Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung C49HG90

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Datorskärmar (323)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har precis investerat i 2 stor skärmar och detta är en av dom...Maffig till storleken, snabb uppdateringsfekvens och relativt bra med ingångar. Dock dåliga högtalare med ett väl klent ljud
  Dock lider den samtidigt av att den blir väldigt svajig.
  Ojämn i färgnyanser, framförallt i hörnen.
  Nu när jag haft den en dryg vecka så måste jag tyvärr säga att detta är en besvikelse för en så pass dyr peng. 32:9 förhållandet är för udda. Åker tillbaks till förmån för 3st 27" IPS skärmar från Philips.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  11 mån sedan
  När den funkar är den jättebra. Härligt stor arbetsyta, men tyvärr så är den instabil och har svårt att starta efter att datorn varit i viloläge. Först trodde jag det var fel på datorn, men när skärmen beter sig på samma sätt med andra datorer, så är det sannolikt skärmen det är fel på.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt fantastisk skärm. Använder den primärt för spel: CSGO, apex, fortnite, wow samt modern warfare och måste bara säga helt otroligt vilken skärm!

  Kommer från en tidigare 1080p skärm så jag har inte känt av de klagomål som funnits på upplösning men kan kanske vara något att ha i åtanke?

  Söker du en speciell upplevelse så är denna skärm verkligen det :)
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utter Bullshit wow factor.
  Got it on Friday and sent it back next Monday, Very cool concept with the WoW factor.
  But:
  Out of the box 2 dead pixels plus 4 stuck pixels and low pixel density is very low across the panel.
  Cheap plastic construction, The panel itself gets very hot + from specific viewing angles
  such as if you stand above it or come from a side there is very noticeable panel flickering.
  The worst of all is the back-light bleeding, One of the worst cases of back-light bleeding I've ever seen on any panel.
  The built-in speakers never worked.
  When you turn off your PC and it goes to standby mode, overnight it switches itself off and the next day it won't turn on with your PC until you physically press the annoying fiddly power button that is placed at a very un-ergonomic position.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpt det här från PB Techs Black Friday Sale. Det är väldigt imponerande och överväldigande (på ett bra sätt).
  Ser fantastiskt ut på skrivbordet.
  Det är ganska tungt, så se till att ditt skrivbord kan stödja det utan stress.

  För spel är det helt fantastiskt, speciellt shooters. Se bara till att du har ett bra grafikkort som kan stödja upplösningen samtidigt som du behåller en hög fps. Min 1080 kämpar i vissa spel för att hålla ett anständigt fps så jag finner att jag inte använder hela bredden på bildskärmen i vissa spel.
  Den vertikala upplösningen är 1080px, det finns nya ultravioletta bildskärmar den här storleken kommer ut med högre vertikal res, men ärligt talat är det ingen sak om du använder för spel. Inget kort kommer att slå 144fps med en res som är hög på några anständiga spel just nu.

  Om jag tvingades för några nackdelar, verkar det varje gång i 50 gånger, eller så slår jag på att färgerna blir fullständigt förstörda, men slår av och på fixar det direkt.

  Jag kunde aldrig gå tillbaka till små skärmar hemma efter att ha använt det här.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Strömproblem med monitorn. Skärmen verkar ha PCB problem. När monitorn är avstängd, kommer den inte att återkomma om den inte är urkopplad och kopplad till nätet igen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  CHG90 är en 49 "super ultra bred (32: 9) krökt bildskärm som marknadsförs för spelare. Det beror främst på att HDR, snabb svarstid, 144Hz uppdateringshastighet, AMD Freesync 2 stöd och det är krökt super Ultrawide-formatet skapar en uppslukande spelupplevelse - och allt detta gör det till en riktigt bra spelmonitor, tro mig. Vänligen låt inte spelmonikern ta av dig om du inte klassar dig själv som en spelare. Jag fann att bildskärmen passar perfekt för produktiviteten. Den stora storleken i ett bildförhållande på 32: 9 innebär att det kan stödja flera fönster på ett sätt som en multipla bildskärm inte kan. Med en uppspelning av flera bildskärmar begränsas du av monitorens fysiska begränsningar kanter - du kan inte arbeta med ett kalkylblad över kanten av två sida vid sida bildskärmar. Den här skärmen ger dig frihet att placera fönster där du vill, utan begränsning. Innan du köper bör du dock vara medveten om två saker: 1. Se till att du har tillräckligt med utrymme a s den här saken är massiv 2. 3840 X 1080-upplösningen kanske inte passar alla, särskilt de som används för en högre vertikal upplösning. Om du är medveten om dessa två specifikationer och de passar dina krav så är jag säker på att det här förmodligen kommer att bli den bästa bildskärmen du någonsin kommer att använda.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Det finns många saker som denna skärm fungerar bra. Mycket bra faktiskt. Skärmens breda bredd ger en hel del fastigheter för att ladda upp olika appar samtidigt. Det betyder också att för spel som stöder bildförhållandet är fördjupningen av diagrammen. Den höga uppdateringshastigheten och svarsfrekvensen betyder att i skyttspel och spel där snabba reflexer och snabba rörelser är fördelaktiga, ger denna skärm dig en kant.

  För fotoredigering är färgreproduktionen välkalibrerad. Det är också riktigt trevligt att se dina bilder och färggradienter utan några spår av banding eller synlig dithering. Det är verkligen trevligt att titta på filmer också, eftersom de svarta nivåerna är både mycket djupa och detaljerade. Tack och lov är skärmalternativen lätta att använda.

  Mitt favoritbruk för denna skärm är delad skärm. Jag kan ha min dator ansluten via DP i vänstra halvdelen, och min bärbara dator ansluts via miniDP i den högra halvan och kör programvara på båda som kontrollerar höger / vänster kant på delningsskärmen för att musen passerar den. Detta gör att jag kan använda en mus / tangentbord och flytta mellan operativsystemen sömlöst.

  Det finns dock många saker det gör inte bra. Medan bredden är mindblowing är den bakre sidan av den här skärmen den vertikala upplösningen. Vid bara 1080 pixlar längst ner till toppen betyder den fysiska höjden att de pixlarna sträcker sig ganska stora. Hur stor? Ca 0,3 mm. Pixlarna är tydligt synliga. Det betyder att när du skriver / läser text, om du någonsin används för att få en "retina" kvalitetsskärm, kommer skillnaden att vara distraherande. Brev blir skrymmande, de mjukningsmönster som OSX och Windows gäller är synliga och ibland får orden att se klumpigt ut. När du läser artiklar online eller gör kodning blir det en ganska nedslående upplevelse.

  En annan fråga som jag hade med denna bildskärm (och för att vara rättvis, detta kommer att åtgärdas med hjälp av den medföljande väggmonteringen), är att när den är högst ställd höjd, är skärmens botten en bra 3 tums lägre än toppen av min 15-tums bärbar dator. Vad det här betyder i praktiken är att om du vill använda både din bärbara skärm och bildskärmen kommer du att ha en stor del av bildskärmens skärm fördunen av den bärbara datorn. Placeringen av USB3-hubportarna är också bakom plastkabelkåpan och inte lätt "hot swappable". Återigen lätt lättställbar genom att köra ett nav från de dolda bildskärmsportarna, men varför inte bara köra ett nav från datorn?

  Det här är en mycket bra bildskärm. Det är bara inte perfekt: 7/10
 • Perfekt
  2 år sedan
  När du inte har sett skärmen på skärmen ser du bara bilder på den online. När bildskärmen levereras kommer du att gasa i lådans storlek, det är HUGE. Har en 19-tums LCD-skärm i över 10 år och varit van vid skärmstorleken och skärmen. Uppgraderingen till Samsung CHG90 är WOW, vad har jag missat. Förutom att uppgradera skärmen måste jag nu uppgradera min skrivbordet är skärmen så bred det passar bara på mitt skrivbord. Ljusstyrkan från skärmen är den skarpa färgen, de vita är vita svarta är svarta Jag är inte en stor spelare men de spel som jag har spelat med den här bildskärmen , ord kan inte säga någonting det kommer att blåsa ditt sinne. Att spela spelet med super wide screen kan du se så mycket mer av spelet utan att behöva bläddra som jag gjorde med min gamla 19-tums bildskärm. Skärmen levereras som standard med en väggmonterbar konsol och en höjdjusterbar start som också låter dig justera skärmens höjd och svänga monitorn. Antalet anslutningar på skärmens baksida ger så mycket val av anslutning. Skärmen har följande. 2 HDMI 1 Displayport 1 Mini Display-port USB Hub 1 upp 2 ner Huvud Telefonuttag Mic I & amp; Ut Bildskärmens stöd Bild IN Bildläge låter dig visa två källor samtidigt. Jag använder det här med min 3D-skrivare som har min Raspberry Pi ansluten via HDMI och min CCTV ansluts även via HDMI. Detta sparar nu utrymme utan att ha en annan bildskärm i min studie. För att komma åt skärmmenyn finns en liten joystick på skärmens undersida, och det är mycket enkelt att använda för att komma åt de olika inställningarna. Bredvid joysticken finns det 3 små knappar för att ställa in olika spelinställningar för mig, jag lämnar det som standard så sättet som bildskärmen är satt upp är precis rätt för mig. Samsungs Easy Box Software App är bra för att du kan fästa windows till olika delar av skärmen. Den enda dåliga meningen med detta är att appen för mig inte fungerar med Google Chrome, den webbläsare jag använder för närvarande, jag har " Jag har inte provat andra webbläsare. Om du funderar på att köpa en, så köp bara den. och du kommer att se själv.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag ger denna bildskärm 5 stjärnor eftersom den gör vad det skulle göra perfekt. Men akta dig, du behöver veta vad du får med detta djur.

  Den 1080 vertikala upplösningen stör mig inte alls. Jag kan nu bekvämt sätta tre fönster sida vid sida för att göra mitt jobb och det enda är värt priset på upptagandet. Gaming wise denna sak är fantastisk. Jag har parat den med en Radeon Vega 64 och eftersom den bara har hälften av antalet pixlar har en 4k bildskärm, alla spel kör vackert. Freesync fungerar från 48hz till 144hz. Jag tycker att de flesta spel kan hantera 3840x1080 ganska bra, och verkligen nya spel hanterar det perfekt. Utsikten är så nedsänkt, det är bara fantastiskt.

  Denna bildskärm har en DPI på ca 80. Om du är som jag och har använt höga DPI-bildskärmar de senaste åren, är det här en fin, slående regression. Ja, du kan verkligen se pixlar lätt på den här saken. Nej, teckensnitt ser inte så bra ut (teckensnitt ser lite bättre ut i Ubuntu än Windows, men oavsett ingenstans i närheten av den skönhet som en hög DPI-bildskärm skulle ge). För mig är det den enda verkliga kompromissen du behöver göra med den här bildskärmen.

  De spel- och produktivitetsvinster jag får är väldigt större än det här bakslaget för mig. Den här skärmen har inga högtalare alls. Jag har den monterad på min skärmarm utan några problem. Skärmen väger 33 kg vilket många kommer att hitta tunga. Att få den monterad var ganska chore och ledde nästan till att min fru skilde mig, men vi gjorde det.

  Jag måste säga totalt jag älskar det. Jag kan passa allt jag behöver bekvämt på skärmen. Inga fler växlingsdisketter. Det har varit en stor produktivitet och "stannar i zonen" -höjningen. Mitt enda klagomål är hur det ändrar källor, det är lite tråkigt. Min produktivitet, fokus och lycka under arbetet har ökat så mycket med den här monitorn, och spel är fantastiskt.

  Jag använder Linux med en kakel fönsterhanterare. För att vara ärlig när jag är i Windows eller OSX är den här skärmen inte så gudomlig. Den automatiska kakelstenen hjälper verkligen till att klara ut det fulla värdet av detta jätteaste djur. Jag har haft nollproblem med det. Oavsett vilken maskin, OS eller vad som helst, det har fungerat 100% perfekt, det är helt enkelt stellar.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Vem är CHG90 riktad mot, Spelare som arbetar hemifrån ibland eller Desk-bundna arbetare som gör lite spel? Mitt svar på det är spelare som gör tillfällig arbete på samma skärm. Den nedsänkning du kan uppnå med den här skärmen är fantastisk.

  Jag blev positivt överraskad att hitta massor av spel som stöder super ultra wide format och när de såg de så strålande ut. När ett spel inte stödde 32: 9-förhållandet kan du ställa in skärmen till 16: 9 (svarta paneler på båda sidor av en central bild) och spelar fortfarande som du skulle på en vanlig skärm. HDR ser bra ut, jag märkte det mest när jag spelade Horizon Zero Dawn på Playstation4. De ljusa ljusen från robotdjurets ögon var riktigt kraftfulla och solnedgångsscener såg fantastiskt ut.

  Kommer från en 27 "1440p skärm till effektivt dubbla 27" 1080p skärmar jag märkte en minskning i skärpa. För spel var detta inte ett stort problem eftersom det inte var mycket märkbart och resulterade i högre bildräntesatser än att försöka köra dubbla 1440p-skärmar. För kontorsarbete var detta märkbart, texten är inte super skarp. Efter montering av skärmen på en VESA monitorarm kunde jag trycka skärmen lite längre tillbaka vilket gjorde det mindre märkbart.

  Det som är användbart är att kunna ha 3 applikationer sida vid sida, 34 "1440p skärmen är utmärkt för dubbla applikationer med mer vertikal höjd men jag tycker personligen att ha 3 applikationer sida vid sida med lite mindre vertikal höjd är bättre för produktivitet. Skärmen stöder också Bild för bild, du kan konfigurera den som 16: 9 | 16: 9 eller 21: 9 | 11: 9 eller 11: 9 | 21: 9. Jag tyckte det var användbart eftersom du kunde ha playstation4 på ena sidan och datorn på den andra. En sak att tänka på är att bildskärmen är 60hz i denna inställning. Det var också användbart att ha mitt jobb Microsoft Surface på 21: 9-inställningen och min dator på 11: 9, eftersom jag kunde kontrollera Spotify till exempel från min dator medan du arbetade utanför ytan på huvuddelen av skärmen.

  Skulle jag rekommendera skärmen? Jag tror att de flesta bara skulle hitta med en 34 "ultra bred men om du vill ha den härliga wrap runt känslan och nedsänkning av en Super Ultra Wide denna bildskärm medan spel då kan det här vara för dig. Jag gillar verkligen att använda den.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Kommer från en dual monitor 1080p installation var jag ganska glatt att se om en enda krökt skärm kunde uppfylla alla mina datorbehov - jag spelar regelbundet, jobbar hemifrån (som revisor) och producerar musik. Sammantaget har jag haft blandade känslor. Skärmen har säkert wow-faktorn - det drar ditt öga, oavsett vad som helst i rummet. För spel är det bra - det extra synfältet känns som om det har gjort mig bättre på spel. Om det här är helt i mitt sinne kan jag inte säga, men jag njuter verkligen av upplevelsen. Jag kör en GTX970, och spelen ser snygg ut och kör silkeslen. En liten niggle med spel - för "social" spel använder jag en enhet för att strömma mina spel till TV: n i vardagsrummet. Med tanke på min upplösning är 3840 x 1080 såg detta ud på en icke-ultra-bred tv, så för att spela i vardagsrummet, var jag tvungen att ändra upplösningen på datorn som dödade sömlösheten som jag brukade. För produktivitet har monitorn varit bra, efter att jag kunde vänja mig vid att använda Windows snap-funktionen, i stället för helskärm på två separata skärmar. Jag måste säga att jag fann att den medföljande programvaran inte fungerade för att skapa virtuella skärmar och så använder jag en programvara från tredje part som tycks ge mig de alternativ jag behöver. För musikproduktion gjorde jag det möjligt att göra det som jag normalt skulle göra (sträck programvaran tvärs över två skärmar) men utan mycket krångel och naturligtvis den irriterande bezel. En aspekt av monitorn som jag inte gillar är oförmågan att strömma video (YouTube, etc) i helskärm. Jag uppskattar att videon inte är optimerade för ultra-breda men det här är verkligen en avbrottsbrytare för mig - varför skulle jag spendera så mycket pengar på en bildskärm för att få en underlägsen erfarenhet. Jag vet att det finns lösningar, men när jag spenderar så mycket på en bildskärm, varför ska jag behöva kompromissa? På den punkten är jag inte säker på att monitorn representerar valuta för pengarna - det är säkert mina spelningar är roligare, men jag är inte säker på att kostnaden för bildskärmen är motiverad av förbättringen av min spelupplevelse. Skärmen kostar faktiskt bara lite mindre än min hela PC gjorde (köpt för ett par år sedan, men var high end vid den tiden) och jag frågar mig om min spelupplevelse skulle ha förbättrats bättre genom att uppgradera någon annan komponent och bara välja en mer blygsam skärmuppgradering.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ultimate UltraWide Gaming Monitor
  Denna bildskärm är inte en vanlig bildskärm, det är enormt, löjligt att du kan säga! Varför i käften skulle du behöva en 49 tums super bred bildskärm!?!?! ... Jag berättar varför! Dess fricken awesome! Hittills har jag alltid haft 2 x 29 "-skärmar, och jag har älskat det och nyligen har jag uppgraderat till en 4K och 2K-bildskärm, och jag gillade verkligen 4K-en och jag trodde inte att jag skulle vilja den här bildskärmen eftersom det bara är 3840x1080, men vad det saknar i upplösning, gör det för att vara så brett det gör ont, och jag älskar det. Att spela spel på den här saken kommer att blåsa dig bort. Den stöder ljusare vita, mörkare svarta, färgen plockar dig i ögat, det går upp på 144hz och har freesync2! Det har också tre presenter för olika saker, som filmer, spel och arbete. Efter att ha använt denna skärm i en vecka nu planerar jag redan ett nytt kontor och skrivbord, för att Min nuvarande sitter på skärmen så nära mitt ansikte, det känns som att det brinner mina hållare. Det här beror på det stora stället, men lyckligtvis kan jag göra en f förinställningarna mindre ljusa för nattspel. Det har gott om portar och till och med kommer med en kabel med kablar för att se till att du får bästa möjliga signal. Det har till och med en USB3-hubb , så nu är mina kringutrustning anslutna direkt till det. Den här skärmen är enorm, det tar upp hela ditt skrivbord, du behöver ett bra GFX-kort för att köra det, du behöver förmodligen en svetsmask för att skydda dina ögon och du kan köpa en 2002 mini coop för samma pengar ... .. men att spela PUBG, DIRT4 eller andra spel på detta kommer helt att fördjupa dig i spelet, tyvärr har det inte gjort mig bättre, men det finns fortfarande tid. Om du kan, köpa den här skärmen, njut av den och ha den bästa bildskärmsupplevelse som pengar kan köpa (nästan)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Var börjar jag .. CHG90 är en filmisk upplevelse genom och igenom .. En fördjupande gåva till alla som söker spel-aholics och spänningssökare. Det känns ofta som att vara i filmer från ditt eget hem (speciellt när jag hakar upp en anständig soundbar). Förflyttning från en mindre Samsung ultra wide moitor var upplevelsen i stort sett densamma .. min yttre vision var redan nästan fullt underhållen spel på en sådan bildskärm - även om det är ganska mycket varje annan användning som jag har för en bildskärm tas hand om - speciellt ren mängd fastigheter för att arbeta i flera områden på en gång t.ex. visuell studio, ett kalkylblad och titta på en film samtidigt - FANTASTISK. Du kan också ansluta bildskärmen för att visa utmatning från en spelkonsol och dator samtidigt och kunna prioritera hur mycket utrymme som tilldelas varje. För mig personligen hjälper det att jonglera ett jobbigt jobb ibland och spendera tid med min 4-åriga som han kan sitta på mitt knäspelande spel medan jag fortsätter att felsöka ett manus eller vad har du. Sammantaget är denna bildskärm ett stort showpiece från Samsung och det är den största bildskärmen som jag någonsin har haft. Om du är på staketet om att få det - mitt råd skulle vara att få det och prova det, flera av mina nära vänner och medarbetare har redan köpt denna bildskärm av baksidan av att titta och leka med minen. Ett sant showpiece!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Denna skärm är helt underbar, och flyttar sig bort från två tjugoåtta tums skärmar har verkligen ökat mitt fokus när jag utförde uppgifter. Den här stora skärmen gör inte bara livet enklare när flera fönster är öppna, men jag behöver inte längre titta mellan två skärmar med en inredning mellan dem. Utbudet av ingångar är fantastiskt och kan inte bara vrida skärmen du kan sänka / höja den. Grafiken som visas är fantastisk att ha korsat jämfört med dem till min sista uppsättning men med bildskärmskvoten som ges med den här skärmen gör min spelning av "realtidsstrategi" -spel ännu intensivare eftersom du kan se mer på en karta . Samsungs EasyBox-programvara gör det sömlöst när man försöker placera flera fönster över skärmen i vilken form som helst. Den här bildskärmen kan vara av stor storlek men det får mig verkligen att tänka varför jag inte köpte någon av dessa tidigare. Jag är verkligen bortblåst med designen, färgåtergivningen och nedsänkning till att använda detta speciellt på natten. Ljuset på baksidan gör den här skärmen ännu mer önskvärt! För alla spelare, pro gamer eller power användare, skulle detta definitivt vara 100% rekommenderas och du kommer att undra hur du fungerade utan det.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag köpte Samsung 49 "CHG90 ultra-wide monitor för att ersätta min dubbla bildskärmsinstallation och jag älskar den, den här har en 32: 9 krökt skärm och en upplösning på 3840 x 1080.

  Pros
  • Det har flera fördelar jämfört med dubbla bildskärmar:
  ○ Ingen centralstång nerför mitten av skärmen.
  ○ Endast 1 skärmkabel och 1 nätkabel.
  • Skärmen har även USB-portar så att du kan ansluta tangentbordet och musen.
  • Den ultra-breda krökta skärmen känns mer nedsänkt när man spelar spel.
  • En snabb 144Hz uppdatering för spel.

  Nackdelar
  • Det här är en väldigt bred skärm, så se till att du har ett stort skrivbord (mitt skrivbord är 4 "bred och 2" djupt vilket är bra)
  • Upplösningen är inte 4k, även om jag finner lösningen bra, särskilt för spel.
  • Samsung-programvaran för att dela upp skärmen (Easy Setting Box) verkar inte stödjas av alla appar. Det fungerar bra med Office, men jag kunde inte få webbläsare att känna igen Windows. Så slutade jag bara med de inbyggda Windows snap-funktionerna.

  Sammantaget är det här en bra bildskärm och jag vill inte gå tillbaka till dubbla skärmar, eftersom en stor skärm ger mer flexibilitet med fönsterplacering och är mer nedsänkt i spel.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Wow wow wow! Den här enorma enormiteten på den här skärmen träffar dig när lådan kommer precis utanför dörren, det är helt enkelt enormt. Som ett tips skulle jag rekommendera att flytta lådan till det rum där monitorn kommer att leva och fortsätt sedan för att unboxing det. Följ de unboxing-instruktioner som ingår i rutan, eftersom det förenklar allt.

  Jag hade det hela uppställningen på cirka 15-20 minuter (inklusive kablage) När det gäller kablar får du allt du kan önska dig med kabelnära, men det kan vara svårt att komma till kontakterna när det är på plats så jag skulle rekommenderar att du sätter i kablarna medan bildskärmen fortfarande är på framsidan i lådan. Detta gäller också för att sortera ut den utmärkta (men täta!) Kabelhanteringen som är inbyggd i bildskärmen.

  Tiden att skjuta upp det ... Okej, första besvikelsen, eftersom upplösningen inte var lätt igenkänd. Jag har ett Nvidia GTX1060 8GB-kort och även om Nvidia-paketet noterade den korrekta upplösningen visade det sig inte klart i den resolutionen. Så jag gick till bra gammal Windows-skärmkontroll, sätt upplösningen där och voila! A M A Z I N G! och det var bara skrivbordet.

  Nu är det dags att sätta detta beast genom det är hastigheter ... Forza Horizon 4. Enkelt sagt, att spela på denna skala vid ett skrivbord gör verkligen neka behovet av VR. Efter att ha spelat i några minuter känner du verkligen att du är där! Det engagerar bara hela ditt synfält.

  Tiden att ta sig till skien i XPlane 11. Återigen, precis som att vara i flygplanet och en överlägsen hoppning upp från en 3-skärminstallation. Behövde bara spela med FOV (synfält) inställning under ett pausat spel för att få den mest realistiska bilden av cockpiten. Koppla samman dessa visuella med realistiska flygkontroller och du kan känna att du flyger bokstavligen var som helst!

  Slutligen dags att skjuta några dåliga killar. Gears of War 4. Stor, nedsänkt, kanten av din sitsverkan i episk skala. Jag ställer alla spel till den inbyggda upplösningen som kör allt i Ultra utan problem.

  Vissa människor har kommenterat att 1080-vertikal aspekt inte är som förväntat men att köra någonting högre, höjdvis, skulle utesluta så många andra än de med ultra high end-datorer från att använda skärmen. Ett klokt beslut på Samsungs del tror jag.

  För att avsluta då, Om du är en gamer-, video- eller fotoredaktör eller för närvarande har 2 + skärmar att fungera, ge den här övervakningen din uppmärksamhet. Du kommer inte bli besviken, framtiden är krökt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Enligt min åsikt är Samsung CHG90 en perfekt enhet för att förbättra din PC / Gaming Experience. Nu tack vare 49 tums skärm kan jag bläddra bland flera webbplatser samtidigt, spela spel och få en guide till den öppnade i den andra halvan av skärmen. Mängden nya möjligheter och kombination med att ställa in din skärm är enorm. Även spela på full skärm 3840x1080 är fantastisk. Eventuella racing-, strategi- eller action-äventyrsspel som stöder HDR ser fantastiskt och nedsänkt, vilket på första pirson shooterspel tack vare ultra-bred skärm har du en liten fördel att ha en större synlighet. CHG90 är också bra i fotoprogram som gör det lättare att redigera / redigera foton, tack vare bra upplösning kan du se mycket mer detaljer och även färger är förstärkning vilket är väldigt viktigt om vi värderar hög kvalitet i alla aspekter. En av de många CHG90-huvudfunktionerna är HDR, vilken vilken som helst kompatibel programvara ser vacker ut. Den enda downsizing av Samsung Ultrawide är brist på 4K upplösning, men det betyder att du inte behöver ha ett toppskikt grafikkort, vilket genomsnitt kommer att hantera senaste spelen bra. CHG90 är 144hz monitor så skillnaden i jämnhet är gigantisk vilket du kan se skillnad även på skrivbordet. Med FreeSync 2-modulen kommer alla AMD-grafikkorts användare att få ännu mjukare framerate i videospel.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Allt som CHG90 gör, det går bra - som 144Hz refresh rate och 1ms responstid och FreeSync 2 - Att använda skärmen, speciellt i fullskärm när du spelar, är en underlig, underbar upplevelse. Det utökade synsfältet tillsammans med den krökta skärmen ger en nedsänkning som jag aldrig har upplevt tidigare.
  Skärmen ger mycket större produktivitet och multitasking än att använda två vanliga 1080p-bildskärmar, men jag såg inte personligen mycket nytta av layoutförbättringen eftersom jag använde en 4K-bildskärm förutom en 1080p en tidigare och jag saknar den extra höjden som erbjuds i Tillägg till bredden.
  Jag gillade idén om den programvara som delade skärmen så att många flerprogram lätt kan ställas in på en skärmplats, men jag fann att det var lite slog och saknade om ett visst program skulle stödja programvaran och snäppa till de mindre fönster vid behov.
  Slutligen om kostnad, kan jag inte hålla med om att denna bildskärm ger bra valuta för pengarna. Med tanke på priset skulle jag ha förväntat resolutionen vara minst 1440p utan att förlora någon av de andra funktionerna. Det är inte så dåligt, det finns gott om anslutningsmöjligheter för CGH90 och användningen av profiler för att ställa in skärmen till din idealiska utgång beroende på användningen på det, vilket gör det mycket enklare att justera, oavsett om det var i spel, fotoredigering eller kontorsprogram och webbsurfning eller titta på en film. Som sagt, det är funktionerna är utmärkta och många är det bara svagare efter pris, andra programkompatibiliteter och i slutändan av låg upplösning.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag fick meddelandet att paketet hade levererats. Lör på jobbet och titta på minuterna frikoppla genom att tålmodigt vänta på att komma hem och ta bort min nya leksak. Rang missusen för att kontrollera paketet hade ingen skada från kuriren, "Ingen skada ... men det är enormt" sa hon. Ännu mer upphetsad nu! Käkt vattenkokare kokar aldrig ... Självklart körde jag med alla hastighetsgränser hela vägen hem! kom in i ytterdörren och pekade henne på kinden innan han tryckte in förbi på framsidan för att se det här tuffa föremålet i svart plast. Inget sätt är den här skärmen så stor! äntligen efter att ha tagit några bilder av lådan oöppnade får jag en känsla av att spänningen är värt det. öppnade lådan (nästan fel väg) för att mötas med en mycket genomtänkt bit av förpackning och planering. du tar bara ut alla reservdelar och bygger dem faktiskt och sedan fäster det på skärmen utan att ta bort det från lådan. Geni. Ok, det är massivt. Så bred som min 55-tums TV! Så jag fästde snabbt upp till datorn (med min nya 2080 Ti installerad några dagar tidigare) och uppdaterade hårdvaran eftersom det var en usb-nedladdning för att stoppa några av de tidigare problemen. Att ha de här inramningarna gör skillnaden i världen! Nedladdade de mest detaljerade 32: 9 bakgrundsbilder som jag kunde hitta. Säkert blåst ... Låt oss få lite spel på gång. Köra spel vackert, ett spel med pyramider i, Beautiful. ett visst världskrig 2-spel, vackert. Immersion är något jag alltid har lyckats få från 2 eller 3 monitorer men det här är verkligen på en helt ny nivå. Jag är indragen som ingenting jag ens kan föreställa mig bara rent för att okej. Så visade jag det till vänner som kom runt och spelade många timmar av spel och surfar samtidigt som man tittar på filmer sida om sida på den. De älskade det och var i ont. selfies med det och skicka bilder till sina teccy kompisar för att visa dem vad de saknar. Made Jag känner mig som en stolt pappa ... Jag kan ärligt talat inte säga det nog. Det är bara vackert! Färgerna är starka, QLED fungerar så bra, visningsvinkeln är perfekt så länge du inte sitter för att stänga. Det finns en men ... och det är en stor men! Den bästa uppdateringshastigheten jag kan få ut av det med min topp på Gsync-kortet är 100hz! Verkligen? Freesync 2 skulle ha varit vacker men jag valde ett dyrare kort och var tvungen att betala straffet för det genom att inte få ut det mesta av det. Vilket slöseri med över £ 1000 för mitt kort! Den här skärmen fick mig att känna att jag hade hittat ett pund men förlorat en tenner ... :(
 • Perfekt
  2 år sedan
  Min vanliga skärmuppsättning är en 27-tums monitor eller två 24-tums bildskärmar sida vid sida, så detta motsvarar två 27in-bildskärmar. Min vanliga skärmuppsättning är en 27-tums monitor eller två 24-tums bildskärmar sida vid sida, så det här, som ett ekvivalent med två 27in-bildskärmar som är smidigt förenade, är ett imponerande steg upp. Installation är lite knepigare än de flesta, eftersom den krökta skärmen betyder att det behöver lite stöd, som levereras av den smart utformade förpackningen, för att fästa stativet, vilket är mycket robust. Stativet ger också mycket frihet i höjd och vinkel, eftersom det håller bildskärmen med en bultsam som ger några grader av breddgrad. Det finns en rad inmatningsuttag, men de flesta användare väljer HDMI, vilket gör att ljudet kan ledas till ett hörlursuttag på bildskärmen. Det stora antalet kablar hålls lite tidigare med ett plastlock som snabbar över portens räckvidd. När du har hittat tillräckligt med skrivbord för att sätta bildskärmen, och du har anslutit kablarna, är tiden att slå på. På strömbrytaren är placerad under ett strömlampa, vilket ovanligt är på när monitorn är avstängd och vice versa, men det betyder att strömbrytaren lätt kan hittas vid behov. Strömbrytaren har fler knep, som genom att vrida den i olika riktningar, alla konfigurationsalternativ kan hittas i en sofistikerad av relativt enkel skärmmeny. Själva skärmen är ljus och tydlig, med tillräcklig upplösning att pixlar inte lätt ses som jägar, men inte så mycket att spelningen är långsam. Vissa spel är bättre än andra genom att använda denna ovanliga skärmform, men genom att kompromissa lite på form kan du få full nytta av det, enligt foto. På en vanlig mätare från skärmen är spelandet riktigt nedsänkt och lite ursäktande. Formen är också användbar för fler filmer i storskärmsformat, men bara några filmer använder bildförhållanden så breda, Ben-Hur är förmodligen det närmaste. Regelbunden användning för Windows-arbete är också en uppenbarelse. Medan få applikationer kan använda hela bredden (eventuellt med undantag för Excel), har ett enormt skrivbord att du inte vänder mellan Outlook och Word eller klämmer in ett par applikationer på en skärm så att du samtidigt kan läsa och komponera. Medan en tvåmonitor setup får dig lite av det, är den sömlösa CHG90-skärmen mycket mer tillfredsställande. Sammantaget är detta en välgjord, unik bildskärm som kan förändra hur du jobbar och spelar och att gå tillbaka till något mindre skulle känna att titta på ditt digitala liv genom ett porthål.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Det första du märker med Samsung CHG90 är hur massiva lådan är - ungefär storleken på en medelstor kylfrysare.

  Öppnar lådan ser du monteringsanvisningar. Dessa är väldigt raka när du sätter fast stativet medan bildskärmen fortfarande är vänd nedåt i lådan. När det är fäst du bara tipsa lådan upp så monitorn står på fötterna och montering är effektivt slutförd. En oro med en bildskärm den här storleken kan vara att montering blir besvärlig, men det är inte fallet med den här monitorn.

  Lådan innehåller alla kablar du kan behöva - HDMI, DisplayPort, Power (Storbritannien och Europa).

  Jag har framförallt använt bildskärmen i PBP (bild-för-bild) -läge vilket innebär att du kan ha en separat ingångskälla på varje halvdel av bildskärmen. Det här kan vara från separata enheter (två olika datorer, konsol och dator etc.) eller två källor från samma enhet. Jag har huvudsakligen använt den i den senare inställningen vilket resulterar i en traditionell dual-monitor setup med nollkrok mellan de två bildskärmarna. Detta gör att alla standardfunktioner, till exempel att fästa fönster, fungerar som förväntat. Upplösningen i detta läge är 1920x1080 för varje halv bildskärm, så full HD för varje halvlek.
  Det är också möjligt att använda Samsung-programvara för att efterlikna denna funktion utan att använda bild-för-bild-läget.

  Ursprungligen testade jag monitorn under kontorsarbete och det fungerade mycket bra. Att inte ha en inramning i mitten betyder att det är lätt att ha tre fönster sida vid sida, eftersom du kan få en i mitten som vanligtvis skulle brytas upp av bezel i en traditionell dual monitor setup.

  Under spelning stängde jag av bild-för-bild-läge och ställde upplösningen till en hel 3840x1080. Detta resulterar i en mycket nedsänkt upplevelse och är ett utmärkt sätt att spela. Både bredden och kurvan lägger till denna effekt.

  Fördelar:
  * Massiv bildskärm
  * Kurva lägger till nedsänkning när du spelar
  * Bildkvaliteten är stor
  * Bild-för-bild är en utmärkt funktion för att möjliggöra en "traditionell" dubbla bildskärmsupplevelse utan någon ram
  * Nämnde jag att monitorn är enorm?

  Nackdelar:
  * Begränsad vertikal upplösning på 1080. Detta är olyckligt för någon som jag som flyttade från högupplösta bildskärmar när du slutar märka det begränsade vertikala utrymmet. Detta kommer inte att vara ett problem för någon som flyttar från en 1920x1080 bildskärm

  Övergripande, utmärkt övervakning för alla som vill ha en sömlös dual monitor setup, eller vill ha en överlägsen skärm för spel.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Den här skärmen är perfekt för spel, jag har haft det i ett par veckor nu och jag kunde inte vara lyckligare med mitt beslut.