Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon Pixma TS6150

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Multifunktionsskrivare (126)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Canon Pixma TS6150 är en av de första produkterna som bör komma ihåg om du behöver en ny hemskrivare: praktisk, kompakt, kombinerbar med alla typer av moderna möbler, har den nya multifunktionsskrivaren Canon tillräckliga svar för alla typer av behov, inklusive utskrift och skanning av dina dokument.

  Canon Pixma TS6150 erbjuder möjligheten att skriva ut dina dokument med fem olika färger, i PGBK, BK, C, M och Y format med en kvalitet som nästan inte är avundsjuk för professionella skrivare till priset av en mycket snabbare körhastighet innehöll. Men det här är verkligen den enda detalj som vi känner att stifta till Canon om du vill ytterligare förbättra din produkt, kanske tillsammans med en mängd ark som kan laddas samtidigt mycket begränsad (men det är inte en helt irriterande operation) och alla manuell öppning av dörrarna. Tänk i alla fall att det övergripande priset på Canon Pixma TS6150 också är ganska inrymt. Utmärkt också kvaliteten på stannern, som är effektiv och reaktiv även efter en särskilt intensiv session med långvarig användning av samma.

  Vi kommer till de tekniska funktionerna i Canon Pixma TS6150 som alla proffs omedelbart vill veta. Det finns den integrerade trådlösa modulen och molnlänken, liksom stödet från iOS och Android-enheter, att inte sakna någonting, även från smartphones. Den monokromatiska utskriftshastigheten är cirka 15 ipm och den för färgutskrift på 10 ipm, medan utskriftshastigheten för gränslösa bilder i 10 x 15 cm-format tar ungefär 37 sekunder att slutföra. I stället har skannern en upplösning på 1200 x 2400 dpi med en A4-skanningshastighet på cirka 14 sekunder; Det italienska språket är bland de främsta som stöds av Canon Pixma TS6150.

  Sammantaget visar Canon Pixma TS6150-skrivaren att den är en nästan perfekt enhet för hemmabruk, rekommenderas speciellt för dem som inte har för avsikt att spendera ett öga på sina fotokopior (eller skanningar), alla utan att ge upp utskrift av bra bilder till färger i alla format. Den blanka finishen och designen som förbättras av en iögonfallande pekskärm gör det till en perfekt möbel för ditt skrivbord, men det är inte en dålig syn även om du ska placera den i ditt vardagsrum.

  Läs hela recensionen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/hardware/recensioni-hardware/canon-pixma-ts6150-qualita-recensione