Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pro-Ject Pre Box S2 Digital

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pro-Ject DAC & hörlursförstärkare (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  En högpresterande och flexibel liten box med fjärrkontroll. Fungerar utan anmärkningar i många olika konstellationer. T ex: strömma HQ-ljud från Spotify/Google/Tidal till en Chromecast Audio. Koppla den med optisk kabel till Pre Box S2 och du har ljud i CD-kvalitet. Alternativt skaffa en OTG-kabel till Android-enheter eller kamera-adapter till iOS-enheter. Anslut den sedan till USB-input på Pre Box S2 och du har HiFi-ljud direkt från din mobil/platta. Pre Box har ett antal filter för DA-konvertering, men ärligt talat - hur jag än trycker och vrider - hör jag ingen som helst skillnad. Oavsett filter är ljudet härligt rent och transparent. Jag drar av en stjärna för MQA-ljud kan strömmas enbart genom USB-porten (inte koaxial eller optisk). Rekommenderas!

  Mer information finns här:
  https://docs.google.com/document/d/12H0_F_gD2GY37XKHwrM3tQZRYcm84yzIrSy1MbmkFY8/edit#
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Inget att klaga på!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Suverän transparens i ljudbilden. En klar förbättring jämfört med Dragonfly red (som är en mkt bra DAC). Enda minuset är att Windows drivrutiner måste hämtas från Pro-jects hemsida (vilket inte står i manualen...). Använder den i första hand som DAC i stereosystemet, i andra hand som hörlursförstärkare. Värd varenda krona!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt trevlig liten låda! Stödjer det mesta man kan tänka sig med ett neutralt och transparent ljud. Förvånad över att dom fått in detta välljud och funktioner till ett sånt relativt lågt pris. Drar av en stjärna då hörlursförstärkaren inte är särskilt stark. På dynamiskt mastrad musik har jag maxvolym med mina Q701 lurar. Kompletterade med en Arcam rHead och det lyfte ljudet ytterligare!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt bra dac speciellt när man driver den med USB batteri, fungerar bäst för mig med foobar2000 köpte inte min i Sverige då generalagent höjde 400 kr över rekommenderade priset när den blev årets Dac EISA Award 2017 fick min för 3300 kr av Österrikiska handlaren Akustik Projekt. Alla handlarna i Sverige verkar vara tvinga att ha samma pris 3900 kr?
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra, oerhört lite, känns gedigen, bra tyngd.
  Levererar bra ljud över hela registret, bra punch i bas, fina detaljer, den blir aldrig jobbig.
  Grym dac för ett fantastiskt pris!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Chockerande bra även om det hadnt kostnaden dubbelt så. Stöder "allt" Både MQA, Roon och DSD upp till 512.