Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Ionic

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mera en träningsklocka är smartklocka. Slog av aviseringar och skräp rätt fort.
  Lite småbuggig ännu, men det fixas väl till i uppdateringar.
  Loggar det mesta rätt korrekt, GPS har varit exakt och problemfri för mig, likaså sync och användande under träningspass. Lätt att använda och förstå, mycket data att kolla om man vill.

  -lite buggig
  +lätt och smidig, billiga ersättningsarmband på ebay
  +bra batteritid, +4 dagar med kontinuerlig HR på dygnet runt, minst 30 min GPS/dag samt minst ett träningspass (minus GPS) på +30 min/dag.
  +bra app till telefonen
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft min Fitbit Ionic som jag köpte direkt från Fitbit i 3 veckor nu. Den med bränd orange-färg är så sagolik vacker och fungerar helt utsökt utmärkt samt har många bra funktioner som relax-träning (andningsövningar), alla appens funktioner samt tack och lov inbyggd GPS så att man kan lägga mobilen hemma på träningspass. Har dessutom i appen laddat ner en mycket snyggare urtavla och den är helt suverän samt sen så gillar jag påminnelsen om att man ska röra på sig varje timme som man satt som rörelse-aktiv.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Varning köp ej! Batteriet är i princip trasigt efter ett och ett halvt år. Det var samma sak på föregående modell, skulle egentligen inte köpt en ny men fick denna i present.
  Mitt batteri räcker ungefär 3 timmar, och då har jag inte träningsläget på.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Suveränt klocka om man vill ha för fitness
  Och lite till.
  Apple Watch är bättre men mycket dyrare
  Den här är en snygg klocka som har det flesta funktion av alla andra klockor har
  Rekommenderas !
 • Usel
  6 mån sedan
  Undvik!

  Stora problem finns med instabil programvara och backend-problem hos fitbit. Problemen innebär att under långa perioder så kommer synkningen ej att fungera. Under långa perioder kan du inte ens para ihop klockan med telefonen. Det är alltså inget du kan påverka eller lösa på egen hand, även om du gillar att nörda ner dig i dina prylar.

  Gör en google-sökning på exempelvis "ionic trouble connecting to fitbit.com" och fråga dig sedan om du vill sitta i timtal, kanske dagar och försöka få något väldigt instabilt att fungera? När du väl har fått det att fungera så har du inte löst problemet, det kommer nämligen inte dröja länge innan allt blir instabilt igen. Problemen har funnits i åratal och kommer med största sannolikhet inte att lösas inom någon snar framtid.

  Jag tänker lämna tillbaka min Ionic då den endast tar upp värdefull tid, jag behöver inte ett till heltidsjobb med att buggsöka fitbits amatörmässiga programvara.

  Satsa på något annat märke som vet vad de sysslar med.
 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Problem med:
  -Android app som är bedrövligt och utvecklarna lyckas sabba mer saker än de fixar med de flesta uppdateringar
  -Tappar GPS ofta, värdelös att tracka sina rundor med pga detta
  -Batteri tid från OK till kass. Beror på hur hårt utvecklarna gör bort sig med updates.
  -HR som lever sitt eget liv

  Allt som allt är den väl acceptabel, men inte värt pengarna!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Min nya bästa vän!
  Att betala trådlöst i affärer är grymt och funkar väldigt bra med SEB och Eurocard. Klockan känner av om du tar av dig den då den inte får någon puls och då får man även knappa in pinkoden igen. Känns säkert.
  Mycket bra app för att synka träning och ha koll på sömn, kaloriförbrukning etc
  Funkar även bra om man har flera mobiler etc
  Bra integration med Strava
  Mycket bra batteritid

  Finns inte mycket negativt att säga om den. Hade varit trevligt med trådlös laddning.
  Spotify stöd saknas men inget jag personligen behöver. Men vill man kunna springa med musik så kan funktionen vara bra.
  I övrigt en mycket bra smart watch !
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Skaffade klockan redan i höstas och då var dem både lite buggig och seg. Sedan dess har mycket hänt. Mjukvaran är avsevärt mycket bättre och klock- och apputbudet i "butiken" har ökat mycket.

  + Mycket bra batteritid, laddar var fjärde natt (oftast ett löppass då också).
  + Bra träningsklocka (puls, gps mäts med god precision).
  + Lätt att byta armband och därigenom till stor del ändra klockans estetiska uppenbarelse.
  + Notifikationer som till viss del går att interagera med. Smidigt att kunna läsa ett mess utan att ta fram luren, men önskar att man kunde göra lite mer, typ svara på en kalenderinbjudan.
  + Bra sömnmätning.

  +- Utseendet. Vissa älskar det, andra hatar det.
  +- Apparna. Kul att de finns, men använder de knappt, få tillfällen det inte bara är lättare att plocka upp telefonen.
  +- Jättesmidigt att ha (offline)musik i klockan och slippa ta med telefonen för musik på löprundan eller gymmet. MEN det är inte Spotify. Det är det näst bästa alternativet - Deezer. Man får tre mån gratis och Deezer är bra, men jag tror knappast att jag är beredd att lämna Spotify. Det är himla synd. Alla andra sätt att föra över musik på är för krångligt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Är jättenöjd med min ionic

  tog lite tid att ställa in den , men det gör man ju bara 1 gång..
  pulsmätningen är bra.. sen så är det ju mer en träningsklocka än en smartwatch.. men det visste jag innan jag köpte den.. annars hade jag köpt en apple watch.

  fitbitappen och webbsidan är asbra
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppgraderad till Jonisk efter att ha varit mycket nöjd med Blaze i över 2 år.
  Pulsmätningen är nu mer exakt än Blaze, jämfört med andra klockor med pulsbälten och egen träningserfarenhet. Mycket liten puls obalans vid normal användning, men när du kommer in i en pulspuls, är noggrannheten något lägre (som förväntat), men jag har också upplevt detta med Polars klockor med pulsbälten. Det är emellertid ovanligt att du är uppe i pulsspänningen över en lång tid, så jag ser detta som en bagatell.

  GPS fungerar bra efter test av både cykel och simning funktion (både saltvatten och klorvatten). Kartan över cykelvägen kommer upp med exakt noggrannhet.

  Är mycket nöjd med programvaran. Det är lätt att läsa, lätt att göra ändringar, lätt att analysera din egen prestanda. Sömnanalysen verkar också mycket noggrann och inte minst intressant.

  Slutligen kan du också ändra klockans utseende, läsa väder, betala trådlöst och mycket mer.

  Efter över 2 år med Fitbit har jag bara upplevt några problem med synkronisering, ofta fixad med omstart av antingen telefonen eller klockan. Synkronisering upplevs också snabbare om du aktiverar de blå 10-15 sekunderna innan du öppnar appen.

  Min påstående är att stora utmaningar med Fitbit beror på användarfel eller sällsynta klagfel. Ha fler bekanta med Fitbit som också är mycket nöjda även efter långvarig användning.
 • Usel
  1 år sedan
  Bra design, väldigt enkelt och har en bra skärmupplösning. Tyvärr är Fitbit Ionic, med stor jämförelse med liknande hjärtfrekvens klockor, en mycket dålig klocka. Farlig felaktig hjärtfrekvensmätning, oförståelig vilseledande GPS och en programvara som tyvärr inte fungerar. Ostabil synkronisering gör det svårt att ladda ner data till telefon eller dator, 9 av 10 gånger det gör det inte möjligt att synkronisera alls. Brist på stöd från Fitbit är dock den största utmaningen där de inte har kommit fram till några lösningar på de nämnda problemen. Med massiv återkoppling från flera forum är Fitbit Ionic beskrivet som en flopp. Kan verkligen inte rekommenderas.