Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP DeskJet 2620

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Multifunktionsskrivare (279)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Den kostade 299 på netonnet av en anledning. Orkade med ca 40 A4 text innan patronen gav upp. Söker du en stabil skrivare över tid välj en annan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En lågbudgetskrivare som faktiskt är helt ok!(Gav 299Kr)Super bra med trådlös utskrivning,så inget tjafs med kablar att koppla in utan bara nätkabeln(230v) vilket gör att man kan placera den var som helst i rummet(inom 10m) Oxå ett plus att det var lätt att ladda ner en eller faktiskt 2 appar(Den ena bruksanvisningen) till mobilen och sedan var man igång.Det man kunde lagt ner i lådan är en Quick install folder +bruksanvisning
  ,men om man bara fotar av QR koden på kortsidefliken när man öppnar lådan tar det inte mer än max 2 minuter så kan man börja printa,direkt från mobilen!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Nöjd med scanerfunktioner och kontrollen av skrivaren. Tyvärr fungerar inte huvudfunktionen, att skriva ut. Så länge jag höll mig till mindre dokument gick det bra, men när jag skrev ut en pdf på 60 sidor så uppstod en massa problem. Eftersom skrivaren valde att börja om och skriva ut på nytt då fel uppstod så tog den lilla bläckpatronen snabbt slut.
  Detta är en okej skrivare för dig som vill skriva ut ett par sidor, men letar du efter något som kan skriva ut längre artiklar så köp något annat.