Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Chord Electronics Poly

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Chord Electronics DAC & hörlursförstärkare (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Hej.

  Ett kort omdöme. Se även mitt utförligare omdöme för Chord Mojo där även Poly omnämns.

  Jag köpte Chord Poly ganska så snart den släppts. Då var den lite knölig att använda och FW var inte den bästa. Nu några FW senare och när administrationsappen GoFigure finns till hands är det mycket bättre.

  Wifi:t funkar stabilt. Bluetooth funkar stabilt. Appen gör det den ska. Sällan några drops. Men ibland kan det förekomma lite klödd men det kan lika gärna ha med wifi eller mobiltelefonen eller uppspelningsappen att göra. Poly sköter sig riktigt bra. Stabilt som sagt.

  Ljudet är svårt att beskriva då det beror på vad man har för lurar etc. samt att det troligen är Mojo som gör hela ljud-jobbet. Det låter fantastiskt.

  Chord Poly funkar bäst ihop med en riktigt bra app. Jag provade 8player pro och MPDluxe innan jag hittade Glider. Nu känns allt riktigt bra. Appen, som egentligen inte har med Poly att göra -alltså en oberoende app, gör Poly riktigt bra. Appen använder flera tekniker som man kan läsa om på nätet om man vill nörda ner sig riktigt. I alla fall, appen gör att man snyggt och smidigt kommer åt all upnp/dlna-musik man har i sitt nätverk, lokal musik på sin iPhone samt även den musik som finns på minneskortet i Poly. Synkning görs riktigt snyggt. Val av källa är snyggt. Som nån på nätet sade: ”nu har Poly fått en skärm”. Dessutom spelar appen upp musik gapless (mha. en av teknikerna jag nämnde tidigare).

  Lastfm är integrerat. Man kan till och med komma åt Tidal via appen, dock med sitt eget gränssnitt. Men att det funkar är ju fantastiskt.

  Nu kan man spela upp musik från olika källor och Mojo visar snyggt vilken kvalitet musiken har genom att visa olika färger på Power-bollen.

  Det är en fröjd att använda denna kombo. Tack Chord. Och tack Glider.

  Jag har fått för mig att det inte funkar att använda Glider över Bluetooth. Jag kan ha fel för mig. Får testa.

  När jag är på resande fot använder jag bluetooth och kör musik från Tidal-appen.

  Hoppas att detta korta omdöme har varit till nytta för någon. Jag har tänkt jag skulle skriva det flera gånger men det har inte blivit av förrän nu.

  Får man dra av en stjärna på betyget för att prylen är förhållandevis dyr?! Den kostade ju trots allt men än både Mojo själv och mina Oppo PM3-lurar.