Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG FH4G1JCH2N (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Tvättmaskiner (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Man måste inte alls ladda ner ett program i appen för att använda enbart torktumlaren, man måste bara titta i bruksanvisningen och fatta rätt.
  Bra tvättresultat.
  Torkfunktionen är nog av en sort att det blir så varmt att kläder som strumpor till exempel kan ta skada. Vet inte om det är vanligt på såna här hybridmaskiner att det blir så.
  Det kan bli så att torkningen tar lite väl lång tid och ibland ändå inte är klar. För en full maskin med både tvätt och tork så kan det ta upp till 7-8 timmar. Att bara tvätta tar mellan 1-2,5 timme oftast, beroende på mängd. Finns ju snabbprogram och ett program för att bara ”fräscha upp” kläder med ångprogram. Rätt smidigt.
  Finns även en app, som visserligen är lite onödig, men den visar grafiskt hur mycket man tvättat, och el- och vattenförbrukning. Det står dock inte kW och liter, utan anges på en 1-6 gradig skala...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft den i två veckor nu.

  Jag är nöjd med maskinen som helhet. Tvättprogrammen som finns uppfyller mina krav.
  Man kan ladda ner nya tvättprogram via appen.

  Två saker som är dåliga är att barnlåset inte gäller on/off knappen vilket är helt idiotiskt. Kan hoppas på en firmware update som löser det.

  Andra nackdelen är om man endast vill torktumla måste man ladda ner ett tvättprogram via appen. Tycker der borde finnas torktumlar tvättprogram från menyn direkt. Man kan endast ladda ner och spara ett tvättprogram i taget vilket också är en begränsning.
  Man kan tvätta + torktumla men inte bara torktumla som standard alltså.