Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Somneo Wake-Up Light HF3653

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Väckarklockor (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Inte speciellt prisvärd för mina behov. Ljusfunktionerna är bra, men det finns det bra billigare lampor som klarar av lika. Att den inte klarar av att schemalägga larm dag för dag är skrattretande med tanke på priset. Man får helt enkelt komma ihåg att ställa om det ofta. Börjar man jobba senare en dag så får man helt enkelt ställa om det manuellt 2ggr (i en väldigt jobbig meny).

  Jag tyckte bättre om de äldre modellerna där man alltid ställde larmet för dagen efter genom att fälla ned en spak. Fast allra helst hade jag velat kunna ställa ett larm för vardera dag i veckan.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Saknar schema för veckodagar och helger på larmet.
  Största bristen - man måste alltså gå in och ändra larmtiden inför varje helg annars får man vackert gå upp som om det vore vardag.

  Saknar även vanlig radio.

  Annars helt ok, har man svårt att somna kanske den kan vara till hjälp.
  Värd en 500 kr kanske tycker jag.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Smart idé men alldeles för svagt ljus och alldeles för dyr. Ligger du bortvänd från lampan så gör den ingen skillnad. Touchknapparna började leva sitt egna liv efter ett tag.

  Jag köpte philips hue istället som fyller samma funktion. EN hue-lampa är nästan 3 gånger så stark som denna (806vs315lm), och du får 3 lampor till 2/3 av priset av denna. Kör en lampa i taket och en på nattduksbordet. Dessutom har de betydligt mer användningsområden
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna lilla älskling ser ut som något ur en Star Warsfilm. Riktigt cool är den där den står bredvid sängen. Nu är dubbelsolar inte förbehållet Starwars längre utan jag har min alldeles egna lilla extrasol här bredvid mig.
  Här är min recensuion: https://zarahs.se/vinterljus/
  Mitt betyg för Philips Wake-Up Light? Fem Z av fem möjliga! ZZZZZ 😉

  Nu har jag testat lampan i några nätter och måste säga att den funkar bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig. Såja, det känns ju riktigt bra så här långt. Vi får väl se hur det funkar i längden. Jag testar väl i alla fall åtminstone fram tills det blir sommartid igen, tycker jag!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Numera slipper jag vakna irriterad av mobilen som tjuter utan vaknar upp med en soluppgång och lite dovt fågelkvitter innan klockan ens har ringt! En stilren produkt med touch som är lätt att navigera och ställa in efter vad som passar en själv! Avslappningsfunktionen är super för att komma till ro.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag älskar min nya väckarklocka! Otroligt lätt och smidig att ställa, ljuvligt uppvaknande som man kan bestämma om det ska vara ljud till eller ej. Fungerar hur bra som helst! Dock så skulle jag vilja ha min telefon integrerad med den. En app eller liknande som man kan styra med. Eller bluetooth.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra och trevlig väckarklocka. Trevligt att få somna in till solnedgång och att sedan vakna upp till soluppgång och fågelkvitter. Kanske lite stor och otymplig på nattduksbordet men funktionen är bra. Har inte hunnit prova insomningsfunktionen än utan bara funktionen som solnedgång.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Skönt att vakna till detta behagliga ljud och ljus. Uppskattar att inte behöva titta på mobilen det första jag gör på morgonen. Är det mörkt är det bara att somna om och är det ljust är det läge att njuta lite innan den låter för väckning. Nöjd med USBn men kan sakna radio. Snygg & användarvänlig!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Så otroligt nöjd med min Wake up light Somneo! Den har allt! Väckarklocka med mysiga ljud när man vaknar, laddare till telefonen, insomningsljud och ljus som gör att man snabbare kommer till ro och stegrande ljus till man vaknar! Perfekt om man har småttingar i rummet som man vill ska vakna långsamt på morgonen. Rekommenderas varmt
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har använt denna i ca 1 månad nu och jag älskar verkligen den! Den är superlätt att både använda och installera. Man vaknar på ett lugnt och harmoniskt sätt till soluppgång och fågelkvitter. Älskar att det finns olika avslappningprogram man kan somna till också. Kommer aldrig mer använda en original alarmklocka!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det är den tredje versionen av Philips Wake-Up Light och jag blir bara mer och mer förtjust för varje version. Denna har nya fina funktioner såsom avslappningsprogrammet. Den har snygg design och är lätt att snooza med touch-funktionen.
  Jag rekommenderar gärna denna Somneo till alla jag känner.