Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Zhiyun Crane 2017 V2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Zhiyun Kamerastativ (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett måste för alla seriösa filmare! Man får så mycket intressantare videon när man rör på sig! Med detta verktyg kan man röra sig fritt och få jämna rörelser. Bra att veta är att det krävs en hel del träning innan man får det resultat som man vill ha. Vissa kamerahus har inbyggd stabilisering. Några av de kamerahusen fungerar utmärkt med en gimbal och ger jämnare video, men andra samarbetar inte lika väl med gimbalen när man har stabilisering på. Då ska man slå av stabiliseringen.

  Minus är att väskan som ingår inte håller särskild god kvalité. Skummet på insidan går sönder ganska lätt och metallstiften som håller ihop handtaget och lånsningsmekanismen brukar försvinna.

  Skulle vara bra om man skulle få ett ministativ på köpet då den är i princip ett måste när man balanserar. Har köpt en på Ebay för 100 spänn men den kommer efter en månad.

  Plus är batteritiden som är grym. Den är också enkel att använda och appen för att ändra inställningarna fungerar klockrent. Maxvikten på 1800g är generös och räcker för de flesta. Annars finns Zhiyun Crane 2 (inte v2 alltså).