Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Landskap Spabad Hekla SKT333D

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Landskap Spabad Spabad (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft spabadet drygt ett år, köpte det från Bygghemma.se när de hade rabatterat pris (betalade runt 44 00 sek runt påsk 2018). Under mitt dryga år som jag haft badet har jag reklamerat nackkuddarna, då de släppte i plasten rätt tidigt, ett av vreden då det inte klarar påfrestning när man vrider pga felkonstuering och insugsgallren i botten av poolen (två gånger...), även dessa är felkonstruerade. Bygghemma har bra reklamationsavdelning, men kontakten har varit frekvent. Vid andra bytet av insugsgallren lovade Bygghemma att leverantören skulle konstruera nya insugsgaller som håller, så det kan inte bara vara jag som har problem. I övrigt är det mycket pool för pengarna, kunde bara önska att kvalitén var högre.

  2020-08-12:
  För två veckor sedan gick badet sönder, styrboxen som styr badet gav upp. Spabadet höll alltså i drygt två år, vilket jag tycker är skamligt av en såpass dyr produkt.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 månad sedan
  Beställde Hekla i maj och utlovad leverans i början av juli. Leveransen sköts fram flera gånger och kom först i slutet av augusti. Problemet för mig är att endast 25 % av munstyckena fungerar, övriga är döda. Haft elektriker hos mig två gånger för att kontroller kopplingsbox m.m. utan framgång. Känner mig mycket besviken med både Bygghemma och spabadet. De kan inte leverera i tid och när leverans sker är det trasig produkt. Rekommenderar inte denna produkt!