Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 MG7710

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (105)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Min nya favoritapparat trimmar på nolltid skägget, bröstet, ögonbrynen och näshåren. Jag skiftar busenkelt mellan ett \"vanligt\" verktyg och ett med fyra olika längder, samt näs-/öronhårstillbehöret - av 12 olika verktyg. Apparaten är liten, nätt och sladdlös och tyst. Rengörs snabbt och enkelt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Totalt sett tycker jag att Philips Multigroom trimmer 7000 är verkligen funktionell och utför sina arbetsuppgifter på ett enkelt sätt. Jag har testat alla tillbehören dels då skägget har trimmats (ca var fjärde dag) till önskad modell och längd, men även dels genom att klippa hela håret till en för mig ny frisyr (kort på sidor och nacke med lite längre upptill på huvudet). Nedan listar jag mina erfarna fördelar och nackdelar:

  + Philips Multigroom trimmer 7000 väger inte så mycket vilket gör den lätt att manövrera när det kommer till trimningsdetaljer som kräver finmotorik.
  + Den låga ljudnivån. Philips Multigroom trimmer 7000 är den klart tystade trimmer som jag haft, vilket är behagligt både för mig och min omgivning.
  + Effektiv och precis klippning. Eggen är vassa och man behöver inte ta om klippningen/trimningen flera gånger på samma ställe för att bli nöjd.
  + Kort laddningstid och relativt lång batterikapacitet (ca 1,5 h) innan trimmern måste laddas om igen.
  + Tillräckligt många tillbehör/distanskammar för att täcka in alla mina behov från trimning av skägg till hel hårklippning.

  - Allt för många tillbehör då det dels känns som den praktiska funktionen (avseende hårets/skäggets klipplängd) hos flera distanskammar egentligen är densamma, dels så blir det praktiskt förvirrande att hålla reda på alla tillbehör och vad de är avsedda för.
  - Nästrimmer och raknings tillbehöret fungerar, men är inte så effektiva (man får ta om flera gånger för att bli nöjd).
  - Delarnas kvalité är ett frågetecken då mycket är av plast och man frågar sig om trimmern tex skulle klara ett fall ner på badrumsgolvet
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Den ger ett jättebra resultat och att man kan använda den på hela kroppen är perfekt. Många tillbehör för hela kroppen och att den kan användas i duschen är ett stort plus. Den är även stilren. Snabbladdningen är kanon och att batteriet håller så pass länge.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En mycket bra trimmer som skär närmre än man tror. Metalltrimmern är mycket vass och ”flyttar” inte på skägget, den bara skär av stråna direkt vid beröring. Fantastiskt smidigt när man formar skägget. Precision trimmern skär väldigt nära huden utan att rycka i stråna. Mycket trevlig upplevelse!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Enligt mig en oerhört bra trimmer som ger perfekt resultat när man som jag vill ha 3-dagars stubb. Detaljhuvudet är ett fantastiskt tillbehör för att fixa till kanterna kring t.ex. mustasch. Den justerbara kammen är också stabil, och man riskerar inte att förändra längden under rakningen. Överlag är jag väldigt nöjd med denna trimmer
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  - Riktigt bra batteri
  - Skönt grepp, när man vant sig med powerknappens position.
  - Klarar av mitt väldigt hårda skägg utan problem.
  - Bra med många olika fästen för olika längd på hår
  - Bra med olika bred på rakningsfästen
  - Vattentät som gör den riktigt lätt att rengöra,
  - Lätt att precision trimma med.
  - Genomgående enkel och smidig användning.

  Med grovt tjock rött skägg på hakan o fallerande hårväxt på toppen får man vända sig till en värld av trimmers.. I mitt fall fallerar många trimmers när de inte orkar med skägget men denna PhilipsMultigroom7710 tar priset. Klarar av skägget utan problem med grym batteritid över och kraft nog att skala skalpen lika väl. Salut #Philips, ni har lyckats. Enda riktiga nackdelen är att den inte har någon typ av "flightmode" läge så man bara kan slänga ner den i neccesären o flyga vidare i livet utan att riskera att den startar av sig själv.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En av de bästa timmerstuga jag haft. Rekommenderar starkt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket prisvärd
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar riktigt bra och är smidig i sitt utförande. Har provat flera andra men den här är klart bäst. Kan varmt rekommendera den.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Testat flera olika trimmers i olika prisklasser och denna ger mycket för pengarna. Det som hade kunna vara lite bättre är själva finlirs-bladet, d.v.s. det som man kan använda utan något tillbehör.
  Sedan händer det att man glömt att ladda över natten och behöver den på morgonen, då fick i vart fall inte jag den att fungera med laddaren i.
  Annars är det en riktigt bra trimmer till ett bra pris. Många tillbehör som följer med.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  3 mån sedan
  Många som är nöjda med det här, men jag har inte samma erfarenhet. Denna snitt ojämnt, smäll och jag skär mig själv ett par gånger. Min tidigare modell var också en Philips (ca 800, -), och var en betydligt bättre maskin. Leveranserna är huvudsakligen plastiska och ger ett billigt intryck (de olika kammen). Jag använder maskinen främst för trimning och rakning.

  Annars är det lätt att använda och har många funktioner. Trevligt att det är vattentätt. Det spelar ingen roll om erfarenheten annars är fattig.

  Rekommendera inte att köpa maskinen eftersom många människor verkar ha bra erfarenheter, men det var inte ett bra köp för mig.