Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Metro: Exodus (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Ett av de sämsta spel någonsin, alla kategorier, spelfysiken, storyn. Ja stelheten borde detta heta. Detta är ofattbart dåligt😂
 • Usel
  5 mån sedan
  Skräp, långsamt, fult och tråkigt. Inget fullpris-spel. Vänta till det kostar 10-99:, vilket inte borde ta så länge.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Jag har inte spelat igenom hela spelet än men än så länge är det jättebra!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Ett av mina favorit spel i världen. Grafiken, storyn och spänningen är att dö för.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket spelvärt släpp igen av denna franchise, de förtjänar verkligen en större spelar bas än nu, gör denna studio inte rättvisa!

  Grafiskt ett av de snyggaste till konsol, sensitivity är något jag inte hittar dit jag vill på inställningar, men utöver det är gameplay extremt underhållande :) Skulle säga att detta är ett reaköp (349kr typ)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra spel som är slutet på trilogin, här får du svar på hur världen ovan jord verkligen ser ut! Grafiskt är spelet enormt snyggt på Ps4 Pro med 4k och HDR och det flyter också på bra, på vanliga Ps4 är det såklart lite sämre på alla punkter men även här riktigt snyggt! Storyn är bra, vapen finns det många av och de går att bygga de lite som man vill. Fienderna är också väldigt varierande med både mänskliga och mutanter av många slag där alla är olika svåra att ta kål på. Världen utgår från ganska stora (lagomt stora) openworld-delar som du kan utforska som du vill men ofta går även spelet över till den klaustrofobiska korridor-skjutaren som de två föregående Metro spelen är kända för! Här får du skräck och äventyr när det är som bäst!

  Det grafiska på Ps4 PRO om du kör på 4K tv med bra HDR är riktigt snyggt! Det ser väldigt bra ut med skuggor och rök mm. Detta är godis för ögonen!

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Ett värdigt slut på ett av de bästa dystopi-spelen som finns på marknaden. Övergången till "Open World" -konceptet har spelutvecklarna helt klart utmärkt, nu när Artyom tillsammans med en förbjuden gäng jagar efter civilisation från tunnelbanan. Dina val skapar en egen historia och kommer att forma slutet på spelserien men början på Artyoms eventuella nya existens.