Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Xperia XZ1 G8341

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner (80)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt nöjd kommer från z5. Drar av en stjärna för att radion är borta. Förstår inte att folk har problem med plingande. Beror nog på o kunskap. Enkelt att stänga av. Om det är något som man störs på. Smidig upplåsning av skärmen.. Rekommenderas
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kommer från z5 och och upplever xz1 som snabbare och bättre på det mesta. Köpte den i silver och den känns rätt gammal i designen då det är en silvrig ram runt displayen, skulle valt svart istället. En sak som stör mig är att det är tunna linjer diagonalt över skärmen, de syns extra tydligt på ljusa bilder. Detta gör att allt blir lite grynigt och inte lika glansigt och snyggt som på andra lurar.
  I det stora hela är jag nöjd, funkar ju att ringa med.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är så nöjd. Bytte från en Xperia Z5 vars batteri gick i pension, men har även använt Note 3 och 4 periodvis.

  * Kanterna är mjukt rundade, känns bra och lätt att hålla i. Verkligen inga "vassa plastkanter" som jag läste nånstans. På Z5 var det en glipa mellan glas och ram där mina skäggstrån ibland fastnade, inga såna problem här alls.

  * Var lite orolig att den skulle kännas omodern designmässigt med tanke på allt tjat om tjocka kanter, men det gör den inte. Man får en platt display och man täcker ingen skärmyta när man håller i telefonen. Den ser betydligt bättre ut i verkligheten än på bild.

  * Fingeravtryckssensor i power-knappen på sidan, perfekt placerad och väldigt snabb! Man bara trycker normalt som på vilken knapp som helst och den hinner läsa av fingeravtrycket. Knappens taktila feedback är mycket bättre än på Z5.

  * Gamla Z5 var märkbart långsammare på att starta appar (Pokemon GO...) än Note3 och Note4, men den här telefonen är snabb.

  * Kameran är helt okej, auto-läget räcker gott till vardagsfoton men jag skulle inte lämna systemkameran hemma vid speciella tillfällen.