Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G703

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (120)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Logitech har problem med scroll funktionen på ett flertal möss. Dom har skickat firmware "fix" men problemet återkommer. Fick min G703 som ersättningsprodukt men nu har jag problem med denna också och garantin på originalköpet har gått ut.

  Efter problem med 3 Logitech möss så är det svårt att rekommendera köp..
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har inga problem alls. Toppmus för palm-greppare med större händer.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Haft musen i ett par månader nu och är helnöjd. Bra passform, skön textur så man får bra grepp och har inte haft några problem med "jittering" eller någon fördröjning.

  Laddar upp sig relativt fort och man kan använda den med laddningssladden i utan problem.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Har haft den i strax över ett halvår och den har nu börjat dubbelklicka. Inga problem med scroll-hjulet där emot. Hur i hel***e har de inte löst det här problemet ännu? Synd då det för övrigt är en helt underbar mus...
 • Usel
  5 mån sedan
  Jag fick denna som ersattsprodukt från min defekta G403. Båda mössen hade exakt samma problem. När man scrollar åt ett håll så scrollar musen trots det slumpmässigt åt motsatt håll (Ibland nästan 50% åt motsatt håll...). Det händer när man scrollar långsamt och snabbt. Jag kan omöjligt ge produkten ett annat betyg än 1 eftersom det är Extremt frustrerande att scrolla överhuvudtaget vilket gär musen obrukbar för mig.

  Det finns ganska många trådar på Logitechs forum om just detta problem. Så det verkar som ett rent lotteri om man får en mus med fungerande scroll.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Älskar musen. Hade en G403 innan och köpte denna. Tyvärr har den en defekt som är rätt vanlig om man googlar, vilket är att knappar slutar fungera som de ska. Dubbelklickar vid minsta tryck och Logitech är inte så sugna på att ens svara på support tickets. Bortkastade pengar.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Vet inte vad jag ska säga musen i för sig bra men...
  Första jag köpte var det problem med dubbel klick och den andra var det scrollande som laggar.

  Njaaa skärpning logitech annars är g900, g903 och g603 bästa som har varit mycket stabila
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Toppen bra! Gick från min slitna gamla EC1a till denna och är supernöjd. Finns ingen anledning att använda kabel längre.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd, gick från en G900 till denna versionen som är kompatibel med deras trådlösa laddningsteknik och musmatta Powerplay.

  Haft den i ett par månader och det är otroligt skönt att inte behöva tänka på laddning eller sladd längre. Ligger bra i handen och har ett hyfsat pris.