Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EH-TW5650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Projektorer (134)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  För priset får du mycket bra bild. Hyfsad på de mesta.
  Minus är vredena för zoom och lensshift som är tröga och därmed svårt att fin justera, men det går med tålamod.
 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Tvekade länge om jag skulle välja en 4K projektor men det blev tillslut denna.
  Och nu med några veckors användning så önskar jag att jag valt en 4K modell istället.
  Inser att det faktiskt finns mycket att välja på idag i 4K framförallt på Netflix.
  Projektorn i sig är enkel att komma igång med med den liter av lite dålig bildskärpa samt att det inte alltid klarar av bra sido panoreringar - ser ett klart eftersläp jämfört med min Samsung TV. Svärtan är ju inte heller på topp, måste dra ner ljus styrkan rejält för att den skall upplevas ok
  Väldigt dålig kvalitet på HDMI anslutningarna som efter ett fåtal byten redan börjat att glappa. Och detta tar inte deras service hand om, med långa svarstider
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Tycker det är svårt med projektorer. Jämförde med en model som kostade 10 000 mer och såg inga direkta skillnader. Jag tyckte den var prisvärd samt bra inställningsmöjligheter.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Epson EH-TW5400 har riktigt bra upplösning och den leverar verkligen FULL HD. Bildkvaliten är helt klart det som är bäst med projektorn, även om de har bra möjligheter för och olika port-anslutningar.

  Rekommenderar varmt om du är ute efter djupa färger, bra responstid och högkvalitativ bildupplösning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För detta priset full pot.
  Levererar grym ljusstyrka till skillnad från sina konkurrenter i prisklassen. Klockrena färger (efter lite kalibrering) och nästan det bästa.... den är TYST! och såklart inte någon rainbow.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En mycket bra projektor, lätt att koppla ihop de prudukter man redan har hemma. Har med hjälp av denna test övertygat sambon om att införskaffa en egen projektor.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Användnings områden har varit till att kolla på hemmabio, vilken den gör sig verkligen jätte bra till. Man kan justera bilden och skärpan så man kan använda den till vilken yta i princip man vill.
  Själva projektorn i sig och rätt stor och klumpig, så att ha den på ett fast ställe och inte flytta runt den är det bästa. Ett tips är att sätta upp den i taket om så är möjligt.
  Om man är van vid elektronik så är den lätt att handskas med, man annars är den inte för någon nybörjare. Den inbyggda högtalaren ger inte full upplevelse, för att komplettera använd hemmabio för den ultimata upplevelsen. Heltklart ett bra köp om man är ute efter en projektor!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har ägt projektorn i en månad och har cirka 20 timmars aktiv användning för serier och filmer. Rummet det har stått i är storleken på ett vanligt sovrum och projektorn häst hängde på väggen lite över vad jag sitter. Jag skulle därför först säga att jag trodde att den hade tanken på hög ljudnivå. Vad är trevligt är att det är väldigt stabilt så du glömmer bullret väldigt snabbt, tummen upp för det!
  Bildkvaliteten är oklanderlig när det gäller detta prisklass, där du går till stor del. Den svarta balansen är det bästa som jag har sett i klassen och färgerna är fulla och tydliga på min 135 "duk.
  Lite brus och reträtt i scener där bilden rör sig snabbt, så det ser inte ut som alla ansikten är fasta utåt.

  När det gäller reservdelar finns det ett bra urval och det viktigaste är att priset på ny glödlampa inte är så dyrt, du får inte känslan att "jag kunde köpa en ny projektor istället"

  Därför rekommenderar jag starkt denna projektor i hemmabio.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är briljant glad. Det är tydligt en investering i ökande livskvalitet i hemmet. Super ljud och bild. Lätt att använda, ladda ner en app så att du inte behöver en sladd. Här är många spel och filmer med vänner. Den enda avvikelsen är att vi borde ha två; en i pojkarummet och en i vardagsrummet.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den här projektorn är otroligt bra! Det ger en otroligt skarp och tydlig bild på väggen. Ljudet på maskinen är också mycket bra, men för reella cinema känslor är externa högtalare anslutna till extraingången.
  Maskinen har en strömkabel och det är verkligen vad som krävs för att använda projektorn. Gillar mycket bra att det är snyggt i design och inte många ledningar överallt, eftersom det är mycket lättare att använda det om du inte har det fixat. Det finns möjligheter att ansluta till trådlöst med en app, HDMI och PC-ingång. Det är mycket enkelt att ställa in storleken på "skärmen" och oavsett storlek, bilden är klar.
  Projektorn används i ett sovrum istället för tv.
  skulle verkligen rekommendera den här produkten, även om priset är lite högt enligt min åsikt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Biograf upplevelse hemma i vardagsrummet eller ett annat rum på ett enkelt och bra sätt. Projektorn ger en bra bild i bruk och bra anpassning. Projektorn har möjlighet att ansluta enheter med HDMI eller använda trådlös anslutning med en dator eller en app på telefonen. Den har också en inbyggd högtalare som fungerar bra för enkel användning, men för att få ordentligt ljud måste man ansluta en ljudkontakt eller gå igenom en förstärkare med anslutna högtalare. Projektorn svalnar snabbt, och lampan av detta är överraskande billigt och det är slutligen slutet på dyra lökar. Fjärrkontrollen för projektorn svarar bra och ger enkel åtkomst till de olika inställningarna. Det är roligt att hitta en tom vägg, ta en film eller serie och njut av den stora bilden som projektorn ger. Reproduktion av färger, vit och svart är mycket bra, bildkvaliteten uppfattas som mycket bra. Projektorn testades också bäst i ett test som nyligen gjordes.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vi använder den här projektorn i vårt vardagsrum och är mycket nöjda. Man kan ha en hemmabio i vardagsrummet och bilderna är av mycket god kvalitet även på dagtid kan du se vad du vill ha på en stor skärm. Epson EH-TW5650 var lätt att komma igång och priset är överkomligt. Vi rekommenderar starkt denna produkt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kommer att tipsa den här projektorn är en av de bästa du kan få till detta pris. Projektorn ger dig en galen bra bild, och på de allra flesta ytor. Du är inte beroende av en vit blank vägg för att få en bra bild med den här projektorn.

  Projektorn är enkel att använda och har många bra anslutningsalternativ. Projektorn har inbyggd trådlös anslutning för telefon och bärbar dator, det här är lite mer svårt att använda än till exempel en Apple TV eller Chromecast, så rekommenderar att du använder den.

  Extern ljudkälla är också ett måste eftersom de inbyggda högtalarna naturligtvis inte är mycket att skryta om. Men också att inte vara störd av fläktbullret. Bullret är förmodligen lite över genomsnittet, men det finns inte mycket ljud du behöver höra det.