Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Separett Villa 9000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Separett Fritidstoaletter (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar mycket bra. Luktfri och flugfri. Men kräver att man är noggrann med skötseln. Det går bra att lära familjen hur man gör. Men det är lite mer problem med besökande tonåringar och barn. Bommar man informationen till gästerna så får man problem... Man måste vara noggrann med att skölja ur urinskålen efter varje användning och att direkt avlägsna alla ev. bajsrester. Felaktig användning ger flugor. Kvinnor instrueras att flytta lite bakåt vid den "stora" och flytta lite framåt vid den "lilla". Kisspappret bör kastas i en separat påse. Annars måste Separetten tömmas varje vecka.
  Tömningen är mycket trevligare än tömma ett utedass... Bara att sätta på locket på tunnan och flytta på den. Eftersom det inte finns någon urin i tunnan så luktar det väldigt lite.
  Vi monterade ventilationsröret rakt ut genom väggen. Tyvärr luktar det inom en radie på 3-4 meter från utloppet, så långa rör är nödvändigt. Fläkten är ändå så stark att den klarar många krökar på rören. Köpte billiga 75 mm rör istället för de dyra orginalen.
  Vi kommer att köpa en till som enbart är till för våra gäster. De får sköta sin egen toalett. Väldigt nöjd med denna produkt. Fungerade bättre än jag trodde. Har haft en mulltoa tidigare och tömningarna var inte kul.

  Uppdatering av recensionen 11-10-27; forfarande inga flugor efter 2 års användning. Bästa köpet till sommarstugan.