Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Forza Motorsport 7 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Grunden i spelet är bra, och följer Forza-traditionel väl som en bra semi-simulator.
  Tycker att "story mode" blir sämre för varje generation, och det finns så mycket skräp runt omkring att det blir mindre körande... Låsningen att man i de flesta race måste köra standardiserade bilar tar bort mycket av glädjen att gradvis uppgradera sin bil.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Forza Motorsport 7 är mer inriktat än föregångaren på banracing med fler bilar, banor samt bättre ljud och grafik. För 4K upplösning måste man ha XBox One X konsol.

  Karriärläget har uppdaterats rejält och även menysystemet är nytt. Bilarna delas också in i kategorier så att man kan tävla i samma klass. Tyvärr är det knepigt i frispel att välja bilar och det finns en del buggar. Bakgrundsmusik och "garageljud" är irriterande och sämre än i föregångarna. En dansande gubbe i menyn klädd som "The stig" är också löjligt och irriterande. Överlag känns spelet barnsligare än tidigare för att passa en bredare publik.

  Många klagar på att realismen inte är lika bra som andra spel men ändrar man inställningarna kan man få en bra avvägning som passar de allra flesta. Det är ändå väldigt hög nivå på alla bilar. Det roliga är att det finns många olika typer av bilar, närmare 700 st, och alla håller hög klass. Några av de nyare bilarna är väldigt lika och kanske man saknar fler äldre klassiker. Riktigt kul att också Volvo finns i alla varianterna från Amazon till S60 Polestar.

  Banorna är snyggt detaljerade och realistiska men tyvärr är hälften av banorna från USA, ett antal från Asien och bara ett fåtal från Europa. De klassiska finns dock med som SPA, Nürnburgring, Monza, Valencia, Hockenheim, Le Mans, Brands Hatch och Silverstone. En nyhet är Suzuka i Japan som är en varierande teknisk testbana designad av Honda. Kul också att Bathurst i Australien finns med. "Korkskruven" på Laguna Seca är också en klassiker. Testbanan från Top Gear finns också med så man kan jämföra tider med kändisarna i TV soffan.

  Om man redan har Forza Motorsport 6 känns det inte tvunget att uppgradera om man inte har Xbox One X och 4K TV. Men för den bilspels intresserade är det fortfarande det mest omfattande och gedigna racingspelet med flest banor och bilar tillgängligt för XBox och PC.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Måste säga att detta spel var en stor besvikelse. Ångra stort att jag köpte det. Project Cars och Assetto Corsa är ju betydligt bättre. Forza 7 känns som arcade racing i jämförelse.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan bara säga grymt förutom en del bugar som behöver fixas massor av bilar att välja bland förbättrad karriärläge.

  Det här gnällandet om lootboxes är så j..la löjligt man tvingas inte använda riktiga pengar, man kommer alltid ha möjligheten att att använda ingame credits så jag ser inte vad problemet är och inga bilar är låsta till lootcrates det är bara skitsnack. Där är en hel del nytt om man bara orkar lyfta på ögonen och titta. Inga av de andra racingspelet i år har mer att erbjuda. Och hade inte turn10 tvingas pumpa ut spel så ofta hade dom haft mer tid på sig. Så hade det kunnat hända desto mer. det här eviga gnällandet om lootboxes på spelet är bara så otroligt löjligt, man behöver inte ens använda det vilket inte jag gör. Det solklart bästa racingspelet enligt mig med flest bilar och bäst trim/modding möjligheter.
  Väntar bara på att gt sport ska växa så man kan jämföra just nu går det inte eftersom det är som ett demo i jämförelse. Med ett gt7 så hade det blivit en epic battle

  Edit nu efter ägt spelet ett tag och kan nu efter spelat gt sport. Säga att spelet känns inte alls lika roligt att spela som gt sport trots Gt sport brist på bilar och banor. Och tuning jämfört med förregångaren. Dock så är det bara antalet bilar banor, och upgradingsystemet som är bättre i Forza allt annat är bättre i gt sport om jag ska vara ärlig.
  Karriären är större än den i gt sport men känns ändå väldigt mycket tråkigare. Och vad hände med ljudet på bilarna det är helt fel just nu fm6 hade ju som sagt bra motorljud. Men så är inte fallet på alla bilar i fm7. Blir tvungen att dra ner betyget till en 6a. Spelet hade kunnat bli så mycket bättre. Bil paketen har också varit skräp jämfört med gt sport.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Blir bara mera o mera komplett!
  Lootboxes finns men det kostar inte riktiga pengar... Utan credidts som man spelar sig till i spelet.... Alltså inga micro transactions....
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Microsoft släpper i vanlig ordning samma spel igen med lite nytt, ser ut exakt som föregångarna. Har även en massa loot boxes för att försöka lura folk på pengar, undvik!