Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Somneo Wake-Up Light HF3653

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Väckarklockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Inte speciellt prisvärd för mina behov. Ljusfunktionerna är bra, men det finns det bra billigare lampor som klarar av lika. Att den inte klarar av att schemalägga larm dag för dag är skrattretande med tanke på priset. Man får helt enkelt komma ihåg att ställa om det ofta. Börjar man jobba senare en dag så får man helt enkelt ställa om det manuellt 2ggr (i en väldigt jobbig meny).

  Jag tyckte bättre om de äldre modellerna där man alltid ställde larmet för dagen efter genom att fälla ned en spak. Fast allra helst hade jag velat kunna ställa ett larm för vardera dag i veckan.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag rekommenderar att köpa valfri lampa nära sängen och kombinera den med en Philips Hue-ljuskälla på 1100 lumen – 1600 lumen, och koppla detta till ett valfritt alarm. Det åstadkommer bättre effekt.

  Jag vill gärna tycka om den här produkten, men användbarheten är ganska begränsad och jag tror inte att ljusstyrkan rent vetenskapligt är tillräcklig för att åstadkomma fysiologisk effekt, utifrån min research.

  Produkten väger mycket lite och det är lätt att t ex råka knuffa den av nattduksbordet, vilket hände mig. Eftersom det är ganska mjuk plast (troligen billig kvalitet), blev det deformationer i plasten.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Saknar schema för veckodagar och helger på larmet.
  Största bristen - man måste alltså gå in och ändra larmtiden inför varje helg annars får man vackert gå upp som om det vore vardag.

  Saknar även vanlig radio.

  Annars helt ok, har man svårt att somna kanske den kan vara till hjälp.
  Värd en 500 kr kanske tycker jag.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Smart idé men alldeles för svagt ljus och alldeles för dyr. Ligger du bortvänd från lampan så gör den ingen skillnad. Touchknapparna började leva sitt egna liv efter ett tag.

  Jag köpte philips hue istället som fyller samma funktion. EN hue-lampa är nästan 3 gånger så stark som denna (806vs315lm), och du får 3 lampor till 2/3 av priset av denna. Kör en lampa i taket och en på nattduksbordet. Dessutom har de betydligt mer användningsområden
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så otroligt nöjd med min Wake up light Somneo! Den har allt! Väckarklocka med mysiga ljud när man vaknar, laddare till telefonen, insomningsljud och ljus som gör att man snabbare kommer till ro och stegrande ljus till man vaknar! Perfekt om man har småttingar i rummet som man vill ska vakna långsamt på morgonen. Rekommenderas varmt
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har använt denna i ca 1 månad nu och jag älskar verkligen den! Den är superlätt att både använda och installera. Man vaknar på ett lugnt och harmoniskt sätt till soluppgång och fågelkvitter. Älskar att det finns olika avslappningprogram man kan somna till också. Kommer aldrig mer använda en original alarmklocka!