Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G703

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Haft musen i drygt två år.

  Den har använts så gott som dagligen till allt från arbete till spel. Skicket idag? Ser knappt använd ut. Den har hållt extremt bra, är mycket bekväm att använda och är lätt att rengöra. Den är hållbar och jag har inte haft några problem överhuvudtaget med den. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Fick min utbytt utan problem på Inet i slutet av 2019, efter att det kända felet med scrollhjulet uppkommit. Det är en rätt anspråkslös mus men ändå en av de bästa jag haft på 20 år. Lätt, bra grepp för vuxenhänder, lång batteritid och super precision. Jag har USB-mottagaren placerad ca 2.5m från musen och det fungerar helt glitchfritt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Otroligt skön att använda. Bra funktioner och fungerar klockrent på alla underlag jag testat den på. Batteritid ca 30 timmar användning. OBS, detta är ett ganska gammalt exemplar.

  Den har några stora MEN. Lösningarna bör inte göras om man har garanti kvar. På egen risk osv. Men det ska inte behövas på en mus i den här prisklassen. Därav 4 stjärnor, knappt godkänd.
  - Scrollhjulet funkar dåligt. Scrollar åt alla håll utom det man vill åt.
  Rotationsgivaren i min heter "Kailh 9". Ryktet säger att fett tränger in i den. Jag lyckades få ordning på den med 5-56, det löser fett, smörjer och är bra för elektrisk kontakt.
  - Scrollknappen slutade fungera, själva kontaktplattan i kontakten var nött.
  Bytte kontaktplattan mot en platta i en annan mus jag hade liggandes.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Logitech har problem med scroll funktionen på ett flertal möss. Dom har skickat firmware "fix" men problemet återkommer. Fick min G703 som ersättningsprodukt men nu har jag problem med denna också och garantin på originalköpet har gått ut.

  Efter problem med 3 Logitech möss så är det svårt att rekommendera köp..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har inga problem alls. Toppmus för palm-greppare med större händer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft musen i ett par månader nu och är helnöjd. Bra passform, skön textur så man får bra grepp och har inte haft några problem med "jittering" eller någon fördröjning.

  Laddar upp sig relativt fort och man kan använda den med laddningssladden i utan problem.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Har haft den i strax över ett halvår och den har nu börjat dubbelklicka. Inga problem med scroll-hjulet där emot. Hur i hel***e har de inte löst det här problemet ännu? Synd då det för övrigt är en helt underbar mus...
 • Usel
  2 år sedan
  Jag fick denna som ersattsprodukt från min defekta G403. Båda mössen hade exakt samma problem. När man scrollar åt ett håll så scrollar musen trots det slumpmässigt åt motsatt håll (Ibland nästan 50% åt motsatt håll...). Det händer när man scrollar långsamt och snabbt. Jag kan omöjligt ge produkten ett annat betyg än 1 eftersom det är Extremt frustrerande att scrolla överhuvudtaget vilket gär musen obrukbar för mig.

  Det finns ganska många trådar på Logitechs forum om just detta problem. Så det verkar som ett rent lotteri om man får en mus med fungerande scroll.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Älskar musen. Hade en G403 innan och köpte denna. Tyvärr har den en defekt som är rätt vanlig om man googlar, vilket är att knappar slutar fungera som de ska. Dubbelklickar vid minsta tryck och Logitech är inte så sugna på att ens svara på support tickets. Bortkastade pengar.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Vet inte vad jag ska säga musen i för sig bra men...
  Första jag köpte var det problem med dubbel klick och den andra var det scrollande som laggar.

  Njaaa skärpning logitech annars är g900, g903 och g603 bästa som har varit mycket stabila
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Toppen bra! Gick från min slitna gamla EC1a till denna och är supernöjd. Finns ingen anledning att använda kabel längre.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd, gick från en G900 till denna versionen som är kompatibel med deras trådlösa laddningsteknik och musmatta Powerplay.

  Haft den i ett par månader och det är otroligt skönt att inte behöva tänka på laddning eller sladd längre. Ligger bra i handen och har ett hyfsat pris.