Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Plantronics Voyager 8200 UC

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Plantronics Hörlurar (289)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  Instämmer med övriga, mycket bra för jobbsammanhang = telefonsamtal, skypemöten etc är det viktigaste. Mycket bättre NC än Voyager Focus UC B825. Tyvärr riktigt obekväma om man har glasögon. "Gammal" teknik med microusb och BT 4.1. Priset är högt men mikrofonerna är bra till skillnad från många andra headset. Musik låter bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detta är en produkt som är först och främst utvecklad för företagsanvändare. Plantronics 8200 ett grymma headset för Skype-Teams möten och telefon/data-samtal. Man kan stå på ett mässgolv eller på en flygplats och ha möten. En annan positiva sak är att med 8200 har Plantronics börjat förstå att design och konsumentfunktioner spelar roll även på jobbet. Den är inte bäst på Noise Cancelling eller musik. Men funktionerna är tillräckligt bra för att kombinera jobbet. Det jag saknar är Bluetooth 5.0
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dessa lurar köper man för att man tillbringar många timmar varje dag i telefon och Skype och andra onlinetjänster där det är viktigt att låta och höra PERFEKT. Noise cancelling på hörlurarna är inte så imponerande jämfört med andra musiklurar på marknaden - men notera att dessas noise cancelling fungerar även på mikrofonen, du kan alltså sitta i möten på caféer, flygplatser och tåg och bara din röst hörs på mötena.

  Jag tycker byggkvaliten och komforten är mycket bra och musik och poddar låter helt ok och software till telefon och dator är mycket stabil.

  Rekommenderas
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köp inte dessa under några som helst omständigheter om
  det är Buller Cancelleringen ni vill åt.
  Har även ett par BOSE 35 och det är otrolig skillnad.

  Fungerar bra med handsfree med t.ex. Skype i övrigt.
  Dessa är kraftigt överprissatta
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bekvämt headset med bra ljud för både dem som använder det och de människor de pratar med.

  Har ett headset med bättre ljud, men var trött på ständiga klagomål som jag var mindre läsbar i samtal och möten. Dessutom har headsetet många funktioner som Sony, Bose och de andra inte har, och det levereras med en dedikerad dongle för användning på PC som låter dig använda HD-röst i olika kommunikationsapplikationer.

  Vad som drar ner är dina ögon på väsentligen pris och design.