Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bluesound Pulse Soundbar

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bluesound Hemmabiosystem (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grymt imponerad! Jag satt sedan tidigare på ett system av Elac 247 golvhögtalare och förstärkaren Hegel H80 och ville skaffa tv-bänk på väggen och på så vis byta ut mitt system till något mindre. Var och lyssnade en hel del och läste runt innan jag bestämde mig, lyssnade bl.a. på Bose Soundtouch 300, Heos Soundbar, Sonos Soundbar och Dali Kubik One. Ett av kraven var alltså att slippa separat subwoofer, men ändå få tillräckligt bra djup/kraft i basen.

  Hade jag ägt en subwoofer hade jag inte kopplat in den, då Bluesound Pulse Soundbar har oerhört mycket kraft och råstyrka. Jag blev riktigt förvånad och imponerad när jag lyssnade på denna soundbar då ljudet var väldigt klart och högupplöst, men framförallt det tryck som fanns i den. Den var alltså rolig att lyssna på, då det händer något! Jämfört med t.ex. Sonos, som är en jättebra soundbar, kan jag säga att Bluesound’s motsvarighet är ett stort lyft. Lyssnade på de båda bredvid varandra och kunde byta signalen direkt mellan de olika och det kändes som att byta mellan stativ-högtalare och golvhögtalare.

  Jag har haft soundbaren i drygt två månader nu och är så himla nöjd med den. Det har absolut varit ett nerköp för min del, men det var jag väldigt medveten om innan jag bytte från mitt ”riktiga” hifi-system som kostade ca 3,5 gånger så mycket. Jag läste en recension som uttryckte sig att denna soundbar är den första som möjligen skulle kunna ersätta ett ”riktigt” hifi-system (med hifi-system menar jag separata högtalare och separat stereoförstärkare) och jag känner att jag verkligen kan hålla med dem.

  Designen är också något som jag är hur nöjd som helst med. Den är diskret, clean och osar kvalité. Slutligen så har jag varit väldigt nöjd med interfacet till soundbaren, alltså BluOs som man använder för att konfigurera högtalaren och spela musik med, som är väldigt enkelt och snyggt, samt möjligheten till att ändra på soundbarens ljudkaraktär.

  Hade det funnits 11 stjärnor hade jag gett det då jag inte trodde det var möjlig att få så bra ljud från en sådan ”liten” enhet (soundbar). Kan tillägga att jag för fem år sedan sa att jag aldrig kommer köpa en soundbar i mitt liv, då de aldrig kan leva upp till mina krav, jag hade tydligen fel.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra i förhållande till storlek. Förvånansvärt bra ljud utan separat bas, men tillsammans med Bluseounds RT100 kör jag min befintliga 10" aktiva bas trådlöst, placerad bakom soffan och det spelar på ordentligt både vid musik och film. Till och med så sambon tyckte det var lite för häftigt när en actionrulle startades :-D
  Har bytt ut denna mot ett fullskaligt 5.1 system och själva surroundupplevelsen är inte lika bra, men ändå helt ok för att komma från en ensam enhet som är så liten.

  + Bra ljud även utan bas.
  + Med RT100 kan man använda befintlig bas trådlöst.
  + Platsbesbesparande och stilren.
  + Enkelt handhavande (när man väl kom på hur man hanterar appen).
  + Kan höja och sänka volymen både med Harmony och Apple TV´s fjärrkontroller efter dem registrerats mot soundbaren.

  - Surroundupplevelsen är bara på en ok nivå, men viss effekt och känsla infinner sig trots allt. En subwoofer ökar definitivt känslan.
  - Kör du utan separat bas fortplantas ljudet i väggen så tv´n vibrerar och för oväsen när basen och volymen vrids upp (är säkert inget problem om du ställer den på en bänk gissar jag på).
 • Perfekt
  3 år sedan
  Bytte ut mitt 5.1 system för jag var trött på kablar. Åkte till hifiklubben och lyssnade först på sonos playbar och tyckte det lät helt ok. Frågade personalen vad som finns mer att lyssna på, fick då lyssna på bluesound pulse soundbar, oj oj oj vad mycket bättre än sonos.

  + Extremt bra och fylligt ljud

  + Basen är tillräckligt bra för att man inte ska behöva en sub(givetvis inte lika bra som med en sub)

  + BluOS -appen är väldigt bra, väldigt bra att man kan ta vilken fjärr som helst och binda knapparna till vad man vill, tex +ljud, pause, play, stop, source m.m.

  + Stöd för Tidal, spotify, TuneIn samt 10-15 andra tjänster.

  +Väldigt bra väggfäste, vill man ha kablarna neråt så är det bara att vända på den, det finns en sensor som känner av om man vänder på den så höger och vänster blir rätt.

  Ska man nämna ett minus så är det väl saknaden av HDMI... fast egentligen så behöver man inte det. Funkar fint med opt ut.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt nice soundbar! Otroligt fylligt ljud med ofattbart bra bas. Fungerar för både musik och TV-ljud. TV-läget med ”widest” ljudbild ger riktigt bra stereoljud på filmer etc.

  Det enda som jag tycker kunde vara bättre är volymkontrollen när man använder en inlärd IR-fjärr. Med min Samsung-TV fjärr höjs/sänks ljudet lite för mycket för varje tryckning, vilket gör det lite svårare att ställa in volymen perfekt. Men det kanske är en vanesak.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För något år sedan gick jag och sambon in på en av HiFiklubbens butiker i Stockholm för att provlyssna soundsbars med utbyggnadsmöjligheter. Hade snöa in på Sonos sedan länge tillbaka. Började att lyssna på Heos Denon med sin vilket inte imponerade riktigt. Gick därefter över till Sonos playbar som vi lyssnade med och utan sub, vilken skillnad mot Heos. Säljare.berättade då att det fanns ett annat alternativ, bluesound. Dock så fanns subben inte i Sverige vid den tidpunkten. Han drog igång en låt, wow sa vi båda vilket ljud. Slår sonos soundbar helt klart. Efter köpet som gjordes för några veckor sedan är vi supernöjda även om den var i det dyraste slag. Rent och klart ljud med tillräckligt tryck även utan sub som får komma vid ett senare tillfälle.