Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 7942 Food Sealer

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Vakuumförpackare (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  It's really ok for its price, it does good job and it's very SLiM as called. Not confusing or difficult in use with many buttons or special movements. Anyone can use it even my 6 year old son, who helps me to do it every time and it's really enjoying! I save mostly fruits and vegetables, last time it was some onion that was left from lunch food (before cooking it). I will put it for example in salad when in need :) Nothing goes to garbage!
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Jag hade stora förväntningar innan kampanjen eftersom jag hade möjlighet att testa Obhs Season pro innan och jag själv är ägaren av en billig, gammal, enkel vacuum sealer. Paketet kom snabbt. Det fanns allt i kittet att börja jobba med. Jag var mycket besviken vid första användning. Upplevde att det är svårare att placera påsen in i vacuum kanalen och fixa en rätt läge. Materialet jag packade var lätt blött och trots pappret jag la i påsen blev även påsens insida blött och sealingen funkade inte alls. Dessutom tog det mycket tid att få ut luften. Den andra försök var bättre. Då har jag packat deg och nötmassa (fyllning). Jag sysslade inte mycket med påsens placering men trots allt funkade det ok. Även sealningen var ok. Jag har använt maskinen några gånger efter det. Jag kan säga att det är pålitlig. Det gör sitt jobb, men man bör inte förvänta särskylt mycket. Ingen inbyggd kniv att underlätta göra påse, ingen tryck reglering för mjukare grejer, jobbar långsamt. Däremot är det små och tyst. Rymmer säkert i alla kök. Om jag skulle kunna välja mellan Slim och Season pro utan att behöva bryr mig om storleken skulle jag välja Season pro faktisk. Det är så mycket bättre. Men för begränsad budget och litet kök är Slim en (nästan) perfekt val.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Först tänkte jag att; behöver man verkligen en sån här, vi har ju klarat oss utan i så många år. Och javisst, inte är den livsnödvändig att ha, men det spar plats och gör att maten håller mycket längre. En sak att tänka på är ändå att inte ta för olika storlekar på livsmedlen i samma påse, då blir inte resultatet så bra. Jag gjorde det misstaget med rödbetor, vilket resulterade i att det inte blev helt vakuum i påsen. Men med liknande storlekar blir det bra. Så jag är nöjd.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vacuum Sealer Slim tillverkad av plast av god kvalitet, klarar sig perfekt med sin uppgift. Ganska lätt att använda och underhålla. inkluderat var speciella plastpåsar som är mycket nöjda. faktum är att saken visade sig vara mycket användbar. Förpackningar hermetiskt är vakuumtrycket bra. Nu kan du laga mat gör ämnen och frysa. liksom andra produkter för köket gjorde OBH Nordica inte besviken. Av minuserna är att du kan bli bränd på remsan som löser paketet, så du måste vara försiktig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Min Food Sealer Slim
  Jag har nu fått paketet med vakuumförpackaren och mycket folie och påsar. Det är mycket snyggt och kompakt, så det tar minimalt med utrymme. Har provat det noggrant under jul- och nyårshelgen. Den levererades med en fin start av påsar och folie. En fördel är att du i många fall kan använda påsar / folie igen. De kan användas i mikrovågsugnen och i kokande vatten - mycket bra. Lite förvirrande först att få folie placerad över sugstiftet och stänga locket, men det är en vana, det blir lättare efter ett tag. Användningen av en maskin är utmärkt när det finns platta saker att dammsuga, lite värre när det finns tjocka köttbitar, då är jag inte helt nöjd med effekten, det finns ofta några luftfickor kvar då. Men totalt sett är jag väldigt nöjd med OBH NORDICAs Food Sealer Slim.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag har hört mycket om detta och var därför mycket upphetsad över om det skulle uppfylla mina förväntningar. Jag gillade särskilt att det var litet och snyggt med en kompakt design som tar lite plats! Den kom med Food Sealer Bags: 5 påsar om 28 x 40 cm och Food Sealer Rolls: En rulle om 3 m x 28 cm. Jag har försökt dammsuga frukt och grönsaker. Jag gillar att ha förskuren frukt och grönsaker i kylen. Det brukar bli brunt snabbt, så jag var upphetsad över hur det skulle hålla. Jag blev mycket positivt överraskad när frukten var lika fin och fräsch tre dagar senare! Bra att påsarna kan tvättas och användas igen! Food Sealer-påsarna kan användas i mikrovågsugnen och i kokande vatten, perfekt för uppvärmning av mat. Det är också ett nödvändigt verktyg om du lagar mat sous-vide. Jag tror att detta kan vara användbart för alla hushåll, men särskilt för familjer med barn och ensamstående hushåll. Vakuumförpackning ökar hållbarheten för båda sakerna i kylen och i frysen. Fördelarna i korthet enligt min mening: - Kompakt design, lätt och praktisk - Maten håller längre - den ger mindre slöseri (upp till 5 gånger längre hållbarhet) - Förpackningen tar mindre plats - Kan användas för både färsk och torr mat - Skyddar mot frysning- och chockskador - Många användningsområden - lämpliga för både färsk och torkad mat Det kommer att bli ett litet drag, eftersom jag tror att bruksanvisningen var lite dåligt förklarad och illustrerad. Saknar lite mer detaljerade bilder och steg för olika användningsområden. Det tog ett tag innan jag fick det. Men allt som allt är jag mycket glad och skulle definitivt rekommendera det vidare.