Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 5593 Attraxion Extreme

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Hårklippare & hårtrimmers (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Den bästa hårtrimmer jag använt och köpt! Den klipper hår och sliter inte av det som många trimmers gör, resultatet blir väldigt jämnt och fint. Kortaste klipplängd är 0,5 vilket är något jag vill ha och inte 1,0 som väldigt många trimmer börjar på.

  Den har även tre hastigheter vilket är bra för att få ner ljudet, jag kör hastighet två på huvudet och ett i skägget, har du väldigt tjockt/ mycket hår är det nog hastighet tre som är bäst.

  Batteritid är ca två timmar enligt displayen vid fulladdat (beror sen vilken hastighet du kör på).

  Den verkar hållbar och mindre plastig än många andra hårtrimmers, displayen med diverse information på är också ett litet plus.

  Sju distanskammar, en kam, olja, liten borste och en smidig väska att ha allt i följer med. Laddstation följer även med som man kan ha trimmern stående i under laddning vilket är väldigt smidigt, detta har aldrig jag fått med innan vid köp av andra märken/ hårtrimmers. Du kan även ladda utan laddstation om du vill det.

  + Klipper av håret med bra resultat

  + Tre hastigheter att välja på

  + Bra pris 469:- (2019-10-10)

  + Laddstation samt förvaringsväska med tillbehör medföljer.

  - Lite högljudd kan tyckas
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Köpte denna och är tyvärr alldeles för plastiga kammar för min smak. Dessutom kändes som väldigt sköra och var svåra att ta av och på. Det är ett litet hål bara på sidan av trimmern som håller dom på plats (dock väldigt bra och hårt), men var för hårt samt blev för rädd att den skulle gå sönder inom några användningar.

  Att inte ens lämna garanti (?) samt "luras" med titan blad när det egentligen är stål är andra grejer som får mig att nu lämna tillbaka produkten.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Prisvärd och pålitlig hårtrimmer, dessutom stilig med sin digitala display och allt. Kom bara ihåg att kortaste inställningen ju är 0,5 mm och detta resulterar i det här fallet i alla fall _inte_ i en i stort sett slät hud. För min del är stubben nog närmare 1 mm i alla fall. Lite synd -- jag gillar trimmers som har möjligheten att köra dem helt utan distanskam om man nu vill och därigenom få extra flexibilitet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft hårtrimmer i min ägo (ca 10 st) av diverse märken. Denna modellen har varit allra bäst hittills. Behov: 0,5 mm i håret och 2,5 mm i skägget. Uppfyller mina behov utan distanskam. Hatar distanskammar som aldrig verkar hålla måttet. Trimmern har använts 1 gång. Återkommer med en uppdatering ifall min bedömning ändras.

  Sammanfattning: Svensktillverkad trimmer som levererar på hög nivå.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Urstark klippmaskin som är fantastiskt lätt att använda! Klipper grabbarna i familjen och sambon får hålla mig i snyggt läge! Grym även som skäggtrimmer och det är väl till det jag använt den mest! Helt underbar maskin som jag verkligen rekommenderar!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det var en jättebra trimmer för min sambos skägg och jag har även klippt hans hår med denna och de funkade kanon. Snygg design och enkel att använda. Ett plus är att de var lång batteritid!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg, ligger bra i handen, enkel att använda. Bra batteritid. Å stark
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För att vara en hårtrimmer är denna produkt väldigt bra, mycket nöjd! Enkel att använda och gör sitt jobb perfekt. Rekommenderar starkt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg maskin som gör ett bra jobb!
  Känns välbyggd och tar håren bra, använd till att trimma skägg och kroppsbehåring. Ryckte / drog inte utan rakade skönt utan irritation vilket jag ofta upplevt som ett stort problem med andra trimmers.
  Väldigt kraftfull och stort plus med tre olika längder på huvuden som följer med!
  Rakar precist och bra och kan inte annat än rekommendera produkten. Enda negativa är att den är lite hal att hålla i.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Urstark klippmaskin som är fantastiskt lätt att använda! Klipper grabbarna i familjen och sambon får hålla mig i snyggt läge! Grym även som skäggtrimmer och det är väl till det jag använt den mest! Testat en del liknande produkter men aldrig nåt i den här klassen! Helt underbar maskin som jag verkligen rekommenderar! Och priset är ju löjligt! Den är värd mycket mer än det som den kostar!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Klipper min sambo och var på jakt efter en hårklippare som var lättanvänd och ger ett bra resultat. OBH Nordica 5593 Attraxion Extreme är just det! Bra motor med bra "driv" vilket ger ett bra resultat och att det går snabbt. Man behöver inte vara proffs för att lyckas. Vi är båda nöjda med den.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  OBH Nordica attraxion hår och skägg trimmer

  första intryck och uppackning.
  snygg förpackning och fin intryck.
  uppackningen kändes som "hej kom och hjälp mig, hur ska jag kunna packa ner denna testprodukt på samma sätt igen".
  dvs den var väldigt välförpackad med ingen riktig risk för transport skador hur som helst.
  hittade en instruktionsmanual dessutom, känslan gick sen när behöver man instruktioner för en rak apparat....

  första gången.
  sen på kvällen efter en tuff dag och kämpig läggning med barnen och full rulle på kväll städ så tar man och gör ett första test med bara rakning, kortaste nivån.
  besvikelsen var enorm....
  från klipplängd 0.5 mm till 30mm tycker jag man ska kunna få till ganska osynliga strån på kinderna efter en klippning men det såg mest ut som en 3 dagars stubb på 5 mm, inte o.5mm.....
  frugan hörde klagomåle ända in till sovrumme å undrade va ja höll på med.

  andra gången.
  gav maskinen en chans till med trimmning av skäggets längd och de blev inte någon speciell skillnad där heller. de som ska vara osynligt var jätte långt och orakat.
  däremot blev resultatet med 6mm kammen helt ok.
  men för att trimma skägg är klippbladet alledes för brett och de går inte på någe sätt allt göra fina skarpa 90 graders kanter runt munnen. för brett.

  tredje gången.
  testat hårklippning med 30 mm klippning.
  igentligen kanske lite väl kort, min befintliga hårklippare tar upp till 45 mm vilket ger mig mycket mer möjligheter runt om.
  styrkan känns gedigen, den känns snabbare än min befintliga remmington hårklippare.
  Resultatet blev helt ok.

  utseende form och hantering
  för en universal produkt, alledes för stor, tung, och bred. går inte hantera.
  trots att den har extern adapter med 5 volt 1A in, känns den som att den har en inbygg trafo. stor och onödigt tung.
  den digitala displayen är onödig, att visa vilken hastighet man har (vilket jag inte förstår varför man ska ha olika där och inte snabbast) hör man, behövs inte visa.
  återståeende tid märker man också på hur pass pigg den är. sen litium batterier har fullt ös tills de verkligen tar slut. så även där. onödigt.
  reglaget för isntällning av klipplängd är svår att justera och man ser inte alla längder heller som syns på förpackningen.

  översikt.
  som skäggtrimmer = nej
  som hårtrimmer = ja men endast jäkligt kort.

  + styrka
  - stor
  - tung
  - för bred klippyta
  - onödiga funktioner
  - för dålig klipp resultat.

  jag kan tyvärr inte rekommendera den.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skulle absolut rekommendera detta till vänner, familj och andra. En komplett maskin som skär jamnt och resultatet är bra. Har använt den på min ena till både skägg och hår. Vi är mycket rabatt affär och batterikapaciteten är bra! Det är ergonomisk och bekväm att använda
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  imponerande hairclipper
  Används den på min mans skägg. Har ditt hår klippa och mustasch, och batteriet är lika bra. Det är bekvämt att arbeta med. Rekommenderar denna maskin.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra klippor till ett bra pris. Har provat det både skägg, kort hår och lite längre. Bästa kort och skägg. Det kunde lugge bit med när de används tillägg levereras. Berget med fint. Tidskriften var inte varm innan du var klar och skär.
  Trevlig rack som det ser ut under laddning. Trevlig display som visar batteriets livslängd och skärlängd.
  Behändig väska för förvaring av maskin med tillbehör.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har provat detta både klippning (ja, det överlägsna matte) och skägg trimning. Båda fungerade bra, särskilt frisyr. Bra batteritid. Även om det kom med många olika lengdejusterere missade min frisör "krokiga" lengdejusterere som vi har varit vana vid en annan hårklippare.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Produkten fungerar bra om det är att skägg trimning eller annan kroppsbehåring. Man bör dock ha frisyr skägg måste kniv upp vissa platser. + Då är det lätt att använda och fantastisk batteritid.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I fråga om pris, är detta en produkt som kommer med massor av tillbehör. Massor av olika längder som gör håret skära mycket bra, då kan du aktivera med en lång längd och arbeta sig ner till en önskan resultatet.

  Fungerar tyvärr inte så bra för skägg trimning och borttagning av andra kroppsbehåring. Är att maskinen kan användas utan att ha kam, men det resulterade i ett snitt på mig när datorn var inställd till den lägsta längden.

  Plus för bra batteritid.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Verkar det fungerar bra för klippning. Det är lätt och hålla, och batteriet räcker ett bra tag. Också trevligt att det har så många längder att välja mellan
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Imponerande skärmaskin
  Detta är förmodligen den 5: e Clipper jag använder, och hittills har jag är ganska imponerad. Efter en frisyr och trimmas mustasch, är batteriet fortfarande lika bra. Det är otroligt, vissa rekryterare kvass, så det blir mycket smidig klipp. Den är också utformad så att den sitter bekvämt i handen. Prismässigt ifråga de praktiska skärmaskiner jag har använt tidigare.
  Jag kan rekommendera denna produkt
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har bara använt detta som en skäggtrimmer och det är inte bra till. Kammarna har stora utrymmen, så det tar lång tid att få allt skägg lika långt. Det är också obehagligt att använda. Kanske en bra hår trimmers, men rekommenderas inte som skäggtrimmer.