Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 5000 MG5730

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.73)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bra trimmer som klipper bra trots att den är sladdlös(bra batteritid!) vilket är uppskattat. Mångsidig med olika tillbehör för hår och skägg samt nästrimmer vilket är en riktigt bra bonus men det blir tyvärr många delar att hålla reda på vilket skulle vara det som drar ner betyget för mig. Annars en för mig väl prisvärd trimmer.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  + Funkar bra till trimma kortare skägg
  - Lätt att den nyper en och man får blödande sår när man finputsar mustaschen eller vid öronen
 • Dålig
  1 år sedan
  Går sönder lätt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Den här maskinen är extrem kompetent! Var skeptisk till om jag skulle ersätta en gammal philips 3-serie från 2006 som har känts lite slö på sistone. Är så glad att jag la ner ynka 399:- för denna fantastiska maskin. Snaggar, trimmar, klipper, slätrakar och formar över hela kroppen med hjälp alla medföljande tillbehör. Efteråt är det som att man har varit hos barberaren. Enkel rengöring också pga vattentålighet. Drar av en stjärna för att laddningstid för full laddning är relativ lång nämligen 16 timmar. Annars är den magisk.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har tidigare haft en Braun och denna är lite tystare men kunde kanske varit ännu tystare. Apparaten ligger bra i handen med det gummerade greppet. Den klipper avsevärt bättre, känns som om bladen/motorn jobbar i en annan klass.
  Tål vatten = Lätt att rengöra.
  Kan inte annat än att rekommendera denna apparat.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Riktigt lättanvänd trimmer. Byter tillbehör i ett nafs. Riktigt smart med så många tillbehör. Denna ersätter 2 andra maskiner jag hade tidigare. Man får en bra vinkel på trimmern när man ska fixa till skägget. Lätt att rengöra med vatten, låg ljudvolym.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Fungerar bra för skägg och mustasch-styling även om vissa av verktygen känns ganska plastiga och som de ska gå sönder när man sätter dit och tar bort dom från apparaten. Skulle köpa en dedikerad hårtrimmer om man vill ha något bra för håret, samma sak med näshårstrimmern och verktyget som ska föreställa en rakapparat. Så är den värd pengarna för att endast användas som skägg-/mustaschtrimmer Nej. Den är bra för det ändamålet men jag skulle plocka bort alla onödiga tillbehör och köpa något som endast är till för skägg och mustasch i lite mer o-plastig kvalité.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag är jättenöjd! Äntligen en gedigen och snabb trimmer med hög precision. Den känns tung och bra i handen trots sin lilla storlek. Fantastiskt med alla tillbehör, den ända trimmer du behöver....ever! Bra batteri tid dessutom! Att den är liten gillas när den ska ner i necessären.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt smidig och nim trimmer. Har använt den allt och är supernöjd. Bra pris och en trimmer som har bra batteritid.
  Med vänlig hälsning, Henrik Skyllberg
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Testat många olika trimmers, men ingen har varit lika imponerande som denna. Alla tidigare trimmers batteritid har hållt till en rakning (huvud och skägg)
  Med denna har jag lyckats raka både huvud och skägg 5 ggr och inte behövt ladda ännu. Gillar hur den känns i handen, kvalite och lätt att använda är ord jag beskriver den med. Prisvärd!
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vart nöjd i början men batteriet verkar bli sämre med tiden. Nu redan efter 10 laddningar så är det märkbar skillnad.

  Annars är det en bra trimmer.

  Rakar rätt. överlag hyfsat nöjd.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bästa trimmern jag testat.
  Allt i ett, det blir inte bättre än så!
  Kvalité
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra kvalitet, smidig. Mycket tillbehör och bra påse att ha allt i. Den går tyst. Den går lätt att rengöra
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det första man slås av när man tar ut rakapparaten från sin förpackning är att den andas kvalité. Apparaten känns gedigen och dess tyngd inger förtroende, detta intryck förstärks av ljudet av en tyst motor som känns hållbar. Tillbehören är som sagt 11 till antalet och du hittar det mesta inklusive munstycke för näsbehåring, du lär inte sakna någonting. Det jag dock stör mig på jämfört med min andra rakapparat som jag använder (Remington) är att det inte finns något inbyggt rakmunstycke för precisionsrakning. Rakapparaten klipper alla typer av hår utan problem och ett plus är att du kan raka dig även under vatten då apparaten är vattentät. Prislappen känns rimlig med tanke på vad du får och jag måste säga att jag varmt skulle rekommendera ett köp av denna rakapparat.