Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EH-TW5400

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Projektorer (146)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  väldigt nöjd perfekt att använda med dator lite sämre med usb men går att justera jättebra högkvalitets bild.enkelt att installera. Väldigt enkel att använda. full HD som ger väldigt bra film kvalité. jag skulle varmt rekommendera den.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Epson EH-TW5400 har en hög kvalitets bild och en hög upplösning på Full HD. Bilden kvaliteten är det bästa med projektorn men även de kontakter som den har. Tyvärr så går det ej att använda sig utav video filer för att spela upp via USB. Inte av de olika filformaten jag har försökt att prova mig fram till. Försökte även använda mig utav Powerpoint men fick ej upp Powerpoint filen och kunde inte få det är fungera men JPG bilder går att få upp på skärmen via USB. Att koppla en dator eller laptop är enkelt och går fort. Genom att använda sig utav en dator så kan man titta, läsa och surfa genom att använda sig av projektorn. Man får en riktigt hög upplöst bild och jätte bra färgdjup på bilder, video eller text.

  Rekommenderar denna projektor om man ska använda sig utav en dator men inte om man vill ha använda USB för att spela upp sina filer. Fläkten låter lite men inget som var störande. Projektorns bild är justerbar på många olika sätt. Om man har projektorn från sidan så går detta att kompensera genom justeringen.

  För att se mer recensioner så kolla in ReviewerSweden på IG och FB.