Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Metro: Exodus (Xbox One | Series X/S)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt bra spel som är slutet på trilogin, här får du svar på hur världen ovan jord verkligen ser ut! Grafiskt är spelet enormt snyggt på Ps4 Pro med 4k och HDR och det flyter också på bra, på vanliga Ps4 är det såklart lite sämre på alla punkter men även här riktigt snyggt! Storyn är bra, vapen finns det många av och de går att bygga de lite som man vill. Fienderna är också väldigt varierande med både mänskliga och mutanter av många slag där alla är olika svåra att ta kål på. Världen utgår från ganska stora (lagomt stora) openworld-delar som du kan utforska som du vill men ofta går även spelet över till den klaustrofobiska korridor-skjutaren som de två föregående Metro spelen är kända för! Här får du skräck och äventyr när det är som bäst!

  Det grafiska på Ps4 PRO om du kör på 4K tv med bra HDR är riktigt snyggt! Det ser väldigt bra ut med skuggor och rök mm. Detta är godis för ögonen!

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Native (äkta) 4k
  + HDR
  + Spännande och annorlunda
  + stora banor med flera alternativ
  - 30 fps (oavsett upplösning)
  - Dåligt med video inställningar, ljus, färger mm

  Notera att det är ett överleva spel och INTE en klassisk "shoot em up". Du ligger konstant på gränsen till att ammunitionen ska ta slut.

  Riktigt trevligt och spännande, lagt ett par timmar än så länge.

  Endel buggar tyvärr