Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

APC Back-UPS CS BK350EI

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla APC UPS (546)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Skyddar min trotjänare, HP Microserver Gen 8 som kör unRAID. Fungerar smärtfritt, identifieras av operativsystemet och stänger av den vid behov. Håller även liv i min router och någon mer pryl en liten stund. Första batteriet höll i drygt fem år, köpte ett nytt originalbatteri för 5-600 kr och det var inga problem att byta det.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Blev till att köpa denna UPS för min Synology NAS samt Asus-router. Hoppas den gör nytta vid åskoväder (då man inte är hemma) samt vid strömavbrott. Får återkomma om den räddar prylarna eller inte. Blir en 10:a om de räddar dem vid åska, en 9:a om de enbart räddas vid strömavbrott. Nu får den en 8:a bara för att man kan vara lugnare när man sover/inte är hemma.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Använder den till min Readynas NV+, Dlink DIR655, IP-Telefoni och Modem. Fungerar utmärkt och har en drifttid på 30min.

  Readynas kände av den automatiskt och stänger av sig själv när batteriet blir lågt.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Kanon! Fungerar klockrent med min Readynas. Nas:en kände av ups:en direkt utan mjukvara. Har PS3, PVR, router och nas inkopplat med ca 10 min drifttid vid full belastning och avbrott.
  Finns inget neg. att säga; bra pris för prestanda, bra drifttid, stänger ner nas automatiskt vid avbrott. Vill man addera TV:n får man nog välja en kraftigare modell.
  Men som sagt, rekommenderas starkt om du vill koppla till readynas.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Kört i flera år, fungerar felfritt. Finns stöd för apcupsd i linux med övervakning och graceful shutdown. Enda minuset är att den är "dumb" dvs. begränsat med information kan fås genom kabeln och batterikalibreringen är lite primitiv. Batterierna klarar inte många minuter med normal last men tanken är ju främst att man ska skona filsystemet och detta fungerar den ypperligt till!