fördelar:
  Ansluts sömlöst till min Galaxy S8 mobil.
  Gott om gratis klockor att välja mellan.
  Här riktar appen bra för vägbeskrivning till fots.
  Samsung Health app fungerar bra.
  Det är vattentätt.
  Mindre / lättare - ett bättre alternativ för en unisex klocka.
  Samsung Pay app fungerar bra - ingen anledning att ha min mobil eller kort på mig.

  Nackdelar :
  Ingen inbyggd högtalare - Så du kan inte svara på samtal från klockan som jag kan med Gear S3 Frontier. Kanske var det en kompromiss för att göra den vattentät. Tydligen kan du svara på samtal med ett Bluetooth-headset utan att du behöver ringa telefonen.
  Batterilivslängd - Inte lika bra som Gear S3 Frontier. 2 dagar, i motsats till 3 dagar för gränsen.
  Rem - som Gear S3 Frontier, irriterar gummistången min handled så jag byter den till en läder.

  Slutsats :
  Om du är i simning så är Gear Sport för dig. Om inte, är Gear S3 Frontier fortfarande en bra klocka (plus du kan ringa), även om det är en chunky utomhusklocka. Gear S3 Classic är ett mer diskret alternativ. Någonstans mellan de 3 smartwatchesna i Samsungs utbud finns en klocka för alla.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag äger redan Samsung Gear 3 Classic, så visste vad jag kan förvänta mig med den senaste modellen. Gear Sport riktar sig till sportanvändaren, är vattentät och perfekt för gymmet. Det är enkelt att koppla med din telefon och konfiguration. Alla dina meddelanden om texter, samtal, e-postmeddelanden, whatsapp etc. kommer då via klockan, och du kan också svara via klockan, antingen genom att använda de korta meddelandena eller, genom att skriva in eller genom att diktera ditt meddelande till klockan. Du känner lite James Bond när du svarar telefonen på klockan och talar in i din handled, och jag tycker att det är en riktigt cool tech. När det gäller funktionalitet är skärmen pekskärm och den har också en roterande kant som är det huvudsakliga sättet jag har använt klockan på. Sedan har du två knappar på höger sida av skärmen. Min favorit del av klockan är att den är vattentät, så du kan använda den simning, surfa eller ut i regnet. Och den har utmärkt spårningsförmåga. Den synkroniseras med Samsung Health-appen, så du får läsningar av steg, aktivitet, golv som går upp, hjärtfrekvens etc. Det säger till och med att du flyttar om du sitter still i en timme och uppmanar dig att sträcka sig. Designen av klockan gör det bäst att se ut idag, och med funktionen och länken med din Samsung-telefon är det verkligen utmärkt. Jag kopplar det också till Spotify för att styra min musik via klockan och har till och med kallade mig en Uber-cab med hjälp av klockan och den därtill hörande appen. Dessa är verkligen framtiden, jag rekommenderar det starkt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha tillbringat en viss kvalitetstid med Samsung Gear Sport har jag upplevt en robust, lätt teknologisk underbarhet med bara ett par saker som saknas. Produkten i sig gör praktiskt taget allt det kan göra med aplomb - bekvämt, relativt lätt att räkna ut, lätt och visuellt subtil. De enda två begränsningarna ner till Samsungs beslut att gynna ljusstyrka över krympning i varje bit av tech.

  Unboxing det var enkelt nog, och min smartwatch-upplevelse var igång inom några minuter. Det fungerade utmärkt med min Samsung Galaxy S8 (även om det här kan fungera med nästan alla telefoner där ute). Det enda som kan börja sakta ner dig är saker som att behöva skapa ett Samsung Health-konto (men jag har redan använt ett för ett tag).

  Det finns en snabb inbyggd handledning och när du kommer till Samsungs appbutik kan du bläddra i det begränsade urvalet av appar (men det finns gott om gratis klockans ansikten). För min personliga användning föredrar jag färre appar, eftersom jag inte vill ha en mini-smarttelefon på min handled - helt enkelt en bra hälso- och fitnessspårare som hanterar meddelanden intelligent. Gear Sport uppnår både mycket bra och kan enkelt gå 3-4 dagar på en enda laddning (med alltid på skärmen avstängd).

  Det var två huvudsakliga nackdelar: En del av programvaran kan vara lite clunky och behövde faktiskt en återställning efter att vissa funktioner slutade fungera (efter återställning, det är allt bra); och bristen på en högtalare / mikrofon för att ta samtal. Jag kan förstå Samsungs beslut, men det hade fortfarande varit kul att ha på.

  Sammanfattningsvis är Gear Sport nästan idealisk för de flesta. Ja, priset är en nivå över vad många skulle vara villiga att dela med, men du får vad du betalar för. Det här är en sann smartwatch, men det väger inte ner din handled, handlar bara om modet nog och robust nog att bära när du tränar, simmar, spelar fotboll ... Det är en bra motivator och fick mig att titta på min telefon mindre - vilket alltid är en bonus när du spenderar tid med vänner och familj.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung har gjort ett bra jobb med den här klockan som följer på den DNA / design som den införde med Gear S2 / Gear S3-modellerna.

  Utanför lådan är enheten väldigt lätt att använda med den roterande fästet som möjligen är det enklaste och mest intuitiva styrsystemet jag har funnit för användning på smartwatch och displayen är fantastisk, klar, skarp och lätt att läsa.

  Att inte ha en Samsung-telefon hittade jag att du måste ladda ner flera program innan hela klockfunktionen kan realiseras. Återigen gör klockan / mjukvaran det här väldigt enkelt att göra och uppmanar dig att titta på klockan själv och din telefon för att ladda ner relevanta program.

  Den medföljande gummiklockan är bekväm men jag hittade lite irritation från det till att börja med. Detta har sjunkit över tid och positionering av remhållarna till den punkten att nu på grund av ljusets klocka märker jag knappt att jag bär den tills den bekanta meddelandet buzz varnar mig.

  Med tanke på meddelanden är klockan ett fantastiskt tillskott för att enkelt kunna kolla meddelanden, e-postmeddelanden etc som har kommit igenom på min telefon utan att jag alltid behöver ringa telefonen med mig. Bluetooth-prestanda verkar stark med min handenhet och håller en anslutning nästan överallt inom huset / kontoret.

  Konditionen och sömnspårningsaspekterna hos klockan är fantastiska, även om de ger en okänd konkurrenskraft och känsla av prestation för att träffa den önskade mängden steg per dag eller att sova effektivitetspoäng är så hög som möjligt.

  Den automatiska träningspassningen, medan den var väldigt användbar och ofta mycket exakt, stannade ibland träningspasseringen i mitten av en session utan någon uppenbar anledning innan du började igen men totalt sett var jag mycket imponerad av det och de automatiska påminnelserna stod upp och flyttas om du har suttit för länge är en välkommen överraskning. Jag tycker att fitness är en mycket stor försäljningsplats för denna klocka och gör ett mycket bra jobb.

  Batterilivslängden är bra på 2-3,5 dagar max.

  S-Voice behöver fungera jämfört med konkurrenter - kanske Bixby som introduceras i en mjukvaruuppdatering kan lösa detta.

  Mängden användbara Tizen-appar är begränsad och något som verkligen behöver förbättras, men säger att den här klockan har alla viktiga element förinstallerade och enkelt har blivit min favorit smartwatch.

  Jag skulle definitivt rekommendera den här klockan om det bara är en lite lägre RRP närmare Gear S3. Om du behöver vattentäthet, gå till det här, om inte den något större Gear S3.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  När jag fick min Gear Sport hade jag mycket höga förväntningar eftersom jag äger Gear S3, vilket har varit ett utmärkt tillskott till min Samsung-kollektion. Så vid öppnandet av lådan var jag väldigt glad att se att mina två stora problem med S3 löstes, vikten och storleken gör det till en bra början på min recension. Men enheten faller kort om du letar efter en smart klocka som ser ut som en vanlig klocka (som S3), liksom laddningsstationen inte håller klockan så säkert som S3 gör.

  När du slår på enheten möts du med en liknande laddningsskärm till S3, men laddningstiden för att komma till startskärmen tar ungefär 6 sekunder längre trots att båda har en duellkärna 1 GHz-processorer. En annan märkbar skillnad om kvaliteten på standardklockan vetter mot varandra, varav ingen har skimningseffekten eller stoppurets kortklipp som S3 (även om de kan laddas ner). När det gäller annan reducerad funktionalitet jämfört med S3 såsom; mindre batteri, mindre skärm, ingen inbyggd högtalare och Samsung betalar endast via NFC (ingen MST), även om jag inte har hittat några av dessa problem så att jag kan använda växelsporten som jag skulle S3.

  Lyckligtvis har jag funnit många positiva effekter med enheten förutom den reducerade storleken och vikten som tidigare nämnts, till exempel ett bättre utformat band som standard, vilket nu är ribbat istället för att vara smidigt på insidan (som på S3 som blir obekväma på en varm dag eller efter träning). Med den mindre och lättare designen är klockan mycket bättre för att träna med, och jag hittar ännu en aktivitet där jag har behövt ta bort den, även med den ökade vattentätheten kan den nu också användas för simning. En bra ny mjukvarubyte ingår den nya rullgardinsmenyn med betydligt mer funktionalitet än S3, vilket gör det lättare att ändra några viktiga inställningar, samt att ha en bättre fungerande automatisk detektering jämfört med S3 (som jag var tvungen att stänga av på grund av till cykeldetektering som kommer varje gång jag var i bilen).

  Totalt sett gillar jag Gear Sport som en daglig klocka och tycker om att bli bättre som en sportklocka än S3, så det kommer inte som någon överraskning att jag definitivt skulle rekommendera att köpa sporten över S3, men S3 är fortfarande min favorit trots dess ofullkomligheter.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Älskar klockan totalt! Bra att jag kan hämta och svara på både meddelanden och e-postmeddelanden utan att ta upp min telefon. Jag har funnit att under träningspasset har det slutat spela in några gånger, till exempel jag gjorde en spin-klass och det registrerade bara statistik i 20 minuter av en halv timmes session, jag trodde att det här kunde vara för att jag böjde mina handleder men det också hände i en kroppsstegsession där mina armar är ganska stationära. Batterilivslängden är mycket kort, cirka 1 dag, och du får inte mycket märke innan det bara stängs av. De olika klockans ansikten är stora och jag älskar att du kan använda dina egna bilder som din klocka. Inspelningen av kaloribränning är mycket mer exakt än min tidigare fitnessspårare, min gamla registrerade regelbundet min stegklass och över 600 kalorier, men redskapet registrerar sig närmare 300. Jag har funnit att bezel har lossnat något efter bara ett par veckor men eftersom det har en två års garanti är jag inte alltför bekymrad. Röstkontrollen fungerar också intermittent vilket är frustrerande. Det finns inte många alternativ på arbetsavsnittet, inget steg eller vikter alternativ att spela in som jag vet andra har nämnt. Övergripande verkligen nöjd med klockans utseende och även det stora utbudet av prylar som att hitta min telefon alternativ! Har använt så mycket tid. Avvattning idag för att testa undervattensfunktionen
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Älskar klockan, mycket imponerad.
  Älskar det faktum att du kan kontrollera text och WhatsApp-meddelanden utan att behöva kolla din telefon. Fördelen med att vibrera när telefonen ringer har räddat mig från att missa användbara telefonsamtal, eftersom jag fortfarande glömmer att byta min telefon högt. Möjligheten att välja olika titta ansikten, inklusive säsongsbundna och dina egna bilder är en fin touch. Om det bara skulle kunna göra detsamma med facebook-meddelanden.

  När det gäller fitness spårningen fann jag det ganska exakt totalt så länge du rör din handled är det inte så bra om du råkar bära saker. Jag brukar bära min telefon samtidigt som kommer att hålla reda på dessa tillfällen. Hälsoapplikationen kan spåra båda stegen i telefonen och Gear Sport som hjälper till att spåra några saknade steg. Jag har inte provat det i vattnet men fann den automatiska spårningen ganska bra.

  Batteriet varar ungefär 3 dagar och när det är döende är det trevligt att det går in i batterisparläge för att fortsätta att leva tills du kan ladda den.

  Som jag normalt inte bär en klocka var jag lite orolig för att det var skrymmande och trött på att bära en klocka men det är inte och jag har inte det.

  Smitten och mycket imponerad.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  ++++++ PROS ++++++
  + Elegant design
  + Kvalitet känsla
  + Razor skarp skärm
  + Brett utbud av appar
  + Intelligent och intuitivt gränssnitt
  + Bra batterilivslängd
  ---------- NACKDELAR ----------
  - LED på laddningsdockan för ljus!

  Jag älskar min Gear Fit 2 - till den punkt där jag verkligen trodde att jag hade hittat min perfekta klocka. När Gear Sport-kampanjen fick min uppmärksamhet var jag i två sinnen: behöver jag * verkligen * det här också? Jag såldes, trots att jag, i motsats till min passform 2, skulle kunna klara av en bra blötläggning i min lokala pool, som jag deltar i löjligt tidiga timmar några gånger i veckan för att hjälpa mig att behålla åtminstone en skymning av form. Det visade sig vara ett bra beslut.

  Gear Sport är ett utmärkt exempel på teknik som är både användbar och välutvecklad. Det är inte litet men sitter på handleden elegant utan att se alltför blingy, hjälpt av den underdimensionerade men eleganta mörkgrå finishen. Innehållet, som kontrollerar åtkomst till vissa funktioner och appar, har en lugnande högkvalitativ känsla som du kan förvänta dig av en analog analog timepiece i stället för en smartwatch. Så första intryck är bra.

  Och de blir bättre när du använder den. OLED-skärmen sammanfattas i ett ord: bedövning. Det är skarpt, tydligt och färgstarkt, och navigeringen till appar och systemfunktioner är så enkel att manuellt är överflödigt. Jag älskar särskilt sättet att hitta alla dina meddelanden med en enkel vridning till vänster och all din fitnessinformation till höger. Någon spenderade tydligt på att utforma en intuitiv användarupplevelse. Det finns ganska mycket varje app du behöver ut ur lådan - ja, till och med en för PowerPoint-presentationer! - men det finns hundratals mer om du känner dig äventyrlig. Jag har börjat använda Speedo simning app eftersom det har mer djup än standard simma programvara.

  Du kan också använda den som en off-line musikspelare om du har lämpliga Bluetooth-bud, även om jag inte verkar hitta någon referens i manualen eller online hur stor det interna minnet är - det skulle vara en bra sak att -känna till.

  Så vad förhindrar en perfekt 10-stjärnor? Tja, jag har ett stort grepp - varför va varför tillverkarna sätter en så lysdiod på laddningsbasen och vet att en rättvis andel av användare kommer att ladda sina enheter vid sängen över natten. Gear Sports gröna lampa verkar överladdad till den punkt som det faktiskt kastar skuggor och det finns ingen utrymning om du inte har turen att ha ett slutet skåp till hands (vilket jag inte gör). Det är ingen tvekan om att ljuset är användbart under dagen, men det är säkert inte bortom deras förmåga att inkludera en sensor som mäter omgivande ljus och justerar utmatningen i enlighet därmed?

  Men detta är det önskvärda tekniken vid sitt bästa.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Pro: s stora byggkvalitet känns solid och vikten är vad du kan förvänta dig av en kvalitetsvakt, skarp och tydlig skärm riklig datapunkt för alla typer av aktiviteter Flera sätt att styra skärmen Bra kvalitetsband Stylish
  Con s Kort batteritid (2-2,5 dagar) Begränsade färger Priset andra premium märken och andra mer dedikerade sportsklockor som.

  Jag har haft klockan i drygt ett par veckor och första intryck var för en sportvakt hur bra det är. När jag jämför det med min dedikerade multisportklocka är klockans uppbyggnad och känsla så mycket bättre, klockan känns solid och inte plastig som en hel del annan sportsklocka verkar.

  Vad jag har märkt var batterilivslängden är begränsad till 2-2,5 dagar vilket är betydligt kortare än andra dedikerade sportsklockor.

  Skärmen är skarp och tydlig och lätt att se när du är ute efter körningar eller åkattraktioner. När man jämför med andra enheter är hastigheten och noggrannheten i nivå med dessa dedikerade enheter.

  Klockan är väldigt anpassningsbar när du använder appen på din telefon, vilket ger dig många alternativ och appsbutiken återigen har många fler alternativ som andra appbutik som låter dig spegla din personlighet med din klocka.

  Anslutningen till dig Samsungs hälsa är smidig vilket dina steg och ditt kaloriintag visas när du uppdaterar dina apps Samsung Health Apps med det du har konsumerat. Utan att gå över 10 minuter uppdaterar klockan din tid och fungerar som en cheerleader för din takt.

  Appen är mycket bra med fina funktioner som att hitta mina redskap och lägga till spår på ditt redskap. Det finns olika ansikten att ladda ner både gratis och betalt. Den extra fördelen för den här klockan är att den nu är vattentät mot 5 ATM (50 meter) när den används med Speedo On App, det erbjuder all funktionalitet hos andra multisport.

  The Watch kan användas med Samsung-lön med eller utan din telefon. Men upptagningen av Samsung Pay av banker i Storbritannien är begränsad.

  En annan cool funktion är möjligheten att styra telefonen med klockan och om du vill se saker på en större skärm kan du välja Visa på telefon och det kommer att ta med dina e-postmeddelanden etc på din telefon för dig.

  Om jag skulle ge denna klocka en rating av 10 skulle det vara en 7, eftersom batterilivslängden kunde bli bättre och tillgången till andra färger skulle göra det mer tilltalande för alla. För att motverka detta är funktionaliteten och skärmens klarhet utmärkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är helt enkelt kär i det. Faktum är att jag blev slagen i de första dagarna. Det är elegant, snyggt och bekvämt. Det har alla aspekter av en träningspass som du kan vilja och verkar vara mycket exakt. Det är lätt att ansluta till din telefon och synkroniseras utan problem när det är inställt, vilket inte är svårt att göra. Du kan ställa in den för att få meddelanden från nästan alla appar på din telefon och kan svara på meddelanden etc. Om du inte har några högtalarmedel måste du ringa samtal på din telefon men kan initieras / besvaras med klockan. Den har alla funktioner du kan förvänta dig från en smart smart klocka. Den roterande fönstret gör åtkomst till appar snabbt och enkelt, och det finns massor av appar att ladda ner. Faktum är att vattentät gör det ännu enklare, speciellt om du är som jag och glömmer att lägga tillbaka saker efter att ha tagit bort dem för vattenbaserade aktiviteter. Det finns ett brett utbud av klockytor att välja mellan och ladda ner så att du kan anpassa den (jag har för tillfället julklapp och det är söt) och har det passande för varje tillfälle jag har ingen tvivel om att när det här är klart kommer jag inte vill ge upp det. Har ingen tidigare erfarenhet av Samsung Gear Jag kan inte personligen jämföra, men förutom att lägga till en högtalare är jag inte säker på vad du kan önska, att den här enheten inte har. Det är en perfekt allroundare för dem som vill ha både en fitnessspårare och smart klocka.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första intryck var oerhört positiva, Samsung har satt ihop en väldigt snygg smartwatch, inget platt däck, det känns exakt detsamma som att bära en vanlig analog klocka och ser väldigt smart ut. Parning till min s & amp; kanten var obscenely enkel, bara ett fall att skjuta upp Samsung Wear-appen när klockan var uppkopplad och de hittade nästan varandra omedelbart, med en snabb prompten för att kontrollera att de båda kommunicerade med rätt enhet, den var ansluten och synkroniseras. En snabb tweak av inställningarna och jag var på väg. Användningen av fönstret för att byta mellan skärmar och välja apps är helt inspirerad och gör att klockan är väldigt intuitiv. Efter några få användningsområden hittade jag det verkligen lätt att navigera på skärmarna och hitta de appar som jag ville ha. Byta klockans ansikten är super enkel och jag hittade snabbt ett par jultema i appbutiken och min klocka hamnade med jul Jumper ansikte som beundrades av många. Aktivitetsspårningen behövde nästan ingen uppsättning, det lyckades upptäcka att jag var på en promenad och började berätta för mig att jag var i god takt och övervakade min hjärtfrekvens. Det började också leda mig att flytta lite mer när jag satt på mitt skrivbord på jobbet, med ett förslag på torstvridningar, som jag tyckte var en fin touch. Mitt enda klagomål som jag försökte använda det i gymmet var att hälsovårdsskärmen skulle gå av efter 20 sekunder för att spara batteri, vilket var irriterande när jag försökte använda den till tiden min HIIT-verksamhet, och jag kunde inte hitta ett alternativ att hålla det på, även om det visar min hjärtfrekvens och kaloribränna som jag utövade var fantastisk. Jag hittade också några super användbara appar att ladda upp, liksom musikspelaren som var lysande för att styra mina låtar, Powerpoint fjärrkontrollen är väldigt cool och definitivt fick mig att se dåligt att ge presentationer, jag var i grunden Tony Stark. I alla Samsung har gjort ett fantastiskt jobb. I själva verket efter att ha visat det på min vän och visat det synkroniseras till en golfapp, kräver han en till jul från sin fru (ledsen Bec).
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En bra klocka med den senaste versionen av Samsungs egna operativsystem Tizen på den Inte för stor och inte för liten men låter dig göra allt du behöver en smartwatch att göra samtidigt som du är relevant med en bra design. Designen är ett pistolmetallhölje med svängbar karm som har blivit synonymt med Samsung klockor. Klockan är vattentät upp till 50 meter vilket är ganska överraskande som vanligtvis inte. Samsung-sporten levereras med en trådlös magnetladdare som har en mycket bra håll, så det går inte att enkelt kopplas bort. Själva skärmen är en skönhet och fungerar precis som den borde, det är en 1,2 tums skärm med 360 x 360 skärmupplösning. Den har 2 knappar i den, 1 som en bakåtknapp och en som en menyknapp. Navigeringarna i menyerna är fantastiska med en svängbar design runt inramningen, svängbart lämnad för nya meddelanden och svängbar rätt för alla appar som har satts på klockan (många finns tillgängliga från appbutiken). Funktionslistan är ganska imponerande med GPS inbyggd i Bluetooth och wifi-anslutningar. En hjärtfrekvensmätare, stegräknare, höjdmätare och NFC. Detta är en imponerande lista för en imponerande klocka. Det tar betalt på ca 1 timme och 45 minuter och med mina behov varar ca 2 dagar utan kostnad. Jag brukar kolla när jag får ett meddelande var 15: e minut medan du även har displayen ständigt för att undvika att få några problem med ansiktet som kommer på. Det har ett visst läge om du vill använda den under vattnet, det låser på ett effektivt sätt pekskärmen för att undvika olyckor från vattnet som rör det. Med ökningen av fitness trackers är det svårt att bli unikt på marknaden, med detta ser du par med hörlurar och överför även din musik till den. Det betyder att du kan låta dig titta hemma medan du är ute och kan flicka igenom din musik med lätthet. Klockan har alla vanliga andra bitar genom att svepa ner från toppen som visar snabb åtkomst som att stänga av skärmen tills du blinkar din handled (bättre för batterilivslängd), strömsparläge, vattenläge, stör inte (bra för att natt) och en snabb länk till inställningarna. Allt på klockan fungerar som det borde med en mängd olika appar via redskapsappen men jag känner mig själv vill ha mer av det.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Historiskt har smarta klockor sett mindre klocka och mer liten telefonskärm på din handled. Detta är bra för yngre publikgrupper men mindre tilltalande för andra. Efter att ha haft Gear S2 och originalväxeln passar den nya Gear Sport den smarta klockan jag har väntat på. Utseendet och känslan är högkvalitativ från den andra du tar ut den ur lådan. Metallfönstret känns trevligt under beröring och remmarna är utbytbara och känns också trevliga. På avstånd ser det inte ut som en smart klocka som jag gillar, den är mindre öppen än andra smarta klockor men packar en stans. Skärmen är fantastisk och visas större än tidigare modeller utan att förstora den faktiska klockan. Utseendet och känslan med appar som cirklar skärmen är fortfarande närvarande men det fungerar och jag är glad att Samsung inte har ändrat detta. Det här ställs som en sportsklocka men jag känner att även de mindre sportiga skulle använda detta. Steg- och trappräknaren är trevliga påminnelser under en hektisk dag, vilket är en förutsättning för att sträcka om det känns att du har suttit för länge. Liksom med andra versioner är appräkningen fortfarande ganska tunn eftersom jag misstänker att utvecklare har kämpat för att använda rundskärmen - men jag hoppas det kommer att förändras i framtiden. Mina tankar är att programmen utanför lådan är tillräckliga. Det här är inte en klocka att använda istället för en telefon men en förlängning för att förbättra din telefonupplevelse. Den snygga buzz och flickan i handleden för att kontrollera ett e-postmeddelande, en snabb svepning för att kontrollera väder eller världsklockan för de av oss som arbetar med kollegor i andra länder. Hittills så bra med den här. Det är dyrt på ca 300 kronor vid skrivetid men det är en vacker snygging, en super användbar fitnessprodukt och en förlängning av telefonen som jag använder hela dagen. 5/5 från mig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha bott med och använt Samsung Gear Sport i drygt en vecka måste jag säga att Samsung har överträffat sig en gång till.

  Jag har använt Gear S3 Frontier i nästan ett år nu och skulle känna mig vilse utan det, men den här sportversionen lyfter baren. Setup, som jag förväntar mig av Samsung, var en cinch. Jag har synkroniserat min med min Galaxy S7-kant. Du guidar dig med hjälp av processen med en rad instruktioner på skärmen. När installationen uppgraderades uppgraderade GearSport till den senaste versionen och jag var bra att gå.

  I det är det mest grundläggande form. som en klocka är det lätt, bekvämt, lätt att läsa och fullt anpassningsbart. Jag älskar det faktum att det är så lätt att ändra klockans ansikte så att det passar ditt humör eller känsla. Det är så snabbt som ett par fingrar och där är det voila! Jag brukar använda "alltid på displayen" och batteriet får mig igenom en hel dag med mycket kvar i tanken, om jag glömmer att popa den på laddning och i slutet av dagen.

  När jag tar det av laddning på morgonen hälsas jag med en trevlig god morgon och 100% laddad infografisk. Mycket vänlig. Det är bra att bli underrättad om e-post, Facebook, textmeddelanden och liknande med bara en snabb vridning av handleden för att bestämma om det är värt att få telefonen ut. Detta har blivit andra natur för mig nu. Möjligheten att svara (eller avvisa) samtal från min handled är en bra funktion, väldigt Star Trek! Inte fumlande i min väska för att hitta min telefon för att svara på ett samtal, fantastiskt!

  Som en fitnessspårare fungerar det väldigt bra. Stegspårning är på punkt. Jag kör på en löpband varje annan dag och det "vet" jag kör och ger en detaljerad rapport om hjärtfrekvensen, åtgärderna och en mängd annan information. Utanför lådan är Samsung Health-träningarna bra och uppmuntrar mig att driva mig lite längre vilket är som att ha en personlig tränare på min handled. Bildinstruktionerna och räkna in är väldigt användbara tillsammans med vibrering till vila och startfunktion.

  Sammantaget tycker jag verkligen om att använda Samsung Gear Sport dagligen och få insikt i min hälsa längs fitnessresan.

  Jag rekommenderar starkt det till alla som antingen älskar tech eller fitness eller ännu bättre, båda!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft ett antal Smartwatches under åren som min sista var S2 klassiker som jag gick tillbaka till efter S3. S3 var en bra klocka, bara för stor och chunky för mig. Jag älskar S2 Classic men Gear Sport är det bästa Samsung har designat ännu. Det är storleken lite större än S2, men mindre än S3 som är perfekt för mig. Batterilivslängden är i nivå med S2. Jag älskar sportens styling och hitta de nya prompten / animationen att göra stretching etc. När du sitter för länge för att vara ett bra tillägg. Men totalt sett är det en väldigt liknande klocka till S2-klassiken, vilket inte är något dåligt. Ville bara uppdatera min recension med lite extra feedback ... Jag älskar de nya knapparna! De är så mycket lättare att trycka än på S2, särskilt med den grippy känslan. Skivan har också ett mycket tillfredsställande klick på det nu och känns inte som billig plast. Jag har hittat manuellt att välja den övning jag gör för att vara mycket bättre än auto-funktionen, men klockan upptäcker generisk träning när du tvättar eller gör sängarna som S2 gjorde.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är enamored med denna klocka! Stor stil, bra design och bra funktionalitet! Silikonremmen är mycket snyggare än remmen på min tidigare S2, och så mycket bättre lämpad för träning. Jag älskar designen, det finns hundratals gratis klockytor att få, men standardytan är elegant och passar klockdesignen perfekt. Och jag tycker att batteritiden är mycket bättre jämfört med S2. Tung användning varje dag och jag behöver bara ladda det varje 4 dagar i genomsnitt. Jag laddar S2 varannan dag med ett tryck, vanligtvis dagligen. Jag är på en super viktminskning och hälsa spark för tillfället och klockan är en stor hjälp med min motivation. För att kunna se hur mycket steg jag har gjort på min flik, logga in mitt vattenintag och bli påminnad om jag har varit inaktiv för länge är en gudstjänst. Det hjälper verkligen att hålla mig fokuserad på annars hektiska och stressiga dagar på kontoret. Det enda jag har är att när jag tar min son en promenad och jag trycker på sin barnvagn, kommer aktivitetsspåraren att räkna detta som cykling! Förståelse på grund av rörelsen, men för någon så avsikt att få mitt steg räkna upp, är det frustrerande att säga minst! Jag tror att det skulle vara detsamma för någon fitnessspårare men det här är inte ett problem unikt för Samsung-produkten :) På toppen av fitnessaspekten är den här klockan den perfekta livsstilen följeslagaren, lite buzz på min handled för att meddela mig om inkommande e-post, meddelanden eller samtal är så praktiskt, jag känner mig förlorad utan det nu. När jag först hörde om den här produkten tyckte jag att det kanske passar bättre för män, men jag kan försäkra dig om att det inte är fallet, även om det inte är så stort eller överväldigande på min barns storlek. Totalt tycker jag att detta är en oumbärlig bit av teknik som jag definitivt skulle rekommendera.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det första du märker om klockan när du unboxar det är att det är fantastiskt, det ser väldigt smart ut och joghjulet har en riktigt slät känsla för det. Det känns bekvämt att ha på sig, och är inte alltför skrymmande som s3. Det var snabbt och enkelt att ställa in med appen, och jag hade den ansluten inom en minut eller två för att öppna lådan. Batteriet är mycket respektabelt vid ca 3 dagar utan kostnad. Självklart gör det alla vanliga telefonmeddelanden, och det är väldigt lätt att ställa in vilka som du vill klocka och som du inte gör. Du kan också använda den som ett smart lås för att hålla telefonen upplåst när den är ansluten vilket är bra. Var det verkligen skiner är dock i spårningsspåret. Det kommer automatiskt att upptäcka och sorts träning och logga in för dig utan att behöva trycka på en knapp, det kan till och med skilja skillnaden mellan löpning och korsträning! det loggar också din sömn för dig, allt utan att du gör något. Allt som allt en bra produkt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag ägde tidigare en Samsung Gear Frontier S3 och det enda jag blev besviken med var att jag inte kunde simma, så var mycket upphetsad när jag såg att Gear Sport hade den funktionen.

  Denna klocka är definitivt mer sportig och mindre elegant än gränsen, men om du använder den för sport så är det en fantastisk enhet med ett brett utbud av funktioner för att hjälpa dig att passa och hålla dig i form.

  Anslutning till din telefon (jag har en Samsung Galaxy Note8) var så enkelt som möjligt, så länge din enhet och telefon är ansluten till samma wifi är det en enkel och sömlös process.

  Förpackningen är fast, utan att vara för prickig. Instruktionen är så detaljerad som de behöver för att få telefonen att ställa in.

  Den är försedd med två olika storlekar band för stora handleder och små handleder, så oavsett storlek handleden du har bör du kunna bära klockan säkert.

  Det finns så många klock ansikten att välja mellan är det galet nästan.

  Antalet applikationer fortsätter att växa också, så det är troligt att det är lämpligt att vad som helst du är in i.

  Jag gillar verkligen att stegräknaren och kalorierna som brinner alltid är på show, så det är inte nödvändigt att trycka på några knappar för att se hur nära du är för dina mål.

  Hylsan är slät. Det var det enda jag inte tyckte om gränsen, om det skulle bli en bomull som fick fånga bomull under mekanismen och jag tog alltid ut det med pincett, verkar Gear Sport-fästet vara mycket strängare, så mindre sannolikt att hända, men vi ska se.

  Sammantaget är detta en bra sportklocka som jag är glad över att äga.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha ägt Gearfit och Gearfit2, var jag tvungen att prova detta. Den levereras med ett litet band som standard (såväl som den utrustade stora) så det är inte nödvändigt att köpa ett nytt band. Det är bra i duschen, GPS är på plats, och höjdmätaren var på plats medan du klättrade upp till höjden redo för en 13000 fot skydive

  Det synkroniseras med din fitnessapp, och när du gräver djupt in i inställningarna, kommer det också att dra data från dina fitnessapps för att ge dig en detaljerad detalj på din handled

  Theres HUNDREDS av gratis klockans ansikten, från mässingsstandard 2-händer, till fullblåst linuxdisplayer

  Gearsporten är den bästa smartwatchen ive, och ive har redan övertygat en vän att köpa en också
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  När jag hade tränat hur man tog bort min andra enhet var enkel installation, så många appar att välja att använda från klockans ansikten till helth apps ... Fungerar fortfarande långt igenom dem.
  Ser: klockan är en professionell smart utseende. Med 2 bandlängder, i jämförelse med mitt redskap 2 finns det liknande storlek och vikt. Det passar bra på min handled, jag behövde det minsta bandet. Jag hittade dessa remsor bekvämare som den andra och bara ibland irriterade min handled.
  Funktioner: det har många funktioner ... Ljus skärm lätt att se, bra känslighet för beröring. Det var känsligt för att erkänna träningspassar som gick gångavstånd ... Även min körning är ett arbete. Oj! Simning, vilken fab funktion, gillade verkligen det här. Det faktum att du kan lägga det i vattentäge så att det inte är knockt eller har ett sinne för sig är fantastiskt.
  Musik, älskar funktionen att lägga till musik till det och inte behöver min telefon på gymmet, så bara mina trådlösa hörlurar behövde.
  Enkel åtkomst till e-post, vilken app, anmälningar betyder att jag inte alltid behöver få min telefon ur fickan för att se. Rita tillbaka du kan svara på samtalet men behöver faktiskt få din telefon att prata.
  Stör ej funktionen som kan vara anpassad set är riktigt bra. Det betyder att om du vill spåra sömn kan det göras utan att bli störd av e-postmeddelanden. Mitt sömnmönster var en intressant visning.
  Samsung Health App gör det möjligt för dig att spåra massor av saker, kalorier, träningspass, vattenintag, vikt ect ... Hjälper till spårning som en träningsplan. Jag tyckte det var mer användbart på sporten än mitt redskap 2, att kunna lägga till vatten på sporten, det var en bra funktion för den.
  Laddning är densamma som min andra enhet och har det irriterande ljuset för att låta dig veta att det är anslutet och hur laddat det är. Batterilivslängden för detta är awsome, varar mig minst två dagar med träning och sömninspelning. Laddning tar inte för länge, antingen behöver det inte vara för länge.

  Sammanfattningsvis är det här en väldigt fin smart klocka med stor funktionalitet. Har många funktioner som jag gillar.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna klocka presenteras vackert i sin lådan och upprättandet är en smärtsam affär - ladda ner Gear-appen och du gick igenom alla steg med enkla handledning och förklaringar. Inom några minuter var jag igång.

  Byggnaden av klockan är verkligen utmärkt. All metall, det drar ögat medan det fortfarande är minimalistiskt och reserverat. Remen känns bekväm och håller på med svett och vatten när du tränar. Front och center är dock den roterande fästet, som kan användas för att bläddra igenom de olika menyerna och svara på samtal. Böjningen är verkligen beroendeframkallande och ger oerhört tillfredsställande klick när den är vänd. Som smartwatch markerar Gear Sport alla lådor. Det tar emot meddelanden som kan svaras direkt från klockan. Skärmen är ljus och lätt att se. Programvaran klockan körs är bra eftersom menyer är enkla att navigera utan stammar. Batterilivslängd är lika bra som lovat, jag fick lätt 2-3 dagar på en enda laddning. Olika appar kan användas som Spotify, Uber och Samsung Pay. Om detta bara var en smartwatch skulle det vara ett bra köp, men det är en serie fitnesspassagerare ombord som verkligen gör den här klockan värd. Jag använde det för flera träningspassar, hemma och i gymmet. Det finns förinställda alternativ för att spåra specifika övningar eller klockan kan automatiskt upptäcka när du tränar. Det räknas hur många steg du har tagit och uppmuntrar dig att möta mål och driva dig, kan mäta hjärtfrekvensen och är vattentät vilket innebär att du kan spåra bad eller bära det i duschen. Den medföljande Samsung Health-appen på telefonen ger en översikt över statistiken. När det gäller fitness verkar möjligheterna oändliga, vilket leder till vad som är en smart smartwatch och en fantastisk fitnessspårare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trevlig bit av tech ...
  Efter att ha provat S3 trodde jag inte att jag skulle vara så imponerad av den här men faktiskt gillar jag det mer. Designen är elegant, vikten perfekt för min handled när träning och vid simning var jag inte alls besatt av det. Jag var faktiskt glad att det är vattenbeständigt så jag behövde inte ta det av! Jag kommer inte att testa temperaturvarianterna, men levande i London betyder att det kan bli mycket vått och min nuvarande klocka är inte vattentät (trots påståenden om motsatsen) så nu har jag en bra klocka / tracker / tränings kompis som jag behöver aldrig ta av. Inramningen är den som nu används för att formatera, och varför ändra något som inte är trasigt enligt min åsikt Jag älskar designen. Meddelanden är lite små att se med mina gamla ögon men om du inte har en smart titt på skärmens storlek som alltid kommer att bli fallet kom meddelanden genom snabb när jag testade denna del av funktionaliteten och efter att ha tagit tag i det kunde reagera enkelt. Jag skulle ha föredragit ett bättre band men den som det kom med har en bit av en plasticy-känsla som är synd eftersom klockan i sig är av så hög kvalitet att den förtjänar något bättre. Ändå, om jag håller det är det lätt att byta över för något mer till min smak. hjärtfrekvensmätaren fungerar väldigt bra, liksom GPS som är bra för att spåra mina ruttbanor och bevisa att mina springer gjorde att jag inte fuskade :-) Spotify-anslutningen var också en glädje och gjorde de långa körningarna i regnet (vattentät igen!) lite mer uthärdlig. Den största nackdelen för mig var batteritiden. Fram till dess att det finns ett kvantesprång i batteriteknik antar jag att en minskad batterilivslängd alltid kommer att vara priset att betala för appar etc. inbyggda, men genom att stänga av wi-fi skulle detta förlänga livet för lite mer ... maraton någon ???
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag måste erkänna i början av denna recension är jag en mycket stor Samsung-fan, men jag hoppas att du finner det här en sakfri och hjälpsam recension. Jag måste ta bort min hatt till de smarta människorna på Samsung för att uppnå den nästan omöjliga prestationen att skapa en ny klocka som utövar den redan imponerande Gear S3 Frontier. Efter att ha haft klockan i ett par veckor känner jag att jag kan fylla i min tidigare granskning i lite mer detalj, med att ha ägt Gear S3 Frontier som jämförelse. För det första är designen mycket likadan med en pistolmetallkropp, tandkanten, gummiband och två knappar på framkanten, den enda verkliga skillnaden är att klockans chassi lutar till ett något tunnare klockband, men det är där likheterna slutar . 50m (5 ATM) vattentäthet & amp; Amerikanska militärstandarden innebär att det är bra i nästan alla väderförhållanden, även dykning. När jag gick i regnet tidigare skulle jag täcka upp min tidigare Gear S3 Frontier av rädsla för att blötlägga och bryta den här verkar det mycket mer robust, även om jag måste erkänna att jag inte har lämnat den i frysen över natten som jag är inte det till vintersport! Anledningen till att jag köpt en smart klocka i första hand var för att jag kunde lämna min telefon hemma när jag går för körningar och använda klockan som en dataregistrator, men jag hittade Gear S3 Frontier saknar GPS-noggrannhet, snälla don Jag tar mig fel Jag tycker fortfarande att det är en strålande klocka, men Gear SPORT verkar mycket mer exakt. Jag gick springa efter att ha kopplat Bluetooth från min telefon så att den var fristående, efter en 5km körning var skillnaden bara 0,1km vilket kan vara min telefon! Oavsett om en tekniker gillar mig själv som gillar att springa för lite avkoppling eller en soffpotatis som gillar att bling Samsung Gear SPORT har något för alla en bra present för dig själv eller några i dina bra böcker. Eftersom det är en smart klocka är användningen bara begränsad av fantasi, anslut en Gopro använda den som en smart fjärrkontroll (eftersom den är vattentät), den har inbyggda lagringslåtar och lyssnar på dem på dina Bluetooth-hörlurar och lämnar därför den skrymmande telefonen till hem, frihet äntligen ....