Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung RR40M71657F (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Kylskåp (46)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  - Mycket dålig kvalité på plastdetaljer på handtaget. Tydligen vanligt att de går sönder och dom har bara 2 års garanti just på handtaget?!? Ska man ha ett nytt handtag kostar det 1.052:- exkl frakt.
  - Dålig support
  - Bara Elgiganten som säljer detta kylskåp = Dom höjer priset och sänker det dvs "leker" REA. Normalpriset är runt 8.500:-
  - Behöver köpa en "dongel" för att få wifi för 450:-. Har inte köpt den då jag har läst att det var bortkastade pengar då appen är dålig och många har problem att ens få kontakt.

  + Snygg
  + Håller jämn temperatur
  + Dynamisk
 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Låter som attans när kompressorn går på högvarv. I affären så kör den i demoläge som är tyst.
 • Alla omdömen

 • Usel
  5 mån sedan
  låter fruktansvärt mycket speciellt när kompressorn kommer igång
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Kanon, ett ljust och kylskåp med fiffiga detaljer. Extra plus för dörrarna som är väldigt lätta att öppna
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Har varit väldigt nöjd med kylskåpet så här långt. Har haft det lite drygt 1 år. Fungerar fint, låter väldigt lite och håller färskvaror fräscha länge. Dessutom väldigt bra strukturerat med hyllorna.

  Helt klart ett bra köp för det låga pris jag köpte det för.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi tittade länge och jämförde många olika märken och kombinationer innan valet föll på detta kylskåp i kombination med passande frys - RZ32M71357F. Nu slog vi till när det var Black Friday. 17k för båda är ett fynd!
  Vi är helt otroligt nöjda! De är snygga, eleganta både ute och inne och fräscha med en fin översikt. Jämn temperatur överallt.
  Det som de andra skrivit gällande oljudet hörde vi först, men efter att ha balanserat skåpet rätt och fått bort det från väggen låter det i princip inte alls längre. Frysen kan låta liite med ett dovt surr när man haft dörren öppen länge eller man sätter på powerfreeze men inte annars.
  Ismaskin, fack i dörrarna, gott om plats, fräsch interiör och snyggt yttre med mycket angenäma handtag gjorde valet rätt. Rekommenderas varmt!
  Negativt? Möjligen att det är ett härke att hänga om dörrarna.
  Har inte testat wifi då man behöver separat dongle för det och vi inte känt behov för det - ännu.
  De är
 • Usel
  1 år sedan
  Otroligt irriterande tjutande/ringande ljud från kylskåpet alltför ofta. I affären fanns förutom visnings-exet även tre returnerade exemplar... Ångar grymt att vi inte orkade lämna tillbaka kylskåpet men i början minskade tjutande och vi hoppades på det bästa. Nu ett halvår senare börjar man spela musik för att dölja missljudet.

  Vi och flera bekanta har/hade en ett par år äldre modell som vi alla var väldigt nöjda med. Från det kom det endast dova ljud som inte alls var störande. Tillhörande frys RZ32M71357F låter som tidigare, dvs dova ljud och ev. ett litet fräsande vid defrost.

  Inuti är det gott om plats, nån hylla känns lite klen pga att den är delad i två delar. Dess fördelar vägs inte upp av den stora nackdelen med oljudet.