Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 7000 MG7720

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (104)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.03)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Haft denna i ca två år nu. Inget att klaga på. Många olika klipplägen, lång batteritid, relativt tyst och skön att använda. Hade gärna haft ett bredare klippyta men det är ju inte trimmerns fel, då får man köpa en bredare.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  +Lång batteri
  + funkar bra för kortare hårklippning
  + bra o många tillbehör
  + bra storlek
  - tar tid att trimma kortare skägg
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Haft denna i snart två år och rakar mig regelbundet på skallen med den. För ungefär ett år sedan slutade den helt enkelt att fungera, reklamerade och fick en ny. Nu ett år senare har precis samma sak hänt igen. Skulle ej rekommendera.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte maskinen för två veckor sen, lämnades tillbaka 1 vecka senare. Tyvärr är denna trimmer helt enkelt för svag och klipper inte så nära inpå huden.
  Den känns plastig och inte bastant alls och trots att man kan tycka att det är coolt med en massa extra tillbehör så känns det mest bara stökigt. Min nuvarande Philips trimmer QT4015 som är typ 6-7 år gammal är långt ifrån perfekt men är MYCKET bättre och jag ville bara ersätta den för att batteriet är dött.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Kan tyvärr inte rekommendera denna produkt då två gått
  sönder genom att motorn går konstant och går inte att stänga av. Den andra slutade bara fungera och bladet blev slött efter ett år. Jag gillar iden men helheten håller inte tyvärr.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte denna på "Black Week" från komplett för 579:-. Hade spanat in denna och flera andra innan jag gjorde mitt köp. Kan säga att jag hittills är mycket nöjd. Jag valde denna för att den hade flest tillbehör, men framförallt behöver jag den till att trimma skägget till stubb. Bara använt 2 mm kammen än, men den gjorde ett mycket bra resultat. Provade även de andra verktygen och även de var jag nöjd med.

  Det som överraskade mest var näshårstrimmen där jag tidigare testat budgetvarianter med samma verktyg som endast varit avsedda för detta ändamål men med mycket dålig verkan. Denna gången så gjorde dock verktyget verkan och näsan blev fri från näshår.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket maskin för pengarna.. använd i en månad och so far so good. Tveksam material kvalité men håller den ihop i två år så är jag nöjd..!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt bra trimmer, riktigt nöjd!

  +
  Strålande batteritid
  Går att köra på sladd om den laddat ur helt
  Vattentät
  Känns robust
  Stark och vass, skär som en kniv genom smör
  Bra pris/prestanda-förhållande

  -
  Hade gärna sett en justerbar kam 1-3mm istället för fasta kammar 1 och 2 mm.
  Låsmekanism på startknappen hade jag gärna sett, så den inte kan sätta på sig själv när man packar ner den i necessären
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra trimmer, redan vid första trimningen av skägget blev det nästan en wow-upplevelse för mig som tidigare haft en Philips BeardTrimmer series 9000 som inköptes våren 2013(!). MG7720 tar tag i skäggstråna grymt mycket bättre, jag tror att utformningen av munstyckena gör mycket. Efter att ha provat att även använda den på kroppen måste jag ännu en gång få utstöta ett litet "wow!"; något som tidigare tog mig en halvtimme går nu på 10 minuter! Jag är riktigt nöjd, för de 599 kr jag gav rekommenderar jag den till vem som helst som vill ha en mångsidig trimmer för både skägg och kroppsbehåring. De 12 munstyckena som följer med fyller alla en funktion!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Supernöjd.

  Har använt den till trimning av skägg, kropp samt hårklippning. Alla moment har varit till belåtenhet.

  +
  Lätt
  Smidig
  Många tillbehör som är väldigt lätta att ta av och på
  Bra batteritid

  Har inget negativt att komma med.
 • Dålig
  2 år sedan
  Gasar och bromsar som om den hade ett eget liv, resulterade i en obekväm, klumpig och till och med blodig rakning. Kompis fick pröva den också så jag kunde få veta ifall det var jag som var dum i huvudet eller inte, han sa exakt samma sak dock. Lämnade tillbaka den direkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt nöjd över denna som jag använder som skägg-, kropps- och nästrimmer. Använt nu i 6 månader.
  +
  Lätt
  Kanonbra batteri, som inte verkar ha blivit sämre på 6 månader iallafall och håller länge.
  Bra trimmer, kör mest 2mm men väldigt nöjd med resultatet
  Enkel rengöring
  Vattentät

  Jag hittar faktiskt inget negativt men som sagt jag har inte använt den för hårklippning.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  +
  Lätt
  Bra batteri
  Många tillbehör
  Vattentät

  - Den går på nåt jäkla sparläge för att spara batteri och gasar upp när den får motstånd. Det resulterar i att man luggar sig i skägget innan den gasar till och börjar klippa som den ska. Vet inte om jag fick ett måndagsexemplar för alla andra här verka tycka den är superbra men jag lämnade tillbaka den direkt
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Smidig trimmer – den har verkligen gjort det den ska. Den skär av alla hårstrån perfekt - inte någon gång har jag känt att den har dragit i stråna.
  Väldigt smidigt att den är vattentät! Tillbehören funkar bra till både hår, skägg och fjun. Mitt vanliga problemområde för mig, skäggväxten runt hakan, har inte varit något strul alls att trimma.

  Det enda jag hade önskat hade varit laddning via micro-usb vilket hade gjort det lättare om man råkar glömma laddaren etc.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väsnas en hel del och har väldigt litet klipphuvud (drygt 1 cm mindre på bredden jämfört med min gamla Remington HC5800). På/av-knappen sitter placerad där man håller handen, vilket gjort att jag av misstag råkat stänga av maskinen mitt under klippningen vid flera tillfällen.
  Själva klippandet sköter den dock med bravur, och eftersom det trots allt är klippförmågan man är ute efter med en sån här produkt så får den ändå nästan full pott!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En smidig och lätthanterlig skäggtrimmer. Snabb att ladda och bra batteritid. Många verktyg med olika längder för att kunna anpassa skägget och annat kroppsbehåring. Enkel att byta verktyg på och plus är att den går att använda i duschen. Enda nackdelen är att det inte ingår en vettig förvaringslåda för trimmern och alla tillbehör.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  kraftfull liten maskin med många tillbehör, smidigt att man kan skölja av den efter användning, ett litet minus är att det inte framgår i instruktionsboken hur man byter till näs och örontrimmer utan bara hur man får fast den, men överlag är jag väldigt nöjd med den
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt nöjd, många tillbehör och bra kvalitet! Batteriet håller bättre än på mina tidigare trimmers ett stort plus att den är vattentät. Smidig att använda även om den designmässigt är en fullträff. Har inte hittat några minus än, har dock bara använt den en dryg månad. Rekommenderar den här utan att skämmas!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En klippare som gör det den ska: klipper, rakar och ansar. Value for money! Enkel att hantera, bara att skölja av då den är vattentät. Batteritiden är vad jag förväntade mig av en klippare. Alla möjliga tillbehör ingår, ett minus till avsaknad av förvaringslåda.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  2018-05-13:
  Har haft klipparen i två veckor. Använd den två gånger. Både gångerna till att snagga håret på huvudet.

  Positiv:
  +Lätt klippare.
  +Många klipphuvud som medföljer. (Fast jag inte använder dom.)
  +Snabbladdning.
  + Vattentätt (SKA KUNNA klippa sig i duschen men jag har själv inte testat detta.)

  -smal klipphuvud. (Jämför med min förra klippare, en Moser, så har denna en smalare huvud. Så det tog lite längre tid än tidigare.)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En bra trimmer som gör vad den ska. Enkel, smidig och ganska tyst...
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En riktigt bra trimmer som håller vad den lovar. Gillar att det finns så många olika saker den kan användas till. Ett plus är Och så att den kan användas i duschen!
  Enda minuset är att det är många delar att hålla reda på men man får med en liten bag för att förvara dem i.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lättanvändlig trimmer, funkade jätte bra att använda för olika längder på skägget och håret dock lyckades jag aldrig få till det när jag skulle trimma mustaschen, därför endast 3 stjärnor, Känns lite plastig och svårt att byta kammarna utan att hela huvudet lossnar
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra trimmer med allt du kan tänkas behöva
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Näshårstrimmern kittlade mig något oerhört, men den fungerade. För all kroppsbehåring inklusive håret och skägget gör den ett bra jobb.
  Många tillbehör är både ett plus och ett minus, man får många möjligheter men känner jag mig själv så slarvar jag bort något av de snabbt.
  Oerhört smidigt att kunna rycka åt sig den i duschen och trimma vid behov.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt bra trimmer med en massa valmöjligheter, 14 olika verktyg, har testat på både lång och kort skägg, kroppshår och huvudhår, funkar kanon på allt. Batteriet räcker hur länge som helst känns de som. Snygg design. Vattentät. Lätt bästa trimmern jag haft hittills.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra trimmer, går tyst och klipper väldigt bra. De olika tillbehören som följer med är dessutom riktigt bra. Tex bodygroom, näshårstrimmer och de olika längder för att styla skägg. Är helnöjd.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den bästa trimmar jag har testat, och jag har använt många i min tid som frisör
  Rekomenderar absolut denna
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En absolut underbar trimmer skulle jag säga. Består av 14 olika verktyg som täcker dom mesta behoven. Allt ifrån näsan till skägget och mer därtill går att trimma efter dom behov som du behöver. Går dessutom att använda i duschen utan problem om man har det behovet :-D
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trimmen består av 14 olika verktyg, här finns allt skulle jag nog säga.

  Det är en komplett trimmer för både män och kvinnor, men den gör sig bästa som trimmer för skägg. För min del så fungerade den redigt bra och jag kommer åt på alla ställen med trimmen så det lilla skägg jag har blev jämt och snyggt.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra trimmer med mycket tillbehör, vattentålig och lätt att hålla ren efter användning. Batteritiden är bra men minus för att de inte är microusb som laddningskontakt. Lite liten upptagningsyta men den gör de med en bra o jämn klippning. Rejält med olika möjligheter med alla medföljande tillbehör