Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Meshify C Dark TG (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Antagligen den tystaste dator jag byggt som är större än mITX. Smäckat alla fläktplatser och en Corsair Commander Pro, allt går stabilt och ljummet och riktigt tyst.
  För den som är beredd på att lägga mer några kronor på kylning är det ett perfekt chassi, jag valde det först och främst för att det är riktigt snyggt men det visade sig bara vara en liten egenskap i sammanhanget.
  Gör sig dessutom bra både med och utan RGB. Vill man ha det lite mer diskret men ändå ha en roligare datorlåda än "standard" finns den ju utan fönster också.
  För den som missat det kan man byta ut frontgallret till andra färger också,
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Medföljande fläktarna är väldigt högljuda, värsta jag varit med om i chassiväg.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa chassit jag någonsin ägt. Ända saken jag skulle velat ha är nya system för sido rutan som kom på uppdaterade versionen nu.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Lagom stort chassi med hög kvalitetskänsla. Passar perfekt på skrivbordet om man så vill.
  Dock är det inte speciellt tyst men köper man ett chassi med fokus på luftflöde så får man räkna med lite högre ljudnivåer. Har inget negativt att säga mer än att USB 3 sladden var aningen kort =)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra datorlåda, smidigt att bygga i, väldigt prisvärt.

  Liten låda med plats för stora komponenter i sig.

  Stabilt och moderna samt smarta lösningar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Om man går med på att prio för detta chassi är luftflöde, inte tysthet, så kommer man troligtvis älska det. Designen är snygg med "mesh"-fronten, det tonade glaset gör sig riktigt bra om man har någon slags belysning på insidan (t.ex. en LED-strip), och det är oerhört enkelt att bygga och skruva i chassit utan att göra sig illa eller inte kunna komma åt.

  En stor bonus är att man inte har några platser för 5,25", vilket gör hela chassit avsevärt kortare och därmed enklare att placera på ett skrivbord.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar som det ska men inget att skriva hem om. Knepigt att få fast distanserna för moderkortet då jängorna är övermålade men det gick till slut.
  Fräsht med tonat glas på sidan.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kvalitet Chassi från Fractal! Ett bygge man faktiskt kan njuta av när man sätter ihop. Du får inte med lika mycket accessoarer som i tex. Phankteks. Men du får en helt annan kvalitet mot något annat chassi som jag har byggt i. Ett väldigt stilrent chassi med lite edge. Släng i några RGB fläktar fram till och du har väldigt fint ljus genom meshet där fram!