Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

WD My Cloud Home 4TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla WD NAS-servrar (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  5 dagar sedan
  När min gamla trogna "MyPassPort" började krångla skaffade jag denna i hastigt mod eftersom den fanns snabbt tillgänglig lokalt. Misstag.

  Det man behöver veta om denna är att man INTE kan installera några applikationer i NAS:en (inte ens den backuplösning som visas när man går in på NAS:ens kontrollpanel).

  Det gör att backuplösning (utom för mobiler och läsplattor där det ingår i den app man laddar ner) för PC och laptop måste skaffas separat.

  Det man kan säga är att den är bra designad (ser prydlig ut) och att installationen var enkel. Hugade rekommenderas dock att ladda ner den kompletta handboken för det finns en del där att ta till sig.

  Om man vill ha möjlighet att låta nätverkslagringen också fungera som en riktig server finns det andra enheter att titta på för lite mer pengar men inte så mycket. Denna riktar sig mer mot väldigt enkla behov.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Idén är bra, genomförandet är tyvärr uruselt. För att lagra enstaka större filer på, t.ex. filmer, fungerar den hjälpligt. Dock för klen för att klara av att streama över nätverket med t.ex. Plex i de flesta fall. Jag köpte denna framförallt för att ha backup av mina foton, och det gick väl okej att föra över fotona till enheten - men att komma åt bilderna sedan är näst intill omöjligt, då enheten segas ner när det blir för många filer för den att hålla reda på, vilket leder till att utforskaren i Windows kraschar (likaså med Mac:ens motsvarighet, Finder).

  Det finns inget stöd för att komma åt enheten i Linux.

  Har försökt att använda den inbyggda synkfunktionen (stoppa i en USB-hårddisk i WD My Cloud och välja vilka mappar som ska kopieras till den externa hårddisken), men upptäcker sedan att den slumpmässigt har valt att inte kopiera vissa filer.

  Jag rekommenderar inte denna produkt.
 • Usel
  1 år sedan
  Värdelös. Rekomenderar den inte. Har inte stöd för Dlna vilket gör allt krångligt. Försökte strömma med Plex till smart tv. Större klipp, dvs sånt som spelats in från telefonens kamera, hackar hela tiden. Filmer fungerar ok om de inte är för stora dock har Plex inte lyckats hitta allt. Appen i telefonen är användarovänlig och allt laggar. Till och med bilder laggar.

  Kommer aldrig mer köpa något från wd. Trodde inte det gick att misslyckas så här katastrofalt med en produkt. Jag hade fel.

  Kommer rea ut min på blocket. Annars åker den till tippen.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Köpte den primärt för två saker. Lagra och åtkomst via ipad. Lagring fungerar utmärkt men nedladdning till lokal enhet (telefon/padda - iOS och android) fungerar inte. Detta gör produkten halvt värdelös för mig.

  Har en 5 år gammal Seagate Central som klarar allt men är långsam och låter illa numera... dåligt att WD begränsar nedladdningsrättigheter.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köp inte denna! Alldeles värdelös. Den sämsta produkt jag någonsin köpt. Den fungerar, men den är mycket långsam! Appen är helt oanvändbar (man måste scrolla alla sina bilder från början, om man då har tusentals bilder så är det omöjligt).

  Tanken med produkten är bra, men genomförandet är uselt. Jag bara hoppas att WD fixar mjukvaran.

  // Fredrik