Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo Tab 4 10 ZA2J 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Surfplattor (100)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag köpte denna till min yngre dotter och betalade 1290 kr på mellandagsrean. Med det priset finns inte mycket att anmärka på. Batteritiden är överraskande bra, men tar mycket lång tid att ladda. Skärmen är lågupplöst (1200x800) - den är dock ljusstark och har en bra tryckkänslighet. En enkel och prisvärd surfplatta som passar bra för webbsurf och Youtube.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ja jag har en är mycke nöjd lite slö i bland men det kan bero på hastigheten på olika stellen va man e men annars allt ok.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok rapp för surfande och Youtube utan problem. Stor skillnad mot billiga plattor för några år sedan som var sega som sirap. Skärmen är stor och ljusstark, dock rätt blek och lågupplöst om man är van vid bättre skärm.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter en dags användning så tycker jag att den fungerar helt ok. Sett till priset så får man mycket för pengarna (1290 kr). Kommer mest att användas som frukost-tv, och på resor. Än så länge finns inget att klaga på.
  Edit: (en vecka med plattan): Skärmen är inte fantastisk. Plattan tar inte 5ghz-bandet, vilket iofs jag själv kunde läst innan. Batteriet verkar klara mer än jag trodde, men tar evigheter att ladda.