Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Fidelio X2HR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hörlurar (123)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Egentligen fel av mig att lämna recension här, men jag har föregångaren X2, som inte säljs längre.

  Såvitt jag kan avgöra är det inte mycket som skiljer, och enligt marknadsföring ska denna (X2HR) vara om möjligt bättre än min, så här är vad jag tycker om X2:

  + Fantastiskt anpassningsbar. Jag har stort huvud, de här passar mig lika bra som min systerdotter. De anpassar sig själva, jag behöver inte slita och dra.
  + (Upplevd) gedigen byggkvalitet. Visst, knakar lite i fejk-lädret i bågen då och då, men solid konstruktion som tålt en del smällar.
  + Fantastisk komfort. Förvisso upplever jag ett (lätt) tryck i en (vid) cirkel RUNT (inte på) örat, men det är inte obehagligt, inte ens efter många timmar, kanske tack vare ???plysch???-överdraget som inte sluter lika tätt som läder. Toppremmen är väldigt bred, så den känns mer som att den ligger på plats än som ett tryck.
  + Väldigt klar och öppen ljudbild. God upplösning. Kan inte klaga på dem, bara på mina ljudkällor. Tydliga röster, rena instrument, ingen (upplevd) vinkling av ljudet.
  + Standard 3.5mm-hona i vänster hörlur, går att ersätta med vilken annan sladd man vill (jag har en spiralsladd, då jag använder dem på jobbet).

  +/-, beror på smak. + för mig. Fantastisk öppenhet. Utan ljud igång hör jag igenom dem lika bra som utan dem.

  - Stora. Är du stilmedveten vill du nog inte ha dem bland folk. De är också lite för stora för att jag skall vilja ha dem i packningen på resor. Det visste jag när jag köpte dem och drar inte av något i betyget för det.
  - ...pris? Fast med tanke på ovan så är de nog värda det. Skall nog köpa ett par av de här, så jag har till hands om/när mina X2 går sönder.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har föregångaren X2 som ska vara likvärdiga ljudmässigt (och ser likadana ut).

  Har provat väldigt många hörlurar och de här har absolut högst komfort. Det är ett rent nöje att använda dem.

  Extremt detaljerad ljudbild där man upptäcker saker i musiken som man missat med andra billigare lurar.

  Fin byggkvalitet och ser lyxiga ut, dock aningen stora runt bygeln. Om de hade varit mindre hade de antagligen inte suttit lika bra så...

  För närvarande växlar jag mellan dessa och mina Sennheiser HD599 (också öppna lurar).

  Troligtvis en av de mest underskattade lurarna för under 2000
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade förgångaren X2 och gillade den skarpt men sökte, köpte provade ett gäng dyrare lurar i hopp om mer luft, detaljer och neutrala lurar. Blev att jag gick tillbaka till denna uppdaterade version. Jag är mycket nöjd. Gillar dem för vad de är. En lur som är rolig att lyssna på.
  Mycket bekväma. Kan sitta på länge utan besvär.
  Mycket trevlig på röster, fin mid och diskant. Basen kan i min set up bli lite väl markant och djup.
  Spelar mycket trevligt med Spotify i en iPhone då de är lättdrivna
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt ljud och sitter mycket bekvämt! Har även ett par betydligt dyrare BO lurar med sämre ljud.

  Är inne på mitt andra par Fidelo lurar. Hade den första versionen men den gick sönder, men hoppas att byggkvaliten förbättrats på de nya versionerna. Drar av en stjärna för osäker byggkvalite.

  Passar inte som reselurar (läcker mycket ljud och är stora) eller om man vill ha mycket bas. Det är bra bas men om man prioriterar bas framför klarhet så finns det andra alternativ.

  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Provade runt många hörlurar i prisklasserna 1300-6000 kr när jag behövde köpa nya, främst för datorspel. Men de föll en efter en antingen på ljudet och/eller kanske främst komforten. Populära Momentum 2.0 t.ex. gillade jag inte komfortmässigt. Bästa ljudet hade nog ett par slutna Sony-lurar för nästan tredubbla priset, men de var bara bekväma första kvarten sen började öronen kännas instängda.

  Provade dessa och allt föll på plats. Bra ljud och en ljudbild som är enorm och omslutande, perfekt för FPS på datorn. Folk tror att jag fuskar när jag hör exakt var alla är. Och jag kan ha på mig lurarna hela dan om jag vill!

  Sen gäller det vanliga med öppna vs slutna lurar, dessa dämpar väldigt lite ljud utifrån och passar bäst hemma. I gengäld får man den luftiga ljudbilden.

  Jag drar av en stjärna för att sladden är lite styv och kan ge ett skrapande vibrationsljud i kåpan när man rör sig. Jag rör mig dock väldigt lite när jag sitter vid datorn. :)