Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 5000 MG5720

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (114)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Fantastisk bra trimmer i den prisklassen. Inga ryck eller felklipp. Som extra bonus kommer den med nästrimmer. Fungerar lika bra till skägg som hår!
 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Mycket fin rakapparat/trimmer
  Prisvärd
  Massa tillbehör, Näshårs trimmern ett STORT PLUS. Gillade även det lilla trimmer huvudet.
  Lätt att rengöra, Bara spola av den under kranen.
  Tog med lätthet bort det mesta redan efter första draget.
  Det enda jag kan klaga på är att det var svårt att se vilken höjd det var på Kammarna. liten text svårt att se när dom inte var ifyllda.
  Rekommenderas+++++ Köp en du med, Jag är supernöjd!
 • Mycket bra
  16 dagar sedan
  Bra trimmer i ett litet format, den känns rejäl trots att den är ganska liten, smidig att använda. Trimmern har många olika kammar att hålla reda på, det blir lite rörigt med så många olika. Känns om man lätt skulle kunna tappa bort dessa. En sak till med dessa distanser är att längden är väldigt svårt att se då det står med väldigt liten text och i samma färg som själva distansen, skulle ha önskat att det framgick tydligare vilken längd det var på varje kam. Trimmerns smidiga storlek gör att man lätt kommer åt i alla lägen. Den är smidig för att trimma allt hår på kroppen från topp till tå och det är enkelt att få en trimmad look!

  Jag är helt klart nöjd med produkten då den också har ett överkomligt pris till vad man får.
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Med sin lilla storlek och smidighet i kombination med de många kammarna och tre olika trimmers (vanlig, precision, näsa och öron) har detta på kort tid blivit ett favoritverktyg för snabb och enkel "hårvård". (För rakning krävs fortfarande hyvel/rakapparat.) Väldigt smidig och kvalitetskänslan är mycket god för prisklassen. Lätt att byta både trimmer och kammar.

  Plus: Flexibel och multifunktionell. Smidig storlek. Bra känsla. Lätt att byta kam och trimmer. Avsköljningsbar.

  Minus: Många kammar att hålla reda på.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Testade den i två veckor och den är riktigt bra. Jag har ganska tjockt och hård hår så man måste köra ett par gånger extra för få resultat men den gjorde sitt jobb bra. Det som jag gillade mest faktiskt är just alla tillbehör som följer med. Hade använt tidigare 3 olika maskiner: en trimmer, en maskin för att ta bort håret i näsan samt en rakmaskin tidigare. Nu använder jag bara den från Philips.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Själva trimmern känns väldigt rejäl trots sin lite mindre storlek, bra tyngd och skön att hålla i. Till skillnad från mina tidigare trimmers så har denna inte en justerbar distans utan flera olika som man får byta emellan. Känns om man lätt skulle kunna tappa bort dessa och det blir många delar att hålla koll på. En sak till med dessa distanser är att längden är väldigt svårt att se då det står med väldigt liten text och i samma färg som själva distansen, skulle ha önskat att det framgick tydligare vilken längd det var på varje. Trimmern i sig är bra men värt att tänka på är att den har ganska smalt rakhuvud, kan både vara en fördel och nackdel då man kommer åt överallt men det tar lite längre tid att raka sig än med mina tidigare som haft ett bredare rakhuvud.

  Överlag så är jag nöjd med produkten då den också har ett överkomligt pris till vad man får.

  Prisvärd
  många lösa delar och ganska smalt rakhuvud
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bra trimmer! Skön att håll i, och den är inte så högljudd som en del kan vara. Gillar att den är allt i ett maskin, med många olika munstycken eller vad det kallas.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Tyst och rejäl, bekväm att hålla i och ger en bra rakning. Dock lång laddtid.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Prisvärd, rejäl och lätt att rengöra
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fungerar enkelt och bra. Känns gedigen. Lite för många delar och kanske svår att rengöra.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Var lite skeptisk till det korta rakhuvudet (van vid hårtrimmrar med breddar huvud) men blev förvånansvärd överaskad. Den är lätt att arbeta med, lätt att klippa runt öronen även att få till skägg linjerna. Har klippt både hår & fixat skägget med den. 80min klipptid är ett stor plus

  Negativt: ladd tid på 16h, kort laddslad & går ej att köra med slad i när den laddas