Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei MediaPad T3 7 16GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Surfplattor (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jättebra med tanke på priset!

  Köpte till mina små barn. Klarar barnspel jättebra. ”Tittut för små barn”, Bolibompa, olika ”Toca” spel. Byggkvaliten verkar dessutom toppen så de kan få tappa plattan på golvet om de behöver. Netflix och SVT play funkar toppen.

  Surfa med chrome däremot hackar för mycket för att vara behagligt.

  EDIT: Efter närmare titt upptäcks att Netflix är betydligt suddigare än på en iphone se eller på Apple TV. Det hjälper inte att kräva uppspelning i HD. Det ser hela tiden ut som om man har lite smårisig uppkoppling. Är helt säker på att det inte bara beror på mindre pixeltäthet. Drar av ett par stjärnor för det.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Billig och obra!
  Alltför klen för att vara användbar. Skärmupplösningen är trots allt ok för minstingen som spelar enkla spel, men sedan är den så gott som oanvändbar för annat
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Billig men någon måtta får det vara.
  Köpte plattan med syfte att bygga in den i instrumentpanelen på bilen men den är på tok för seg. Google Chrome kraschar så fort man går in på en hemsida som innehåller mer än 2 bilder. Trodde först att den var defekt men provade en i butik som upplevdes lika långsam.

  Rekommenderas inte
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  5 mån sedan
  Helt grym! ??? Nu har jag sitti läser e-bok och bläddrar bakåt direkt två sidor i sleng och sedan tog den kvällen ..... Shit!
 • Usel
  5 mån sedan
  Detta är världens värsta tablett. Efter en veckas användning blir det så långsamt! Skickade 2 gånger för att fungera med wifi-problem. Det finns små barn som använder det