Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Withings Body

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Withings Personvågar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  👍
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Enkel och bra om man bara vill hålla koll på vikten och inte massa annat. Att få dagens väder i displayen när jag väger mig på morgonen är ett plus så man vet hur man ska klä sig. Dock som tidigare nämnt är vågen otroligt hal pga dåligt materialval för vågens fötter. De borde varit gjorda av nåt gummiaktigt, men är istället gjorda av glatt hårdplast. Gäller att tänka till innan man ställer sig så den inte glider iväg.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra våg! Väger jämnt och fint och visar vad man vill på displayen. Synkar bra med appen via wi-fi och tillsammans med klockan Steel HR ger de mig en bra bild över viktnedgång och kondition. Batteriet verkar hålla över ett år med vägning ungefär varannan dag i snitt.
 • Usel
  3 år sedan
  Livsfarlig våg på många sätt. Hal på alla underlag i mitt hem (trä och kakel), jag hade lika gärna kunnat väga mig på en skateboard. Just nu går jag på pulverdiet, och vågen har inte gjort annat än att lura mig. Idag tycke vågen att jag hade gått upp ett kilo, och efter att jag gått av och sedan på igen (eftersom det inte kunde stämma) så tyckte den att jag hade gått ner 15 kilo (båda är omöjligt på denna dieten). Jag vill vägra tro att Nokia skulle sälja en sån dålig produkt. Kanske har jag fått ett "måndagsexemplar"? Sjukt besviken hur som helst.