Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SMEG KLF04 1,7L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SMEG Vattenkokare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Förstår inte de tidigare recensenternas problem. Man rör aldrig utsidan av maskiner/behållare vars enda uppgift är att värma vätska till 100 grader (ja, tråkigt att höra att någon skadat sig men det är det gäller alla vattenkokare jag stött på). Behöver man koka upp nytt vatten kort efter att den värmts, trycker man snabbt på knappen så att locket öppnas utan smärta som bieffekt (ja, konstruktionen kunde varit bättre men det är inte ett 1/5-problem). Ljudet är irriterande men man stänger lätt av det genom att hålla in den ena knappen i några sekunder. Aldrig reflekterat över att den luktat plast eller gett bismak (kanske ska man faktiskt koka upp vatten i den en enda gång istället för att lukta på ett hyllexemplar som aldrig sett någon vätska innan man dömer ut produkten som den sämsta möjliga?).

  Är den stor? Ja, för det är en SMEG. Gillar man designen, så köper man kanske just den här, annars är det lätt att välja en mindre kokare. Finns säkert billigare modeller, modeller i metall, andra modeller med inställbar frånslagstemperatur och underhållsvärmare, modeller med bättre locköppnare. Kör själv ofta vatten till 85-95 grader istället för maximala 100, både för att det är det jag vill ha men också att det går mycket snabbare. Kanske något feltänk i hur 100 grader ska beräknas men just den temperaturen upplever jag att den kokar upp, slår ifrån, kokar upp, slår ifrån alldeles för länge.

  Det är antagligen inte den bästa kokaren men den duger gott och väl om man gillar produktlinjen.
 • Dålig
  2 år sedan
  The body becomes so hot that a one-second touch makes a terrible injury like an iron. Additionally the button on the top (on the lid) becomes so hot that can not be touched when you want to refill, even after 10 min. The alarming sound is also so annoying. It has only a good style. No satisfied!
 • Usel
  2 år sedan
  Vi var ute efter en ny vattenkokare som man kan justera temperaturen på och den här verkade motsvara alla våra krav, den är dessutom snygg. Tyvärr märkte vi att när vi tittade på ett visningsexemplar att det stank plast om insidan när vi öppnade locket. Den stod helt öppet på en hylla så det borde ju ha vädrats ut om det inte var så att plasten inte avger doft/smak hela tiden.

  Vi får leta vidare efter en annan modell med enbart metall på insidan av kokkärlet.