Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear 4G LTE Modem LB2120

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Mobilmodem (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  A reliable and feature-rich 4G router. I very much appreciate the auto-switching between broadband and 4G. Clear indication of signal strength and status. Not sure why the previous reviewer gave this 3 stars.
 • Bra
  1 år sedan
  Trevligt 3G/4G modem som jag använder som backup för fiberbaserade internet. Man kan sätta detta mellan sin router och fibermodemet, och när man inte har en uppkoppling från fibern, så kopplar detta på 3G/4G automatiskt. Smidigt. Gör vad den skall.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Utmärkt som ett fristående 4G-modem men suger en stor tid som en router och det är ännu värre som en failover / backup-enhet. Tiden mellan att byta från misslyckad kabelanslutning till 4G är mellan 30 och 60 sek. Det räcker för att kritiska tjänster ska sluta fungera om det inte finns någon internetanslutning. SMS-meddelande om en felaktig kabelansluten enhet är ett skämt eftersom det kommer efter att allt är tillbaka till det normala. Bra för grundläggande behov men ingenting mer än så. Dessutom erbjuder Netgear bara tre månaders support från inköpsdatum. Definitivt inte värt pengarna.