Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 5592 Attraxion Force Control

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Hårklippare & hårtrimmers (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  jätte bra och fin trimmer väldigt stil ren o fin där man ser exakta tiden kvar på batteriet får en jämn och fin klippning rekomenderas och väldigt prisvärd
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra display, lite plastiga kammar, ingen förvaring för alla tillbehör, känslig för vattenstänk. men överhuvudtaget får klipparen godkänt speciellt med hänsyn tagen till priset!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag behövde en stark apparat som klarar både skägg och hår. Denna sparat låter inte mycket och har bra batteri tid på uppladdningen. Gillar att det finns olika distanser på trimmningen. Enkel att förstå och använda på skägg men inte lika bra om man vill kapa hår. Håret måste vara kort för att kunna använda distanser. Annars vek sig håret och man fick ta samma ställe flera gånger. Men behändig att använda på sig själv också (hår). Apparaten är lätt i vikt. Skulle rekommendera den för trimmning men ej för att korta av håret.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra med tanke på priset. Skulle självklart kunnig varit bättre om det även fanns rakningsmöjligheter men eftersom det är en billig trimmer som inte drar i huden är jag klart nöjd! rekommenderas för de som vill ha en billig, bra och schysst produkt.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nöjd sambo. Snygg design och den gör precis vad den ska med hänsyn till det bra priset!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är ingen trimmer som kommer revolutionera, iaf inte i mitt hushåll.
  Designen på den känns tilltalande men när du väl har den i din hand känns den plastig och billig.
  Batteriindikatorn däremot höjer betyget ett snäpp, känns bra att kunna ha full koll på hur mycket tid som finns kvar innan trimmern behöver laddas upp på nytt. Längdinställningarna känns väl tilltagna däremot dom extra medföljande kammarna känns inte att vara av hög kvalitet utan känns väldigt klena i sitt utförande.
  Väl fastsatta på trimmern så blir stadgan lite bättre.

  Efter att ha använt denna ett par gånger nu och försökt trimma håret på övriga medlemmar i familjen så är betyget rätt medelmåttigt - den klarar inte av att skära av en större mängd hår på en gång utan det måste tas i omgångar då den annars tuggar sig fast. Så detta drar ned betyget en hel del.
  Däremot när vi kommer till finputsning är denna top notch!
  Man får vad man betalar för.