Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Starlink: Battle for Atlas (Switch)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Switch-spel Nintendo Switch-spel (439)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  No man's skylanders.
  Spelet är välgjort, mycket innehåll, men repetitivt. Jag köpte spelet för Arwingens skull. Lätt värt 250 kr bara för den 😁
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Snyggt och stort spel som man nog kan spela hur länge som helst. Att Star Fox är med gör ju inte direkt upplevelsen sämre heller. Kan varmt rekommendera denna.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Skulle personligen säga att denna är en must buy för all Switch ägare.
  I grund och botten så är denna lite som 2 spel i ett. Å ena sidan så känns det som ett komplett Star Fox 3 spel, å andra sidan så är detta också Battle for Atlas spelet som finns på alla andra platformar.
  Man kan flyga in och ut från planeter och mellan dom seamless. Ganska tidigt i spelet så delar storyn upp sig i Battle for Atlas - Main story och Star Fox - Star Wolf story.
  Sen har du ju tonvis med sidequests man kan göra om man vill det också.
  Star fox är även integrerad i alla cutscenes så även efter att man tagit sig igenom den långa Star Wolf storyn så kommer ändå Star Fox gänget vara delaktiga.
  Personligen körde jag denna i digital form med all expansion och tycker på något sätt detta är ett bra alternativ om man inte vill köra rymdskeppen.
  Detta gör att samtliga vapen och skepp är upplåsta och man kan snabbt ändra emellan dem.
  Varje planet skiljer sig rätt mycket åt och man har rätt mycket grejer att göra på varje, även rymdfärder mellan planeter har ambushes m.m. så även där så är det inte bara en tom resa.
  Sen är spelet för övrigt sjukt snyggt.
  Att dom fått in ett spel av denna size på Switchen är även rätt stört och visar även på hur kraftig Switchen faktiskt är.