Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Circle 2 Wired

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Övervakningskamera (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Mycket bra bild oavsett tid på dygnet och det är enkelt att sätta up i Logitechs App. Tyvärr så är App mycket långsam och lider av latency, så en aktivitet flaggas ganska långt efter det att den noterats av kamerans sensor.
  Här verkar det inte spela någon roll vilken nätverkshastighet man har, då det trots 500mbit/s uppkoppling fortfarande står att kontakten med Logitechs server är dålig.
  Det är positivt att man kan koppla kameran till Apple Home och på så sätt skapa autmotiska aktiviteter med kameran som bas, men som sagt, latency är ett problem som borde noteras och lösas snarast av Logitech.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bra kamera, enkel installation. Välgjord app. Mycket prisvärd! Apple HomeKit stödet gör att den tänder upp lampor i mitt hus när den upptäcker en person när jag inte är hemma. De ända negativa är månadskostnaden som är lite väl hög.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  bra app som visar när det varit aktivitet. bra med molnlagring upp till 30dagar.. och bra bildkvalitet. ett stort plus är fönsterfästet som tillbehör
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bra kamera som gör vad den ska.
  Sammanfattningen på aktiviteter de senaste dygnet är klockrent! Sen är det ju som de flesta andra kameror att du måste köpa en tjänst för att få fler inställningar. Pusha notiser helt ok ungar att klaga på. Tycker också att man för en bra överblick i appen om man har flera kameror.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Både app och funktionalitet är oerhört bra för det pris man betalar.
  Snygg produkt med genomtänkt gränssnitt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra bild men push notifieringar är lite för slöa oavsett inställning. Man hinner lätt gå och stjäla en cykel och försvinna innan kameran varnar. Wi-fi täckningen är väl inte så bra heller. Hade jag köpt annan kamera idag så hade jag skaffat en med Poe anslutning.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt ok bild när det är rörlig bild. När stillbilder skall tas från den rörliga filmen har jag svårt att få till det så att det tex blir tydliga ansikten. Blir ofta väldigt pixligt.

  Många bra funktioner i appen, tex att det automatiskt skapas en sammanfattning av dagens händelser som spelas upp fort. Bra fästen och tillbehör. Ganska "snygg" för att vara en sån här kamera.

  Som med många andra produkter så krävs ett abonnemang för alla funktioner. Ett dygn gratis lagring är helt ok, aningen dyrt med premium för privatperson. Ett företag en annan sak kanske? En sak jag hade önskat var att det togs automatiska bilder vid rörelse, en annan kamera jag har från D-link gör det bra, tar 6 bilder med de intervall jag önskar vid rörelse, som kommer till mailen.

  Helt ok köp med bra app!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra bild och väldigt enkelt att kolla inspelningar. Sparar inspelningar så att de börjar några sekunder innan något händer. Sparar inspelningar i 24 timmar gratis, sen kostar det via en prenumeration. Bra mörkerbild i svartvit även om objekt som rör sig blir suddiga. Funkar fint att kolla i webbläsaren på datorn, på androidmobilen eller ipad. Har man LIVE streaming igång mer än tio minuter så verkar bilden fastna och måste väckas igång igen.
  Jag har två routrar med olika nätverk hemma. En Tilgin och en Asus. Asus var stabil att koppla upp till men Tilgin bråkade. När man återställer kameran, tex för att byta wifinätverk, så trycker man in en liten knapp på sidan. Kameran är klädd med ett tunt gummiskal. Om detta skal kasar runt lite så funkar det inte att trycka på knappen.. tips ;)
  Det kom en uppdatering ganska omgående och den gick bara att ladda ner via ipad, inte android. Push to talk funktionen fungerar ibland men oftast fryser den bilden och kameran verkar starta om. 1080p kräver rejält med bandbredd på wifi och det var bara Asusroutern som gillade det. Bra att den kan monteras ute. Synd att de avancerade inställningarna kräver abonnemang. Tex att maska av delar av bilden så inte vajande buskar ger meddelande och inspelning.