Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cyrus Soundkey

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cyrus DAC & hörlursförstärkare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köptes begagnad för 500:- till min Oneplus telefon, samankopplad med audio technica M50x lurar.
  Helt fantastisk skillnad i ljudkvalitet även från ställen som youtube, ett helt annat spektrum, och jag är mer än nöjd med köpet för den pengen jag gav, några hundralappar till, och även då skulle det varit ett värde i vad man får för pengarna
  Ett pris över 900:- så blir det svårt.

  1 stort minus finns och det att den inte kommer med USB c adapter, utan detta får man köpa till

  har någon enstaka gång haft knaster vid lyssnande men vet ej om detta var soundkey n eller telefonen, via datorn och samma lurar har jag ej stött på detta.

  har även testat att boosta ljudet från datorn till båda mina hyper X lurar, och även där förhöjs ljudet till stor skillnad, men inte lika mycket som till audio technica lurarna.

  original priset och saknaden av USB C koppling drar ner betyget med 3 stjärnor

  EDIT:- 6 månader senare har kontakten inne i skalet gått sönder utav användande, riktigt dålig kvalite för det priset, måste därmed ta bort stjärnorna.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Soundkey plockar fram mycket detaljer med en rejält bred stereobild!

  Mer så än AudioQuest Black och Red! Har jämförelsevis något mindre dynamik och kraft i lågbasen än Red men är totalt sett mer musikalisk tycker jag. Jämförelsevis mycket prisvärd dessutom!

  Den har en hög uteffekt. För bättre volymkontroll och dynamik till smartphone vid lyssning med känsliga lurar, ex. Shure 535, rekommenderar jag att testa IFI iEMatch som tillbehör.

  Ger en inga störande poppar och klickar i ljudet när den är inkopplad men oanvänd till Iphone, som en del andra mobil-DAC:ar.

  Testad med Iphone 6 och PC/Win7 med Shure 535 och Denon AH-D7000.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Glöm inte usb-konverterare med Otg om du har usb-c eller Iphone.

  Min första hörlursförstärkare. Ger ett rejält lyft. Liten. Ett minus för att det inte går att koppla till usb-c out of the box. Du måste ha en Usb-konverterare med OTG för att koppla den till Usb-c. En sån där usb-hona till usb-c exempelvis, själva sladden till förstärkaren har en dedikerad som måste vara kopplad i annars kommer inget ljud. Den sladden följer med (eller två, en till med mikro usb också, men jag har inte hittat såna adaptrar).