Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Wilfa KW-60

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Wilfa Köksvåg (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Njae, denna våg är inte alls värd priset. Tänkte mig att jag skulle prova en produkt från Wilfa då jag annars är rätt så obekant med märket.

  Visst, den är vattentät och rätt snygg kan tyckas. Och som davidow1 säger finns det en del fördelar. Men sen stannar det. Är det bara det man är ute efter så fine, men för 400+ kr så förväntar jag mig mer än de få tämligen mediokra positiva egenskaperna.

  Vågen är alltså inte direkt dålig, bara överprisad. Det som drar ner betyget är framförallt tre för mig signifikanta saker:

  - Tar flera sekunder att starta, att den liksom ska "kalibrera" sig, eller vad den nu gör. Displayens siffror flyger runt lite, sedan blir det "0". Detta tar cirka 3 sekunder då jag mätte precis. Borde inte ta någon tid alls från det att man trycker på startknappen. Irriterande.

  - Designen är lite märklig. Displayen borde på något vis lyftas fram annorlunda, typ vara separat utformad och vinklad eller något. Du kan nämligen inte sätta exempelvis en stor bunke, stekapanna, whatever på vågen utan att du skymmer displayen. Hur tänkte designteamet här, ska man bara väga mindre objekt?

  - En ruskigt billig våg av annat märke jag köpte för flera år sedan (som dog, därför jag provköpte denna) hade som superbasic men genial funktion, att man kunde sätta ett objekt på vågen, sedan starta den. Då var vågen tarerad direkt när den startade, med exempelvis en skål på. Sedan var det bara att börja mäta upp direkt i skålen. Denna enligt mig triviala men viktiga funktion saknas i denna 400-kronorsvåg. Rätt uselt måste jag säga.

  - Stänger av sig för fort.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  It's not worth the price, and it consumes battery so fast..
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Pretty much perfect.
  + Easy to clean.
  + Responsive and easy to use buttons
  + Doesn't slip around
  + Seems very accurate

  Small issues:
  +/- The light from the display is easy to read but could have been slighty stronger.
  +/- It's a bit too quick to turn itself off.