Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Circle 2 Wire-Free

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Övervakningskamera (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Enkel att sätta upp och installera och bilden är mycket bra i dagsljus. Att köra kameran på 230V kontinuerligt och förvänta sig att den skall fungera som motsvarande kamera med sladd lär göra dig besviken. Wireless verkar hanteras annorlunda i Logi App och det poppar upp noteringar i tid och otid och det hjälper inte att välja en lägre Händelsefiltrering så som Hög aktivitet istället för All aktivitet, då Logi App efter 10-15min ställer om händelsefiltret från den lägre nivån till den högsta och noteringarna terroriserar åter mobilen.
  Har även råkat ut för att kameran noterar två timmar efter aktuell tid och det även i Live-vyn som är verklig tid.
  Som en trådlös övervakningskamera inomhus i t.ex. ett barnrum eller något tillfälligt rum, så fungerar kameran utmärkt i batteriläge, men för allt annat så bör man välja den trådade varianten. Logitechs Support är inte direkt snabba på att svara och när man får svar så är det stelt och generella svar som gäller. Räkna inte med att tekniska frågor får ett tydligt och klart svar.
  Rekommenderas inte och väljer man denna kamera, så använd den inomhus för tillfällig övervakning i batteriläge.
  Betyget 2 stjärnor är pga bildkvalitet inomhus och batteritid för övervakning av vind/förråd, men hade det inte varit för dessa två kvaliteter så hade betyget blivit EN stjärna.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft den 3-4 dagar och är inte så jätteimponerad.Trots att det står att den har wifi-koppling är det svårt att "logga-in" i live läge och se realtid. Av någon konstig anledning är det oftast svårt att komma in mitt på dagen....?? Trodde faktiskt att den skulle fungera acceptabelt i mörker men den det är kolsvart i bilden. Har kanske haft för höga krav och borde läst på bättre innan.

  Uppdatering: Har ett pågående kundärende med logitech. Verkat vara ett känt fel för dom att kameran inte "går igång" riktigt när det är mörkt. Man får en videosekvens på 10 sekunder som är helt kolsvart. Dock fungerar det om du kollar "live"