Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

EK Waterblocks EK-M.2 NVMe

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla EK Waterblocks Hårddiskkylare (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Monterade den på en Samsung 970 EVO Plus 500GB och tog bort klisterlapparna på SSD:n före montering (ej säker på huruvida detta gör någon skillnad). Klämmorna kan som tidigare nämnt vara rätt jobbiga att få på, så det hade de kunnat lösa bättre.

  Jag testade SSD:n i CrystalDiskMark både före och efter montering, och hastigheterna var det som väntat ingen större skillnad på, troligtvis inom felmarginal. Temperaturerna däremot sjönk rejält i samma test; från 67 °C till 52 °C på Drive Temperature och från 91 °C till 57 °C (!) på Drive Temperature 2 (uppmätt med HWiNFO64).

  Trots något kassa klämmor får det väl ändå bli full pott med tanke på att den bara kostade 129 kr och sänkte temperaturen såpass mycket.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den modellen jag köpte ser ut som på bilden ovan men det var inte en vattenradiator, vill påpeka det för att förhindra förvirring. Det är bara en heatsing på vardera sida, av SSDn med thermal pads emellan och två clips.

  Hursomhelst var det ganska simpelt att montera heatsinks och pads på min 960 PRO, men clipsen var en plåga att få på och jag fick riktigt ont i nyporna.

  Köpte den mest för den estetiska aspekten och inte för värmeproblem så har inte kunnat testa före och efter. Min blir ca 37C under normal användning enligt HWMonitor. Men den är iaf riktigt snygg i chassit (nickel).