Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP Envy 6230

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Multifunktionsskrivare (262)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Efter 1,5 år har svarta patronen brunnit och felmeddelande om att det är problem med patronen visas. Har bytt till en ny men samma problem där. HP har konstaterat trasig skrivare men då garantin bara är 1 år ges ingen support.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Skrivaren är mycket lätt och smidig att installera via wifi och skriver ut kanon bra. Det som drar ner betyget från fem stjärnor till två är att standard färg bläckpatron rymmer och räcker knappt till 15-20 10x15 bilder sedan slut! Och den tycks bara använda färgpatronen i foto utskrift även om man väljer svart. Och en standard bläckpatron kosta mellan 200-400kr så det blir dyra, dyra bilder men bra. Så har ni ekonomi till bläck så köp.
 • Dålig
  1 år sedan
  skräp! krånglar för mig hela tiden skriver inte ut eller skannar måste starta om tills den fungerar den här skrivaren gör mig helt galen kommer slänga den!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Vi har alltid varit en HP-skrivare och den här skrivaren är lysande.
  Lätt att ställa in. Lätt att använda med HP-appen.
  Bara nackdelen för mig var dess lite skrymmande.
  Mycket livfulla färger vid utskrift av färgade foton.
  Mycket imponerad att det finns patroner och fotopapper också.
  Sammantaget imponerad.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Skrivaren har varit så lätt att ställa in och använda. Anvisningarna var enkla att följa och efter unboxing hade jag det satt upp och redo att använda på nolltid alls. Appen var lätt att hitta och ladda ner med hjälp av Google Play Butik och när det var installerat på min telefon kunde jag skriva ut foton genast. Det här är perfekt för människor som jag som tar massor av bilder på sin telefon men aldrig komma runt för att skriva ut dem som det är så snabbt och enkelt att göra. Fotona är också av hög kvalitet. Jag rekommenderar definitivt denna skrivare. Den kan också användas för att skanna och skriva ut dokument från antingen en bärbar dator eller en telefon.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Anländer i den ikoniska HP-förpackningen såg den ut som vilken annan HP-skrivare som helst. Enkla upppacknings- och installationsanvisningar har beskrivits i användarhandboken och beskriver steg för steg vad som ska göras, med enkla märkta siffror för att användaren ska kunna följa guiden och förstå vilka ledningar som ska anslutas och var. Användarhandboken täcker en rad ämnen från att komma igång, till utskrift (inklusive användning av patroner och hur och var man ska beställa), för att använda funktioner som kopiering och skanning samt nätverksinstallationen för Wi-Fi och problem som kan uppstå. Omfattar en mängd olika språk är den här uppställningen lätt för alla. Uppsättningen krävde att viss programvara skulle laddas ned på min dator som gjorde det möjligt för mig att kontrollera bläckpatronnivåer, kolla på skanningar som jag hade tagit samt skriva ut dokument och foton som jag kunde personifiera om jag ville ha det! Fantastiskt om barnen är kvar! Dessutom sparade tiden tid på att söka efter programvaran eftersom den riktade mig direkt till var all programvara för skrivarens användning var belägen. Utskriftsprocessen kan ske på olika sätt - direkt till skrivaren via en kabelansluten anslutning från en dator eller laptop - via en trådlös anslutning med en enhet som har HP Smart App installerad - via en Bluetooth v4.0 + aktiverad enhet som har HP ePrint eller HP Smart App installerat. Användningen av HP-program kräver Android OS 4.4 eller senare, eller Apple IOS 9 eller senare. Lättladdad och guidad av en stegvis uppställning erbjuds en bra app, vilket möjliggör utskrift utan skillnad i kvalitet eller färgning, och erbjuder skarpa dokument av god kvalitet eller foton. Appen låter dig skriva ut på farten, något som är mycket fördelaktigt om du är en upptagen person, något som jag tyckte användbart med två barn, att vara ute och mycket, samtidigt som du kör ett företag hemifrån. Med hjälp av möjligheten att skriva ut direkt från Google Drive, gör Dropbox och Facebook livet enklare samtidigt som du får möjlighet att spara de speciella bilderna. Skrivaren erbjöd, skriv ut, kopierar och skannar alternativ som är lättillgängliga av pekskärmen som ligger på skrivaren, där dess snabba hastigheter och dubbelsidig utskrift gör det möjligt att driva ett företag mycket lättare. även har brickor tillägnad olika pappersstorlekar, så att du inte behöver oroa dig för var du ska lägga papper! Bläckinställningen görs enkelt genom HP-manualen och etiketterna på skrivaren, varigenom bläcket kan beställas online eller via HP Smart App. Det kräver att äkta HP-patroner ska fungera. VILL DEFINITIVT rekommendera!
 • Perfekt
  2 år sedan
  HP Envy Photo skrivare är en fantastisk kompakt skrivare för hemmabruk. Skrivaren var väl förpackad och lätt att packa upp, installationsanvisningar var lätt att följa utan problem.

  Pekskärmen var väldigt lätt att använda för att slutföra den ursprungliga inställningen av skrivaren. När skrivaren var inställd och ansluten till Wi-Fi så var det enkelt att ansluta till från min bärbara dator och smarta telefoner.

  Jag testade att skriva ut några bilder via Android App men jag blev lite besviken över resultatet av bilderna, varje gång jag skrivit ut via fotoappen så hölls bilderna beskurna och delar av fotot avskurna, även när jag valde alternativet för gränsen -lös eller inte kom det ut samma.

  Jag återvände till att använda den grundläggande inbyggda android-utskrift-appen, detta tryckte bilderna så mycket bättre med att inte beskära bilderna alls.

  Kvaliteten på utskrifterna där helt fantastiskt utskrift från både Android-appen och HP-appen. Jag kunde inte vara något lyckligare med detaljerna i utskrifterna och ser fram emot att skriva ut flera minnen.

  Jag gillar verkligen möjligheten att ha A4- och 6x4-papper laddad i skrivaren samtidigt, så när jag vill skriva ut dokument eller foton behöver jag inte byta papper hela tiden. Kvaliteten på tryckta dokument är också bra.

  Mängden bläck som skrivaren använder för att skriva ut foton är riktigt bra och kan se mig skriva ut många foton på en enda uppsättning.

  Den övergripande känslan av skrivaren Envy Photo 6230 är väldigt bra och rekommenderar det till vänner eller familjer som söker en högkvalitativ skrivare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag visste att hemskrivare har utvecklats under åren och förbättrats men jag upplevde det inte förrän jag fick denna HP-avund 6230 och skrivit ut några bilder på fotopapper som gavs - bra resultat. Skrivaren själv var sugen på att installera med HP-appen på min telefon. Jag utforskar det fortfarande och första intrycket är riktigt bra och snabba resultat. Jag ska göra lite kopia och skanna också för att se resultat. Och med tanke på sommaren är det varför inte eller JT några bra bilder. Jag såg också att det var ca 4 månader med omedelbar bläck som tycktes vara bra och ta det krångel om att alltid få bläcket ifrån mig.

  På min Sons Bday var alla imponerade när vi klickade på några bilder och omedelbart tryckte dem av i bra kvalitet. Jag tryckte dem på A4-ark också och det kom ut fantastiskt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Skrivaren är rakt framåt, men utskriften kräver 2 appar som ska installeras på din Android-telefon. Skrivaren guidar dig genom installationsprocessen och när du är klar är det enkelt att skriva ut direkt från telefonen via appen och kvaliteten är bra. Jag hade ursprungligen problem med att få inställningarna precis rätt, vilket resulterade i några bortkastade utskrifter. När det här sorterades, har skrivaren varit ett användbart och mångsidigt tillägg till huset.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Skrivaren tog mig omkring 30 minuter för att ställa in att jag inte skulle kunna skriva ut, så det skulle ha varit snabbare, men jag anmälde mig till den 4 månaders kostnadsfria försöket med HP-bläck och hämtade också HP-fotokreaturerna programvara på min dator så att jag kunde få maximal användning ut ur skrivaren. Det finns några installationsprocesser att gå igenom som att installera bläckpatronerna och ställa in skrivaren upp till internet och dator men instruktionerna är väldigt enkla att följa och allt är vidarebefordrat från datorskärmen till pekskärmen på framsidan av skrivare. Skrivaren är väldigt imponerande och kan skriva ut, skanna, kopiera och har Wi-Fi och Bluetooth-anslutning så att du kan skriva ut trådlöst och direkt från datorn, telefon och sociala medier. Utskriften är av hög kvalitet och färgerna är höga i täthet och mycket ljusa på både fotopapper och vanligt A4-papper och jag var mycket imponerad av kvaliteten på min dotters promfoton. När det skrivs ut är skrivaren väldigt tyst och flyttar inte som jag har hittat med andra skrivare jag har använt och det kunde enkelt utföra flera utskriftsjobb. Jag är mycket imponerad av alla skrivarens olika funktioner och det faktum att det har två separata pappersfack för att hålla olika papperstyper. Hittills har jag använt det för att skriva ut, skanna, kopiera och skicka bilder och dokument från min dator och ringa direkt till skrivaren som är väldigt snabba och enkla att göra och jag kunde skanna mina college-kurs och spara den på datorn mycket snabbare med HP ENVY än med min gamla skrivare! Sammantaget är den här skrivaren där som en av de bästa skrivarna jag har använt, den är tyst, kan skriva ut trådlöst och producera dokument och foton av hög kvalitet och det är många olika funktioner i en skrivare som sparar utrymme och gör livet enklare.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  När jag fick det blev jag positivt överraskad över HP Envy 6230s mindre än förväntad storlek. Det tog mig fem minuter att sätta upp och förutom några få tekniska hitches som att det inte skulle känna igen papper där inne var det bra. Det tryckte testsidan och vi gick därifrån. Det första fotot jag tryckte ut tryckte bara hälften av det men sedan dess har allt varit bra. Jag har använt alla aspekter av detta och jag har inte hittat ett fel än. Skanning och kopiering anläggning mycket bättre än den industriella jag har på jobbet. Bilderna är perfekta, med det medföljande fotopapiret som är mycket användbart. Det enda jag säger är att det är lite törstig på bläcket. Jag antar att det är därför det alltid är bra att registrera dig för att få bläcken levererad när du slutar. Detta överträffar helt Mina förväntningar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastisk skrivare. Trådlös utskrift är ett stort plus. Kvaliteten på trycket från bläcket är av utmärkt kvalitet. Du kan skriva ut fotografier eller dokument. Andra saker som imponerar på mig är det faktum att det inte bara är en skrivare, du kan skanna och kopiera som om du befinner dig i en kontorsmiljö. Jag älskade absolut det faktum att jag helt enkelt kunde skriva ut ett dokument från min iPhone utan att behöva vända min dator på.
  Det faktum att modellen kallas "Envy" handlar om rätt, andra skrivare skulle vara avundsjuk på vad den här skrivaren kan göra. Det är bara lysande!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Som tidigare användare av HP-skrivare har jag kommit att förvänta sig kvalitetsprodukter, och Envy 6230 är inget undantag. Skrivaren var enkel att installera och ansluta till mitt Wi-Fi-nätverk, och jag var bort och tryckt med några minuter.

  Skrivarens design är elegant med en pekskärm för menyalternativ. En anmärkningsvärd förbättring över min genomträngliga HP-skrivare är tillsatsen av ett dolt pappersfack som håller papperet rent och dammfritt när det inte används. Dessutom är det extra integrerade 6x4 eller 7x5 fotopapperbrädet också en riktig bonus, eftersom jag också kan lagra fotopapper i det också! När det gäller prestanda skriver Envy 6230 snabbt, även i högsta upplösning, och kvaliteten på utmatningen är utmärkt. Jag gjorde ett par semesterfotokollage med mina barn där vi tryckte runt 40-50 6x4 bilder, och kvaliteten är lika bra som vilken fotolab som jag har använt.

  Skrivaren är relativt tyst, men som vår skrivare finns i vardagsrummet är en annan användbar funktion det tysta utskriftsläget som minskar bullerutgången med c50%. Utskrifter tar längre tid, men utskriftsbullret är inte så märkbart.

  Sammantaget är jag väldigt nöjd med HP Envy 6230, och rekommenderar starkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Det första som slog mig med den här skrivaren var hur tyst det var när det skrives ut och sedan skrivs det dubbelsidigt! Jag är tydligt lätt nöjd med den här funktionen, men det är definitivt en bonus! Skrivaren har möjligheter att hålla flera pappersstorlekar, vilket är briljant när du använder det som en fotoskrivare samt en allmän skrivare eftersom du inte behöver fortsätta byta papper. Kvaliteten på trycket är fantastiskt, bilderna är riktigt tydliga som om tryckt professionellt och dokument kommer snabbt igenom och får torkningstid för att tillåta bläcket att lösa sig!

  Det enda lilla problemet jag hade var med installationen, med hjälp av Wi-Fi-processen lyckades jag snabbt ansluta min Mac och skriva ut ett dokument, sedan använde jag samma process och anslutde min telefon (en iPhone) som skrivit ut ett foto lätt. Jag gick tillbaka till min Mac och försökte skriva ut ett annat dokument, men skrivaren skulle inte ansluta, det skulle skriva ut en artikel på nätet, men skulle inte skriva ut ett dokument via ord eller excel! Jag hittade slutligen det bästa att göra för att ladda ner programvaran till skrivaren och det fungerade som en dröm!

  Det här är en kvalitetsmaskin och jag rekommenderar det, jag har tidigare haft andra skrivare från HP och andra märken men den här är överlägset överlägsen!