Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Sonicare DiamondClean Smart HX9924

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.09)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är jättenöjd! Det känns som att jag precis besökt tandläkaren efter att ha borstat tänderna med Diamond Clean! Känns rent och fräscht i munnen. Smart grej med appen då man kan se vad man missat i borstningen, vilket var mycket mer än vad man kunde tro! Toppbetyg!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det här är tandborstarnas tandborste! Efter två veckors användning känns mina tänder som nya. Gillar starkt appen som hjälper till att se missade områden/hålla rek. borsttid m.m. Riktigt cool tandborste i snygg utformning och smidigt resefodral som man kan ladda med. Älskar den fräsch känslan!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Lyxig med många bra funktioner t ex att du via en app kan följa dina framsteg, var du missat borsta, flera olika tandborsthuvud, tungrengöring, resekit för laddning, trådlös laddning. Vad som drar ner betyget är att jag saknar 3D-funktion på borthuvuden, samt att borsten står vingligt i glaset.
 • Perfekt
  1 år sedan
  galet imponerad av denna tandborste,mina tänder känns jätterena och appen fungerar kanon och är rolig att följa. dessutom är den sjukt snygg och reseetuiet är toppen om man ska iväg någonstans. sen får man med flera olika borstar beroende på vilken problem man har i munnen och tungborsten är toppen,nu vill alla i familjen borsta med min tandborste ha ha.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har nu använt Philips Soni Care i drygt en månad och vill inte ha någon annan tandborste! Helt klart den Bästa Eltsndborsten jag nånsin haft! Rena tänder, och känslan sitter kvar länge! Liknar känslan efter ett besök hos tandhygienisten! Köp den, du kommer inte bli besviken!
 • Perfekt
  1 år sedan
  En helt fantastisk produkt! Jag har haft en eltandborste tidigare men ingen av dem har någonsin varit så här bra. Denna eltandborste ser lyxig ut och med en snygg design, den har ett lyxigt snyggt laddningsställ med snyggt modernt och stilrent fräscht glas. Så den är passar snyggt in i badrummet. Ett praktiskt och snyggt rese etui medföljer. Den tillhörande appen som kopplas till tandborsten gör att jag får en bättre kontroll över min dagliga tandborstning och gör att jag hela tiden kan förbättra resultatet och förhoppningsvis också i slutändan göra mina besök hos tandläkaren både billigare och färre. Appen håller koll på om jag missat något ställe i munnen, om jag trycker för hårt, den påminner om tandtråd och att använda flourskölj. Ja, den blir min egen tandhygienist i badrummet! Jag har aldrig känt mig så ren i munnen och mina tänder känns också vitare.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Absolut en snygg tandborste, modernt med trådlös laddning! Dock gillar jag inte att man måste ta med sig mobilen in på badrummet om man ska ha den kopplad till appen! Tycker också tandborsten låter väldigt högt! Gillar inte de stora tandborsthuvudena, de skvätter ut väldigt mycket tandkräm! Vibreringen kittlas nåt enormt på läpparna!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Wow! Detta är första gången jag använder en eltandborste, och jag börjar med den lyxiga Diamondclean. Det känns som jag vart hos en härlig tandrengöring hos en proffessionell tandläkare varje dag. Den medföljande appen ser till att jag borstar varenda liten tand, stor fördel. Lyxigt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tycker att den är fantastisk. Så himla ren man kånner sig.
  Och enkel att använda.
  Jag är supernöjd!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg design.
  Tänderna känns rena efter användning.
  Bra batteritid.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt bra, tänderna känns rena och tekniken är fantastisk!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg, stilren och smart tandborste. Appen är enkel att använda. Lite minus för att jag upplever att den skvätter för mkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Så nöjd med denna tandborste. Den talar om för mig när jag borstar för hårt och appen är logisk och enkel att använda. Tänderna känns vitare och renare än med andra tandborstar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En otroligt bra tandborste som verkligen ger en känsla av en superfräsch mun! Det känns som att man kommer direkt från tandläkaren, varje dag!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vilken bra tandborste! Stor skillnad från alla jag testat tidigare! Ett stort plus för alla valbara funktioner! Rekommenderas om man vill ha riktigt rena tänder! Den här kan användas av fler i familjen eftersom det medföljer fler tandborsthuvuden. Snygg design!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En riktig bra eltandborste som uppfyllda alla min krav. Snygg design och lätt att använda!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Supertandborste

  Oj vilken bra tandborste. Har testat den i 1 vecka och känslan är som när man varit hos tandläkaren och fått tänderna polerade. Snygg design och låg ljudnivå. Bra med appen som påminner om var man borstat dåligt. Skulle ha varit ett plus om resefodralet hade haft inbyggd laddning med usb som en annan modell har.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Redan efter första användningen så tycker jag att tänderna känns otroligt rena och fräscha. Jag har under en längre tid använt eltandborste men från ett annat märke. Nu ställer jag mig frågan varför har jag inte uppgraderat till en Philips tidigare!? Super smidigt att hålla koll på sin borstning med appen, resefodralet som är en powerbank är ju hur smart som helst!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mina tandborstvanor har ändrats till det bättre tack vare denna eltandborste. Varje kväll och morgon så borstar jag till appen "Sonicare". Den guidar mig under borstningen och ger mig direkt feedback och en summering i slutet som håller en motiverad. Jämfört med manuell borstning så känner jag mig riktig fräsch i munnen efteråt.
  Själva eltandborsten är riktigt snygg och det känns att Philips har tänkt på det mesta. Det ingår en snygg resenecesär. Borstarna är enkla att underhålla och har en snygg hållare anpassad för dem. Batteri tiden är bra.

  Generellt så känner jag att den här eltandborsten har bidgragit till att min munhygien har blivit bättre.

  Den enda nackdelen jag kan komma på är att det tar ca 1 vecka att vänja sig vid den. Men så är det väl med nya produkter?
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rekommenderar verkligen denna tandborsten
  Den är tandborstarnas Rolls Royce
  Finns massa program o massa påminnelser
  Även snygg att ha framme
  Tycker man priset är dyrt så är det bara att ha olika borsthuvud till olika familjemedlemmar
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har använt tandborsten ett par dagar nu och hela produkten känns väldigt premium, allt från förpackning till tandborste och laddare. Tänderna känns rena och det som är extra bra med denna tandborste är att man kan välja program och borsthuvud efter vad man vill uppnå, få bort plack, bättre tandkött, bättre andedräkt eller vitare tänder.

  Användandet av appen är också smidigt då den ger förslag på hur man ska borsta annorlunda. Dessutom får man påminnelse om att använda tandtråd och munskölj vilket gjort att i alla fall jag blivit bättre på det.