Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Meshify C Dark TG (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (95)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kvalitet Chassi från Fractal! Ett bygge man faktiskt kan njuta av när man sätter ihop. Du får inte med lika mycket accessoarer som i tex. Phankteks. Men du får en helt annan kvalitet mot något annat chassi som jag har byggt i. Ett väldigt stilrent chassi med lite edge. Släng i några RGB fläktar fram till och du har väldigt fint ljus genom meshet där fram!
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Mitt andra Fractal chassi, det första var ett R2.
  R2 är rejält byggt med deading pads etc.
  Meshify C känns mer som ett budget chassi från Fractal, inga ljuddämpande åtgärder. Filter på rätta ställena, men ändå mängder av hål för dammet att dras in i, beroende på hur många fläktar du har får in respektive ut. 3-pins fläktar känns också ganska budget nu när PWM är standard, normalpriset är ändå ca 1250SEK, något mer prisvärt för reapriset 799SEK.
  SSD-plåten satt endast fast med skruven så den har skavt av lite av färgen, syns inte med bakluckan på som tur är.
  Glaslocket är snyggt mörktonat, nu är jag ingen älskare av akvariedatorer med kaskader av enhörningsspya så ingen RGB show kommer visas, dock så är det ändå en snygg detalj om man har det snyggt i lådan.

  Plus:
  Mörktonat glas
  Lagom stor
  Snygg design med mesh-framsidan
  Gömda fack för HDD och SSD
  Gummigrejerna vid kabelgenomföringen är mycket bättre sen R2

  Minus:
  Trots massa filter så har den en hel del hål där dammet kan dras in
  Känns budget, plåtig och lite skallrig, (ska sätta in deading pads)
  3-pins fläktar
  Små hål för kablar till PWR, fläkt, USB etc och kunde placerats vid moderkortets kontakter för detta.
  Ingen USB-C vid fronten
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Väldigt trevligt - och tjusigt - chassie! Ser inte ut som ett rymdskepp, tack för det. Kompaktare än många miditowers, och får därför med lätthet plats på mitt 60 cm djupa skrivbord, utan att upplevas som klumpig och skrymmande. Byggkvaliteten är bra med tanke på priset. God ventilation, med många möjligheter. USB 3.1 på framsidan. Fläktarna som ingår (2 st) är tillräckligt tysta om de körs på 600 RMP (mycket lägre än så och de riskerar att inte starta), men kan även flytta mycket luft (och låta mycket) om man har behovet att köra högre varvtal. Smärtfritt att bygga dator i. Nöjd!

  Tänk på att om man tänker använda 3,5"-diskar, så får det inte plats ett för långt nätaggregat, då de konkurrerar om utrymmet i detta chassie - vilket som sagt inte är så djupt som många andra. 3,5"-korgen är löstagbar, vilket ger utrymme för större nätaggregat.

  Några här undertill skriver att fläktarna låter mycket. Det gäller om man inte gör en egen fläktkurva. Klart, att om man låter dem löpa amok, så är det ett jäkla liv!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Antagligen den tystaste dator jag byggt som är större än mITX. Smäckat alla fläktplatser och en Corsair Commander Pro, allt går stabilt och ljummet och riktigt tyst.
  För den som är beredd på att lägga mer några kronor på kylning är det ett perfekt chassi, jag valde det först och främst för att det är riktigt snyggt men det visade sig bara vara en liten egenskap i sammanhanget.
  Gör sig dessutom bra både med och utan RGB. Vill man ha det lite mer diskret men ändå ha en roligare datorlåda än "standard" finns den ju utan fönster också.
  För den som missat det kan man byta ut frontgallret till andra färger också,
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Medföljande fläktarna är väldigt högljuda, värsta jag varit med om i chassiväg.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa chassit jag någonsin ägt. Ända saken jag skulle velat ha är nya system för sido rutan som kom på uppdaterade versionen nu.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Lagom stort chassi med hög kvalitetskänsla. Passar perfekt på skrivbordet om man så vill.
  Dock är det inte speciellt tyst men köper man ett chassi med fokus på luftflöde så får man räkna med lite högre ljudnivåer. Har inget negativt att säga mer än att USB 3 sladden var aningen kort =)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra datorlåda, smidigt att bygga i, väldigt prisvärt.

  Liten låda med plats för stora komponenter i sig.

  Stabilt och moderna samt smarta lösningar.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Om man går med på att prio för detta chassi är luftflöde, inte tysthet, så kommer man troligtvis älska det. Designen är snygg med "mesh"-fronten, det tonade glaset gör sig riktigt bra om man har någon slags belysning på insidan (t.ex. en LED-strip), och det är oerhört enkelt att bygga och skruva i chassit utan att göra sig illa eller inte kunna komma åt.

  En stor bonus är att man inte har några platser för 5,25", vilket gör hela chassit avsevärt kortare och därmed enklare att placera på ett skrivbord.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar som det ska men inget att skriva hem om. Knepigt att få fast distanserna för moderkortet då jängorna är övermålade men det gick till slut.
  Fräsht med tonat glas på sidan.