Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Strix Evolve

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Möss & pekdon (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  12 mån sedan
  Asus Strix Evolve Gaming Mouse är en produkt som har imponerat oss mycket från första stund, en produkt som snabbt har uppskattats jämnt jämfört med musen i den tävling som vi har försökt över tid. Asus riktade sig högt för den här musen och byggde den för att göra den till "den ultimata musen".
  Strix Evolve har en mycket klassisk men anpassningsbar design. Det är faktiskt möjligt att ändra musens konfiguration så att den passar både vänsterhänta och högerhänta användare. Dessutom är höga och låga profilkonfigurationer möjliga. Dessa anpassningsmöjligheter är en av produktens huvudstyrkor och en av anledningarna till att vi rekommenderar det.

  För dem som är mer nyfiken på mjukvarutillfällen kommer Asus Strix Evolve Gaming Mouse med programvaran R.O.G. Armé II av Asus. Detta mjukvarupaket fungerar i kombination med alla Asus R.O.G. ansluten till datorn. Alternativen för musen är indelade i 4 kategorier: Knappar, Prestanda, Belysning, Kalibrering. Förutom dessa alternativ är det möjligt att hantera makron, SYNC och användarstatistik.
  Efter otaliga fälttester kan vi konstatera att musen var bekväm och tillräcklig, med en perfekt sensor i alla situationer. Det här är inte en perfekt mus, men det är verkligen en utmärkt lösning för den genomsnittliga spelaren.

  För att få alla detaljer, läs resten av vår recension på adressen: https://www.tuttotek.it/hardware/recensioni-hardware/asus-strix-evolve-gaming-mouse-recensione