Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear Nighthawk X6S R8000P

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Routrar (59)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  5/5 2019
  Sänker mitt betyg rejält då Netgear inte släppt några firmware uppdateringar på 9 månader. Vad fan som hände med Netgear och deras en gång rätt så goda rykte kan nog ingen riktigt svara på......men det gick rejält utför. Håll er borta från Netgear. De spottar ut nya "bättre" modeller men lämnar dom sedan åt i bästa fall communitys såsom DD-WRT eller liknande eller som med routern ifråga. Lägger ner utvecklingen helt!

  Grymt bra och stabil router. Mu-MIMO och bra räckvidd utan avkall på hastigheten borgar för höga scores. Använder bara 5Ghz nätet så det är det jag hänvisar till i mitt omdöme. Finns 2 st 5Ghz nät och möjligheten till ytterligare ett via gästinlogg.
  Anledningen till att jag drar av en stjärna är att OpenVPN-servern är undermålig och fungerar ostabilt/inte alls stundtals.Blekt I jämförelse på t.ex. Asus routrar i toppskiktet(OpenVPN)
  I övrigt så hoppas jag att Netgear förser DD-WRT utvecklare med en enhet så att jag på sikt kan köra OpenVPN-Klient i routern.
  När OpenVPN är stabilt och DD-WRT finns så blir det 10/10.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Uppdatering 2018-08-22
  Omstart krävs ett par gånger i veckan p.g.a. tappad internetanslutning
  (Min gamla router, en Linksys EA6500 tuffade bara på i all oändlighet, den krävde aldrig några omstarter iaf)

  Minus
  Krånglig procedur för att komma åt inställningar första gången (automatisk inloggningssida där man skall godkänna en hoper villkor först, sen en plågsam sekvens för lösenordsåterställning och sedan en massa frågor om appar hit och dit, vem behöver sånt trams?)
  Att använda funktionen för backup av inställningar är meningslöst eftersom routern inte fungerar 100% med en backup-fil från en äldre firmware, och fabriksreset krävs efter varje firmware-update.
  - Ta-da! - automatisk uppdatering av firmware är givetvis aktiverad som default....... suck, man blir så trött.........

  Plus
  När den väl är uppe och snurrar igen efter ca 1 miljon nya gråa hår så är den faktiskt en ganska snabb rackare...
  Snabbt webb-gränssnitt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag fick min router som promotion av Netgear då jag driver en seriös blogg. Jag skulle vilja påstå att routern är klart bättre än min tidigare Asus AC-RT68. Klarar 60 GB 4K .mkv-filer över LAN trådlöst. Då menar jag genom en PLEX server med cofee lake i7:a och trådlöst mellan olika rum i en 70 kvadrats lägenhet... Teckning som sträcker sig från vindsvåning, genom tjocka/isolerade träväggar och in i rummet på butiken (markplan) på andra sidan parkeringen. Det är verkligen inte fy skam... Dessutom har både jag och sambon en rad enheter inkopplade... Systemkamera, 3 datorer, 2 mobiler, hemmabioförsärkare mm... och flera användare som har tillgång till PLEX utifrån. INGA PROBLEM!

  EDIT: Nådde ungefär 980 mbit upp/ner på kabel. Har Bredband2. Men glöm inte att uppdatera mjukvaran vid inköp.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har routern i mitten på huset under trappen, ca 120 km2 per plan. Får bra hastigheter på nedervåningen samt så gott som hela övervåningen förutom i ett rum bakom murstocken. Där slås även wi-fi på och av.
  Kommer att byta den pga att jag har varit tvungen att starta om den 5 ggr på 18 dar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter mycket övervägande och sena kvällar av letande efter en snabb sömnlös router så föll valet på detta monster. Den har full täckning överallt i huset(130kvm) och även ute i garaget på 5GHz bandet. Imponerande. Hade en Linksys EA6900 (AC1900) samt en D-Link DIR885L (AC3150) tidigare och denna Nighhawk X6S slår dessa med hästlängder. Är du ute efter en snabb router och med bra räckvidd så är detta ett bra val. Har även blivit tyst från dottern och frugan att det laggar när man sitter och streamar/surfar och spelar samtidigt.