Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung C49HG90

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Bildskärmar (260)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har precis investerat i 2 stor skärmar och detta är en av dom...Maffig till storleken, snabb uppdateringsfekvens och relativt bra med ingångar. Dock dåliga högtalare med ett väl klent ljud
  Dock lider den samtidigt av att den blir väldigt svajig.
  Ojämn i färgnyanser, framförallt i hörnen.
  Nu när jag haft den en dryg vecka så måste jag tyvärr säga att detta är en besvikelse för en så pass dyr peng. 32:9 förhållandet är för udda. Åker tillbaks till förmån för 3st 27" IPS skärmar från Philips.
 • Alla omdömen

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Got it on Friday and sent it back next Monday, Very cool concept with the WoW factor.

  But:

  Out of the box 2 dead pixels plus 4 stuck pixels and the pixel density is very low across the panel.
  Cheap plastic construction, The panel itself gets very hot + from specific angles
  such as if you stand above it or come from a side there is very noticeable panel flickering.
  The worst of all is the backlight bleeding, One of the worst cases of backlight bleeding I've ever seen on any panel.
  The built-in speakers never worked.
  When you turn off your PC and it goes to standby mode, overnight it switches itself off and the next day it won't turn on with your PC until you physically press the annoying fiddly power button that is placed at a very unergonomic position.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köpt det här från PB Techs Black Friday Sale. Det är väldigt imponerande och överväldigande (på ett bra sätt).
  Ser fantastiskt ut på skrivbordet.
  Det är ganska tungt, så se till att ditt skrivbord kan stödja det utan stress.

  För spel är det helt fantastiskt, speciellt shooters. Se bara till att du har ett bra grafikkort som kan stödja upplösningen samtidigt som du behåller en hög fps. Min 1080 kämpar i vissa spel för att hålla ett anständigt fps så jag finner att jag inte använder hela bredden på bildskärmen i vissa spel.
  Den vertikala upplösningen är 1080px, det finns nya ultravioletta bildskärmar den här storleken kommer ut med högre vertikal res, men ärligt talat är det ingen sak om du använder för spel. Inget kort kommer att slå 144fps med en res som är hög på några anständiga spel just nu.

  Om jag tvingades för några nackdelar, verkar det varje gång i 50 gånger, eller så slår jag på att färgerna blir fullständigt förstörda, men slår av och på fixar det direkt.

  Jag kunde aldrig gå tillbaka till små skärmar hemma efter att ha använt det här.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Strömproblem med monitorn. Skärmen verkar ha PCB problem. När monitorn är avstängd, kommer den inte att återkomma om den inte är urkopplad och kopplad till nätet igen.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Född för spel visade sig monitorn Samsung CHG90 vara en perfekt partner för mina professionella videoredigeringsjobb. Alla 49 tums ultravioletta skärmen har utmärkt ersatt de två sida vid sida-bildskärmarna som jag använde för några veckor sedan, uppskattades både för den mycket moderna konstruktionen och för de mycket exakta ytorna som gör det till en genuin diskussion med den som går in i min studie. Resterande i estetiken tar skärmen mycket liten plats i sin bakre del, där det också finns ett bekvämt boende för hörlurar som jag ofta använder och det är nu oersättligt. Den krökta 1800R-panelen omger ögat och ger en verkligt nedsänkt upplevelse, jämförbar med en bioupplevelse, särskilt med en högupplöst video. Samma krökning och möjligheten att dela upp skärmen i olika autonoma områden med all enkelhet har visat sig vara exceptionell åtminstone vid två tillfällen: när jag spelar men jag måste följa en handledning, kanske på YouTube, kunde jag göra det utan att störa en annan anordning. 144 Hz uppdateringstid och 1 ms svarstid var de parametrar som jag tog mest hänsyn till när man testade den här skärmen med min spelkonsol och jag måste säga att denna CHG90 har briljant överbryggat varje utmaning med olika titlar och i olika förhållanden. Han passerade också specifika stresstester som jag lyckades uppfinna för tillfället. Som professionell uppskattade jag särskilt de som Samsung har beskrivit som New Metal Quantum Dot, vilket säkerställer en mer trogen färgåtergivning av färger och High Dynamic Range (HDR) med vilken definitionen av detaljer och svart färg verkligen blir en annan nivå. Aldrig haft en sådan uppslukande och engagerande spelupplevelse. Mot bakgrund av min mer än positiva erfarenhet, rekommenderar jag inte bara fans av videospel av den senaste generationen, utan också till fans av högupplösta filmer och alla kollegor som arbetar med video som professionella.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Jag mottog bildskärmen snabbt och jag satte den omedelbart på jobbet :). Jag är en stor fläkt av videospel med både PS4 och Wii och jag måste säga att resultaten är fantastiska. Jag har alltid använt bildskärmar lite "billigare och skillnaden är allt där. Jag fördjupade mig själv med hörlurar och jag upplevde genast upplevelsen av flera spel, särskilt krigsspelen. Jag kände mig bra emotioner, jag verkade vara närvarande i spelet, aldrig försökt en sådan sak. Spektakulära bilder, verkligen. Sedan flyttade jag till videoredigeringsprogram i olika hus och även där var jag väldigt imponerad, förvisso är den här produkten också lämplig för dem som gör det av yrke och jag är inte förvånad över att de bara använder det. Tack vare sina unika egenskaper som 144 Hz Refresh Rate, Ultrawide 32: 9 HDR-formatet och 1 ms responstid är du helt nedsänkt i spelet karaktär som ser ut som alla riktiga! Jag trodde inte att du kunde få det så långt! Slutligen, tack vare böjningsradiusen vid 1800R, har jag synfältet helt nedsänkt i spelet och inte påverkat av yttre faktorer, mycket bra! Synd att det inte är 4K, det skulle ha varit toppen, men det är okej. Dessa är huvudfunktionerna • Storlek: 49 "• Upplösning: 3840x1080 • Uppdateringshastighet: 144Hz 144Hz-skärmar kan hantera upp till 144 bilder per sekund. Detta är en siffra som är mycket högre än till exempel vid 60fps, vilket säkerställer en högre flöde av bilderna. Upplösningen 3.840 × 1.080 pixlar är inte Ultra HD (4096 x 2160) men i spelets prestanda finns det inga skillnader!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  CHG90 är en 49 "super ultra bred (32: 9) krökt bildskärm som marknadsförs för spelare. Det beror främst på att HDR, snabb svarstid, 144Hz uppdateringshastighet, AMD Freesync 2 stöd och det är krökt super Ultrawide-formatet skapar en uppslukande spelupplevelse - och allt detta gör det till en riktigt bra spelmonitor, tro mig. Vänligen låt inte spelmonikern ta av dig om du inte klassar dig själv som en spelare. Jag fann att bildskärmen passar perfekt för produktiviteten. Den stora storleken i ett bildförhållande på 32: 9 innebär att det kan stödja flera fönster på ett sätt som en multipla bildskärm inte kan. Med en uppspelning av flera bildskärmar begränsas du av monitorens fysiska begränsningar kanter - du kan inte arbeta med ett kalkylblad över kanten av två sida vid sida bildskärmar. Den här skärmen ger dig frihet att placera fönster där du vill, utan begränsning. Innan du köper bör du dock vara medveten om två saker: 1. Se till att du har tillräckligt med utrymme a s den här saken är massiv 2. 3840 X 1080-upplösningen kanske inte passar alla, särskilt de som används för en högre vertikal upplösning. Om du är medveten om dessa två specifikationer och de passar dina krav så är jag säker på att det här förmodligen kommer att bli den bästa bildskärmen du någonsin kommer att använda.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Katastrofalt Samsung-hjälp, det är så jag måste börja, produkten kom fel och jag kontaktade omedelbart The Insiders för att rapportera problemet.

  De blev upptagna genast, men Samsung har aldrig hört sig och jag är gisslan av din "hjälp", de säger att de vill byta bildskärm men efter en månad fortfarande inget, och nu kan jag inte ens göra produkten i den färdiga kampanjen, historiens moral för nu är jag med en bildskärm som inte är användbar och kan inte returneras.

  Produkten själv har god kvalitet, 144 Hz frekvens, en radie på 1,8 och en 49 tum från 32: 9, ett bra HDR och 1 ms svar, alla vackra funktioner som gör den till en anmärkningsvärd bildskärm, men en produkt Det är lika bra som dess svagaste komponent, i det här fallet hjälp (speciellt om du använder det för arbete!).

  Hur gisutificare ett sådant pris om du då inte kan vara lugn om det är problem?

  Men låt oss gå till bildskärmen, för det är rätt att du pratar om honom, det som intresserade mig var att förstå om efter WOW-effekten av storleken skulle det vara en bildskärm som jag ville behålla, jobbar jag ofta med Affinity (Designer och Photo) några videor redaktör, men framför allt spel.

  Upplösningen med 3840 x 1080 pixlar i höjd är väldigt klaustrofobisk med breddstorlek, du ser mycket i perifer vision men har fast i höjd på många spel (första skytten där det är viktigt att se sidorna men också upp och nedan).

  Bilderna är flytande och färgerna är bra för spel, och monitorn erbjuder ett dyk aldrig någonsin haft, spelar är verkligen ett nöje och med en upplösning som är kvalitativt tillräcklig.

  Bättre på bil- eller flygspel, där perifer vision är viktigare och som en positiv anteckning behöver 3840x 1080-erna inte den senaste generationens grafikkort för att njuta av bildskärmen, så det är en 50-50

  Olika tal för jobbet, färgerna är mindre exakta vad gäller den professionella sidan, det är inte dåligt, men det måste anses att dessa siffror kan köpas en mycket bättre bildskärm (eller snarare 2). Att övervägas förutom om panelen bryts ner helt förlorar möjligheten att använda datorn i produktion, så även i detta fall är 2 skärm "bättre än uan".

  Många I / O-portar och den utmärkta möjligheten att "dela upp" bildskärmen och använda den med olika ingångar samtidigt gör den här skärmen utmärkt för dem som vill göra allt med en eller enbart skärm,

  Kanske är den enda användningen som jag ser honom låna över spel i videoproduktionen, där det kan vara bra att ha en lång tidslinje och fortfarande se förhandsgranskningsvideoen vid 1080.

  Naturligtvis hade jag en dålig upplevelse, men trots detta rekommenderar jag monitorn, men ENDAST om du bara använder den för spel (och kontrollera att spelen du vill använda stöder 32: 9), är de få stjärnorna för obefintlig hjälp !
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Samsung CHG90 är en 49-tums Quantum Dot-skärm med HDR, 144Hz uppdateringshastighet, FreeSync 2 och Ultrawide 32: 9-format. Förpackningen ger redan en känsla av kvalitet och instruktionerna låter dig enkelt montera (vikt tillåter) detta monster. Med en 49-tums skärm och en djup 1800R-krökning fyller denna skärm visuellt fält på ett omslutande sätt. Det är så brett att det är omöjligt att titta på hela skärmen utan att ta några steg tillbaka. QLED Vertikal Alignment-panelen är fantastisk. Färgreproduktion är utmärkt och med High Dynamic Range (HDR) kompatibla spel är det svårt att inte dyka in i alla pixlar. Designen av CHG90 är nykter, med en plastring skruvas till stödet som lyser i blått. Ramarna är supertunna med en något större nederkant där vi hittar Samsungs logotyp i relief. Denna skärm erbjuder också möjligheten att täcka kablarna med stödets baksida. I / O-portar är lättillgängliga från baksidan av bildskärmen. Det finns två USB-portar, två HDMI 2.0-portar (som via inställningar kan bli HDMI 1.4-portar), en DisplayPort och en Mini DisplayPort som är nödvändiga för att få maximal frekvens på 144Hz. Det finns också ett 3,5 mm ljuduttag. Samsung har placerat en joystick och tre knappar under bottenkanten för att komma till menyn som erbjuder ett bra utbud av justeringar, inklusive spelinställningar och sRGB-läge. Individuella inställningar för ljusstyrka, kontrast och färger finns också tillgängliga. CHG90 har ett kontrastförhållande på 3000: 1 som ger utmärkta, djupa svarta nivåer. De mörka och ljusa tonerna är perfekta och nyanser av vitt är synliga även i de ljusaste bakgrunderna. Samsung hävdar att CHG90 har en svarstid på 1ms, och med tanke på de enklaste övergångarna (grå till gråtoner) är det definitivt sant. CHG90 är extremt snabb i alla övergångar, även om det i mörkare är svarstiden upp till ca 5-10 ms. Samsung CHG90 erbjuder mjukvaran EasySettingBox som gör att du enkelt kan konfigurera multitasking på CHG90-bildskärmen. I fullskärmsläget är produktivitetsprogram verkligen något exceptionellt. Används med Xbox OneS, spel som körs med 21: 9-upplösning, till exempel FIFA2018, fungerar bra, trots de svarta staplarna på skärmens sidor, spelar det faktiskt på denna enorma ultraljudskärmen verkligen fantastisk.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Utmärkt spelmonitor och multitasking
  Samsungs CHG90-skärm anlände i ett stort paket, perfekt förpackat. Så snart jag öppnade förpackningen märkte jag omedelbart de instruktioner som skrivits ut på samma sätt som visade hur man monterade stödet till bildskärmen utan att förstöra delarna. Samsung, för den här Ultrawide 49-tumsskärmen, har antagit ett 32: 9-format som låter dig se hela scenens scener, precis som de designades av utvecklarna. Dessutom omger den 1800R-böjda panelen spelaren så att du kan fördjupa dig helt i Upplösningen på skärmen är 3840 × 1080 pixlar, vilket är lite "som de är synliga. Den här" fel "är försumbar tack vare 144hz-uppdateringshastigheten som garanterar en mycket jämn spelbarhet även under mycket snabba spel- eller videoscener Denna parameter, tack vare AMDs FreeSync 2-teknik, anpassas beroende på antalet tillgängliga ramar. Uppdateringshastigheten kan dock anpassas till dina behov genom att ställa in den till 60 Hz / 120 Hz. CHG90 adopterar Quantum Dot-tekniken som erbjuder mer realistiska färger, med intensiva svarta och otroligt levande vita. Panelen är en VA som kan reproducera innehåll som stöder HDR-teknik återkommer bilder med ett brett spektrum av ljusstyrka. Den statiska kontrasten är 3000: 1 med en svarstid på 1ms vilket, med tanke på typen av bildskärm, är ett exceptionellt resultat. När det gäller estetiken är monitorn finbehandlad: runt kroken för piedestallen finns en stor cirkulär blå LED. Piedestalen har en avtagbar krok på toppen för att lagra hörlurarna och inuti den kan passera kablarna på enheterna. Rammen är i satinfärdig aluminium, mycket elegant resultat. I slutändan såg CHG90-skärmen verkligen på att det möjliggör en fullständig nedsänkning i spelet, spelbarheten är flytande och färgerna är levande och fulla. Tyvärr för spelkonsolen som jag äger (PS4) är det inte möjligt att få en optimal upplösning eftersom 32: 9 inte stöds. Av denna anledning kunde jag inte leva den fulla potentialen hos monitorn. En sak som kan vara "obekväma" är fotavtrycket eller piedestalen som skjuter ut över skärmen. Jag rekommenderar absolut CHG90-bildskärmen till spelälskare (som kan utnyttja upplösningen 32: 9) och till dem som, för arbete eller nöje, använder datorn i multitasking-läge.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Panoramaskärm utomordentlig men inte för alla

  Efter nästan en månad testning kan jag skriva en liten recension på denna bildskärm.

  Monteringen var väldigt lätt, väl illustrerad och förklarad av den bifogade bruksanvisningen.
  Vikten under montering känns igen, kom ihåg att vi pratar om 20 kg monitor som planterar stabilt på en enda vertikal kolonn som också fungerar som ett kabelkort.

  När den är monterad tillåter monitorn en bra vandring, även i höjd, idealisk för dem som, precis som jag, har ett skrivbord som inte fungerar strikt.

  På kolonnen med ett fingerklick kommer en liten nackstöd i nacken, ett tecken av högre kvalitet, men kollisioner med praktiken, faktiskt med en så bred och låg bildskärm är inte lättillgänglig.

  När monitorn är påslagen drabbas en av panelens utmärkta färgåtergivning. Även den interna menyn möjliggör de mest varierade färgkombinationerna som alltid har utmärkt visuell kvalitet.

  Skärmen har också HDR-funktionen som jag kunde utnyttja på W10 med ett avancerat grafikkort som stödde det.

  Även i det fallet hittade jag en ytterligare överraskning för färgåtergivning och för den visuella kvaliteten.

  Om man vänder sig till de funktioner som gör det värd att spela namn, dvs 144HZ och 1ms uppdateringsfunktioner, fungerar panelen alltid på ett utmärkt sätt, i alla situationer.
  Känslan av fluiditet är avgörande och aldrig oregelbunden, det hjälper grafikkortet i de mest kaotiska faser där framerat sjunker till och med 40fps samtidigt som den ger en känsla av otrolig fluiditet.
  Jag rekommenderar det till alla användare med high-end och high-end-kort, emedan dess upplösning av 3840 * 1080 börjar vara bindande för prestanda som ska bibehållas.

  Jag använde också bildskärmen för arbete, dess storlek underlättar funktionerna för multitasking, även om jag skulle ha förväntat en viss programvara från Samsung för hantering av Windows för att sortera och stödja dem på skärmen.

  1800R-krökningen tillåter (efter lite vana) att njuta av ett bättre perspektiv och känsla i mitten av åtgärden.

  Sammanfattningsvis var min erfarenhet av Samsung CHG90-skärmen ganska positiv.

  Men jag rekommenderar det till en viss nisch av personer som uppfyller dessa krav:
  - Tillgänglighet att investera en bra budget på en monitor som definitivt över genomsnittet
  - Monitor för att kopplas till maskiner med viss effekt

  Tack för att du läste min erfarenhet
  Marco
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Låt oss börja från början, redigeringen var väldigt enkel och intuitiv. Jag har testat den här skärmen under en längre tid, testad för spel och jag måste säga att det fungerar bra nog, bilderna är av utmärkt kvalitet och 1ms Refresh Rate, märkbar, särskilt i FPS, där, tack vare Ultrawide 32: 9-formatet det ökade visningsfältet hjälper mycket att ha större kunskap om rymden. Innan jag ägde det trodde jag att det var obekvämt att få en bildskärm med denna krökning vid 1800R, men nu kan jag säga att jag känner mig väldigt bekväm! Den har en tydlig vy i vinkel. 144Hz Refresh Rate gör bilderna väldigt flytande, ett fint huvud över den monitor som jag använde tidigare. HDR har ett optimalt utbyte! Skillnaden känns, eftersom ljuset alltid hanteras riktigt bra, aldrig blir de vita "brända", även i extrema mörker, som inte ska underskattas. Används istället för att arbeta, särskilt för videoredigering, jag hittade det inte mer bekvämt än en klassisk dubbelmonitor, det är sant, du har gott om plats för storyboardet etc. .. men förmodligen inte för mig som en setup! Ditto för videoredigeringsprogram, till exempel Photoshop etc ... som blir lite "mer obekvämt att använda eftersom de ofta behöver vertikalt utrymme såväl som horisontellt. Ingångarna är följande: DISPLAY PORT, HDMI, MINIDP och USB 3.0, så du hittar säkert en metod för att ansluta den bekvämt till din dator. Skärmen själv tar verkligen mycket utrymme på skrivbordet, så du måste ha en ganska hagel, annars hittar du dig själv med hjälp av bildskärmen för nära och inte det bästa. För att avsluta: Jag tycker att det här är den perfekta bildskärmen för dem som älskar 360 ° videogaming och de som kräver det maximala! Om du spelar videospel på en dator måste den senare vara mycket kraftfull och med grafikkort och processorer av den senaste generationen, annars kanske det blir en värdelös kostnad. Så jag rekommenderar den här monitorn till det stora spelet av videospel som vill ha en accattivamente och funktionell inställning! Det kostar mycket men faktiskt är alla värda det!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Som kan förväntas från en produkt i denna kategori är konstruktionskvaliteten, materialen, av utmärkt konstruktion. När det enkla monteringsförfarandet för sitt stativ är klart, inser du omedelbart stabiliteten hos bildskärmen. Du inser omedelbart också de stora dimensionerna, dess piedestal tar bort mycket utrymme på skrivbordet, ser ut att tas med i beräkningen, lösbar men med alternativa stöd, lyckligtvis finns det stöd för montering av VESA! Nu kommer vi till den tekniska delen, monitorn har några väldigt respektabla funktioner, med 144hz och 1ms svar, i spel, även med de mest frenetiska titlarna jag testat, kan under alla omständigheter reproducera perfekta bilder utan att riva , irriterande artefakt som kan märkas med bildskärmar som inte är lämpliga för videospel med många "rörelser". Aspektförhållandet 32: 9 är något imponerande. I många körspel som testas av mig är det även mycket enkelt att utnyttja med grafiskt gränssnitt som klättrar in i korrekt anpassningsbar enligt dina önskemål, samtidigt som du behåller alla FOV som detta format kan garantera. Tyvärr kan denna stora prestige också bli sin "defekt" på vissa spel i synnerhet, inte optimerad eller inte lämplig för olika format jämfört med 16: 9 som de har utformats på. Självklart spelar jag nästan bara på DCS World, en titel som bara ger mig några problem för att hantera detta format. För en bildskärm av dessa proportioner är karaktäristiken av att vara böjd ett grundläggande krav. Med sin böjda radie på 1800R kan du njuta av perfekta bilder upp till den sista millimeter skärmen från ett avstånd av cirka 70 cm. Om du placerar dig närmare kommer du att förlora "definition" av den sista 3 millimeter laterala. Självklart i spelet som en perifer vision kommer du inte märka någonting, men det kan bli irriterande med Windows och ikoner placerade nära kanterna om du är för nära skärmen. Vem rekommenderar jag denna bildskärm? Säkert fans av RacingSim för en körposition, kommer att ersätta inställningen av tre skärmar. Professionals som redan använder två FullHD-skärmar. Ej lämplig för dem som kommer från bildskärmar med resolutioner högre än FullHD, som redan kommer från 2k kommer du att märka "bristen" på den vertikala 360px.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Det finns många saker som denna skärm fungerar bra. Mycket bra faktiskt. Skärmens breda bredd ger en hel del fastigheter för att ladda upp olika appar samtidigt. Det betyder också att för spel som stöder bildförhållandet är fördjupningen av diagrammen. Den höga uppdateringshastigheten och svarsfrekvensen betyder att i skyttspel och spel där snabba reflexer och snabba rörelser är fördelaktiga, ger denna skärm dig en kant.

  För fotoredigering är färgreproduktionen välkalibrerad. Det är också riktigt trevligt att se dina bilder och färggradienter utan några spår av banding eller synlig dithering. Det är verkligen trevligt att titta på filmer också, eftersom de svarta nivåerna är både mycket djupa och detaljerade. Tack och lov är skärmalternativen lätta att använda.

  Mitt favoritbruk för denna skärm är delad skärm. Jag kan ha min dator ansluten via DP i vänstra halvdelen, och min bärbara dator ansluts via miniDP i den högra halvan och kör programvara på båda som kontrollerar höger / vänster kant på delningsskärmen för att musen passerar den. Detta gör att jag kan använda en mus / tangentbord och flytta mellan operativsystemen sömlöst.

  Det finns dock många saker det gör inte bra. Medan bredden är mindblowing är den bakre sidan av den här skärmen den vertikala upplösningen. Vid bara 1080 pixlar längst ner till toppen betyder den fysiska höjden att de pixlarna sträcker sig ganska stora. Hur stor? Ca 0,3 mm. Pixlarna är tydligt synliga. Det betyder att när du skriver / läser text, om du någonsin används för att få en "retina" kvalitetsskärm, kommer skillnaden att vara distraherande. Brev blir skrymmande, de mjukningsmönster som OSX och Windows gäller är synliga och ibland får orden att se klumpigt ut. När du läser artiklar online eller gör kodning blir det en ganska nedslående upplevelse.

  En annan fråga som jag hade med denna bildskärm (och för att vara rättvis, detta kommer att åtgärdas med hjälp av den medföljande väggmonteringen), är att när den är högst ställd höjd, är skärmens botten en bra 3 tums lägre än toppen av min 15-tums bärbar dator. Vad det här betyder i praktiken är att om du vill använda både din bärbara skärm och bildskärmen kommer du att ha en stor del av bildskärmens skärm fördunen av den bärbara datorn. Placeringen av USB3-hubportarna är också bakom plastkabelkåpan och inte lätt "hot swappable". Återigen lätt lättställbar genom att köra ett nav från de dolda bildskärmsportarna, men varför inte bara köra ett nav från datorn?

  Det här är en mycket bra bildskärm. Det är bara inte perfekt: 7/10
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  UNBOXING Boxen som innehåller bildskärmen är tillräckligt stor och vi hittar pelaren, stödarmen, andra tillbehör och satsen på 4 kablar: HDMI, Displayport, USB C och Micro HDMI, i tillägg till uppenbar strömkabel. En mycket respektabel begavning och absolut inte vanlig. Monteringssystemet är inte enkelt, även för dimensionerna, men med anvisningarna är allt förenklat. COM'È Designen är definitivt ren och futuristisk, formatet är vanligt, en bra 32: 9, vilken för hur mycket den initialt kan vända användarupplevelsen lite, en gång gjort vanan är vacker och funktionell vid syn. På baksidan finns utrymme för en cirkulär ledning, vilket ger en fin touch spel under spel sessioner, men inte så stark som ljus; Det kan dock under alla omständigheter stängas av OSD. HUR DET Du är en spelare, som du gillar att redigera video och foton eller till och med bara arbetare, är bildskärmen för dig. • Spelaren Super ultrawide av 32: 9 ger en mycket vid tittvinkel, inte att underskattas i simuleringsspel eller i FPS. Förstora fluiditeten med den höga uppdateringen vid 144 Hz och frånvaron av väckande effekter för svarstiden på endast 1 ms! En gång testad blir det svårt att gå tillbaka på en panel med lägre specifikationer. • Video / bildredigering Det är jättebra att redigera video eller foton. Färgerna är nästan alltid trogen och mycket bekväma HDR i videon. De stora videoförhandsgranskningarna är verkligen bekväma! Perfekt för 360 ° videoklipp / foton! • Professionell Det ger den enorma fördelen att vara mycket stor och därför är det som att simulera två bildskärmar i ett för att kunna arbeta parallellt i två rader, oavsett vad de är. Krumningsradie R1800 är ett riktigt gissat val, varje hörn är den rätta, utmärkt komfort för ögonen, samt en total nedsänkning i bilden. OSD är mycket spel och med många inställningar tillgängliga, kanske till och med för många. Mycket smart lösning är den för de tre knapparna längst ner på bildskärmen, vilket gör att du snabbt kan komma åt upp till tre inställningar som sparats av användaren. SLUTSATSER Om det är föremål för din önskan, var väl förberedd för att göra mycket utrymme på ditt skrivbord, du behöver det! Men alla ansträngningar, ekonomiska och fysiska, kommer att återbetalas!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  När du inte har sett skärmen på skärmen ser du bara bilder på den online. När bildskärmen levereras kommer du att gasa i lådans storlek, det är HUGE. Har en 19-tums LCD-skärm i över 10 år och varit van vid skärmstorleken och skärmen. Uppgraderingen till Samsung CHG90 är WOW, vad har jag missat. Förutom att uppgradera skärmen måste jag nu uppgradera min skrivbordet är skärmen så bred det passar bara på mitt skrivbord. Ljusstyrkan från skärmen är den skarpa färgen, de vita är vita svarta är svarta Jag är inte en stor spelare men de spel som jag har spelat med den här bildskärmen , ord kan inte säga någonting det kommer att blåsa ditt sinne. Att spela spelet med super wide screen kan du se så mycket mer av spelet utan att behöva bläddra som jag gjorde med min gamla 19-tums bildskärm. Skärmen levereras som standard med en väggmonterbar konsol och en höjdjusterbar start som också låter dig justera skärmens höjd och svänga monitorn. Antalet anslutningar på skärmens baksida ger så mycket val av anslutning. Skärmen har följande. 2 HDMI 1 Displayport 1 Mini Display-port USB Hub 1 upp 2 ner Huvud Telefonuttag Mic I & amp; Ut Bildskärmens stöd Bild IN Bildläge låter dig visa två källor samtidigt. Jag använder det här med min 3D-skrivare som har min Raspberry Pi ansluten via HDMI och min CCTV ansluts även via HDMI. Detta sparar nu utrymme utan att ha en annan bildskärm i min studie. För att komma åt skärmmenyn finns en liten joystick på skärmens undersida, och det är mycket enkelt att använda för att komma åt de olika inställningarna. Bredvid joysticken finns det 3 små knappar för att ställa in olika spelinställningar för mig, jag lämnar det som standard så sättet som bildskärmen är satt upp är precis rätt för mig. Samsungs Easy Box Software App är bra för att du kan fästa windows till olika delar av skärmen. Den enda dåliga meningen med detta är att appen för mig inte fungerar med Google Chrome, den webbläsare jag använder för närvarande, jag har " Jag har inte provat andra webbläsare. Om du funderar på att köpa en, så köp bara den. och du kommer att se själv.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag ger denna bildskärm 5 stjärnor eftersom den gör vad det skulle göra perfekt. Men akta dig, du behöver veta vad du får med detta djur.

  Den 1080 vertikala upplösningen stör mig inte alls. Jag kan nu bekvämt sätta tre fönster sida vid sida för att göra mitt jobb och det enda är värt priset på upptagandet. Gaming wise denna sak är fantastisk. Jag har parat den med en Radeon Vega 64 och eftersom den bara har hälften av antalet pixlar har en 4k bildskärm, alla spel kör vackert. Freesync fungerar från 48hz till 144hz. Jag tycker att de flesta spel kan hantera 3840x1080 ganska bra, och verkligen nya spel hanterar det perfekt. Utsikten är så nedsänkt, det är bara fantastiskt.

  Denna bildskärm har en DPI på ca 80. Om du är som jag och har använt höga DPI-bildskärmar de senaste åren, är det här en fin, slående regression. Ja, du kan verkligen se pixlar lätt på den här saken. Nej, teckensnitt ser inte så bra ut (teckensnitt ser lite bättre ut i Ubuntu än Windows, men oavsett ingenstans i närheten av den skönhet som en hög DPI-bildskärm skulle ge). För mig är det den enda verkliga kompromissen du behöver göra med den här bildskärmen.

  De spel- och produktivitetsvinster jag får är väldigt större än det här bakslaget för mig. Den här skärmen har inga högtalare alls. Jag har den monterad på min skärmarm utan några problem. Skärmen väger 33 kg vilket många kommer att hitta tunga. Att få den monterad var ganska chore och ledde nästan till att min fru skilde mig, men vi gjorde det.

  Jag måste säga totalt jag älskar det. Jag kan passa allt jag behöver bekvämt på skärmen. Inga fler växlingsdisketter. Det har varit en stor produktivitet och "stannar i zonen" -höjningen. Mitt enda klagomål är hur det ändrar källor, det är lite tråkigt. Min produktivitet, fokus och lycka under arbetet har ökat så mycket med den här monitorn, och spel är fantastiskt.

  Jag använder Linux med en kakel fönsterhanterare. För att vara ärlig när jag är i Windows eller OSX är den här skärmen inte så gudomlig. Den automatiska kakelstenen hjälper verkligen till att klara ut det fulla värdet av detta jätteaste djur. Jag har haft nollproblem med det. Oavsett vilken maskin, OS eller vad som helst, det har fungerat 100% perfekt, det är helt enkelt stellar.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Vem är CHG90 riktad mot, Spelare som arbetar hemifrån ibland eller Desk-bundna arbetare som gör lite spel? Mitt svar på det är spelare som gör tillfällig arbete på samma skärm. Den nedsänkning du kan uppnå med den här skärmen är fantastisk.

  Jag blev positivt överraskad att hitta massor av spel som stöder super ultra wide format och när de såg de så strålande ut. När ett spel inte stödde 32: 9-förhållandet kan du ställa in skärmen till 16: 9 (svarta paneler på båda sidor av en central bild) och spelar fortfarande som du skulle på en vanlig skärm. HDR ser bra ut, jag märkte det mest när jag spelade Horizon Zero Dawn på Playstation4. De ljusa ljusen från robotdjurets ögon var riktigt kraftfulla och solnedgångsscener såg fantastiskt ut.

  Kommer från en 27 "1440p skärm till effektivt dubbla 27" 1080p skärmar jag märkte en minskning i skärpa. För spel var detta inte ett stort problem eftersom det inte var mycket märkbart och resulterade i högre bildräntesatser än att försöka köra dubbla 1440p-skärmar. För kontorsarbete var detta märkbart, texten är inte super skarp. Efter montering av skärmen på en VESA monitorarm kunde jag trycka skärmen lite längre tillbaka vilket gjorde det mindre märkbart.

  Det som är användbart är att kunna ha 3 applikationer sida vid sida, 34 "1440p skärmen är utmärkt för dubbla applikationer med mer vertikal höjd men jag tycker personligen att ha 3 applikationer sida vid sida med lite mindre vertikal höjd är bättre för produktivitet. Skärmen stöder också Bild för bild, du kan konfigurera den som 16: 9 | 16: 9 eller 21: 9 | 11: 9 eller 11: 9 | 21: 9. Jag tyckte det var användbart eftersom du kunde ha playstation4 på ena sidan och datorn på den andra. En sak att tänka på är att bildskärmen är 60hz i denna inställning. Det var också användbart att ha mitt jobb Microsoft Surface på 21: 9-inställningen och min dator på 11: 9, eftersom jag kunde kontrollera Spotify till exempel från min dator medan du arbetade utanför ytan på huvuddelen av skärmen.

  Skulle jag rekommendera skärmen? Jag tror att de flesta bara skulle hitta med en 34 "ultra bred men om du vill ha den härliga wrap runt känslan och nedsänkning av en Super Ultra Wide denna bildskärm medan spel då kan det här vara för dig. Jag gillar verkligen att använda den.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Kommer från en dual monitor 1080p installation var jag ganska glatt att se om en enda krökt skärm kunde uppfylla alla mina datorbehov - jag spelar regelbundet, jobbar hemifrån (som revisor) och producerar musik. Sammantaget har jag haft blandade känslor. Skärmen har säkert wow-faktorn - det drar ditt öga, oavsett vad som helst i rummet. För spel är det bra - det extra synfältet känns som om det har gjort mig bättre på spel. Om det här är helt i mitt sinne kan jag inte säga, men jag njuter verkligen av upplevelsen. Jag kör en GTX970, och spelen ser snygg ut och kör silkeslen. En liten niggle med spel - för "social" spel använder jag en enhet för att strömma mina spel till TV: n i vardagsrummet. Med tanke på min upplösning är 3840 x 1080 såg detta ud på en icke-ultra-bred tv, så för att spela i vardagsrummet, var jag tvungen att ändra upplösningen på datorn som dödade sömlösheten som jag brukade. För produktivitet har monitorn varit bra, efter att jag kunde vänja mig vid att använda Windows snap-funktionen, i stället för helskärm på två separata skärmar. Jag måste säga att jag fann att den medföljande programvaran inte fungerade för att skapa virtuella skärmar och så använder jag en programvara från tredje part som tycks ge mig de alternativ jag behöver. För musikproduktion gjorde jag det möjligt att göra det som jag normalt skulle göra (sträck programvaran tvärs över två skärmar) men utan mycket krångel och naturligtvis den irriterande bezel. En aspekt av monitorn som jag inte gillar är oförmågan att strömma video (YouTube, etc) i helskärm. Jag uppskattar att videon inte är optimerade för ultra-breda men det här är verkligen en avbrottsbrytare för mig - varför skulle jag spendera så mycket pengar på en bildskärm för att få en underlägsen erfarenhet. Jag vet att det finns lösningar, men när jag spenderar så mycket på en bildskärm, varför ska jag behöva kompromissa? På den punkten är jag inte säker på att monitorn representerar valuta för pengarna - det är säkert mina spelningar är roligare, men jag är inte säker på att kostnaden för bildskärmen är motiverad av förbättringen av min spelupplevelse. Skärmen kostar faktiskt bara lite mindre än min hela PC gjorde (köpt för ett par år sedan, men var high end vid den tiden) och jag frågar mig om min spelupplevelse skulle ha förbättrats bättre genom att uppgradera någon annan komponent och bara välja en mer blygsam skärmuppgradering.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Ultimate UltraWide Gaming Monitor
  Denna bildskärm är inte en vanlig bildskärm, det är enormt, löjligt att du kan säga! Varför i käften skulle du behöva en 49 tums super bred bildskärm!?!?! ... Jag berättar varför! Dess fricken awesome! Hittills har jag alltid haft 2 x 29 "-skärmar, och jag har älskat det och nyligen har jag uppgraderat till en 4K och 2K-bildskärm, och jag gillade verkligen 4K-en och jag trodde inte att jag skulle vilja den här bildskärmen eftersom det bara är 3840x1080, men vad det saknar i upplösning, gör det för att vara så brett det gör ont, och jag älskar det. Att spela spel på den här saken kommer att blåsa dig bort. Den stöder ljusare vita, mörkare svarta, färgen plockar dig i ögat, det går upp på 144hz och har freesync2! Det har också tre presenter för olika saker, som filmer, spel och arbete. Efter att ha använt denna skärm i en vecka nu planerar jag redan ett nytt kontor och skrivbord, för att Min nuvarande sitter på skärmen så nära mitt ansikte, det känns som att det brinner mina hållare. Det här beror på det stora stället, men lyckligtvis kan jag göra en f förinställningarna mindre ljusa för nattspel. Det har gott om portar och till och med kommer med en kabel med kablar för att se till att du får bästa möjliga signal. Det har till och med en USB3-hubb , så nu är mina kringutrustning anslutna direkt till det. Den här skärmen är enorm, det tar upp hela ditt skrivbord, du behöver ett bra GFX-kort för att köra det, du behöver förmodligen en svetsmask för att skydda dina ögon och du kan köpa en 2002 mini coop för samma pengar ... .. men att spela PUBG, DIRT4 eller andra spel på detta kommer helt att fördjupa dig i spelet, tyvärr har det inte gjort mig bättre, men det finns fortfarande tid. Om du kan, köpa den här skärmen, njut av den och ha den bästa bildskärmsupplevelse som pengar kan köpa (nästan)
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Var börjar jag .. CHG90 är en filmisk upplevelse genom och igenom .. En fördjupande gåva till alla som söker spel-aholics och spänningssökare. Det känns ofta som att vara i filmer från ditt eget hem (speciellt när jag hakar upp en anständig soundbar). Förflyttning från en mindre Samsung ultra wide moitor var upplevelsen i stort sett densamma .. min yttre vision var redan nästan fullt underhållen spel på en sådan bildskärm - även om det är ganska mycket varje annan användning som jag har för en bildskärm tas hand om - speciellt ren mängd fastigheter för att arbeta i flera områden på en gång t.ex. visuell studio, ett kalkylblad och titta på en film samtidigt - FANTASTISK. Du kan också ansluta bildskärmen för att visa utmatning från en spelkonsol och dator samtidigt och kunna prioritera hur mycket utrymme som tilldelas varje. För mig personligen hjälper det att jonglera ett jobbigt jobb ibland och spendera tid med min 4-åriga som han kan sitta på mitt knäspelande spel medan jag fortsätter att felsöka ett manus eller vad har du. Sammantaget är denna bildskärm ett stort showpiece från Samsung och det är den största bildskärmen som jag någonsin har haft. Om du är på staketet om att få det - mitt råd skulle vara att få det och prova det, flera av mina nära vänner och medarbetare har redan köpt denna bildskärm av baksidan av att titta och leka med minen. Ett sant showpiece!
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Jag använde skärmen både för arbete och för spel och jag rekommenderar det starkt till det andra syftet. Inte dålig Enkel inställningsbox för fönsterhantering. Kort sagt, när du installerar bildskärmen Samsung CHG90 är allt väldigt stort och wow-effekten är definitivt runt hörnet. Krumningsvinkeln är omedelbart påverkbar och en nästan surrealistisk optisk effekt för de som används för normala bildskärmar. Ur ögonblicket av kontinuerlig användning tycks ögonen tack vare uppdateringshastigheten från 144Hz dras ännu mindre syn. Utmärkt också känslan som sänder 32: 9, särskilt med spelen. Utmärkt färger och fantastisk skärpa. Synd att jag inte ens kunde testa med min kraftfulla anteckningsbok eftersom de externa bildskärmarna hanteras av det integrerade kortet och inte fullt ut uppskattar bildskärmens makt. Inte särskilt lämpligt enligt min synvinkel för dem som arbetar mycket med Word och grafikprogram som Photoshop, eftersom de kräver mycket vertikal användning av arbetsskärmarna.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Denna skärm är helt underbar, och flyttar sig bort från två tjugoåtta tums skärmar har verkligen ökat mitt fokus när jag utförde uppgifter. Den här stora skärmen gör inte bara livet enklare när flera fönster är öppna, men jag behöver inte längre titta mellan två skärmar med en inredning mellan dem. Utbudet av ingångar är fantastiskt och kan inte bara vrida skärmen du kan sänka / höja den. Grafiken som visas är fantastisk att ha korsat jämfört med dem till min sista uppsättning men med bildskärmskvoten som ges med den här skärmen gör min spelning av "realtidsstrategi" -spel ännu intensivare eftersom du kan se mer på en karta . Samsungs EasyBox-programvara gör det sömlöst när man försöker placera flera fönster över skärmen i vilken form som helst. Den här bildskärmen kan vara av stor storlek men det får mig verkligen att tänka varför jag inte köpte någon av dessa tidigare. Jag är verkligen bortblåst med designen, färgåtergivningen och nedsänkning till att använda detta speciellt på natten. Ljuset på baksidan gör den här skärmen ännu mer önskvärt! För alla spelare, pro gamer eller power användare, skulle detta definitivt vara 100% rekommenderas och du kommer att undra hur du fungerade utan det.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag hade aldrig försökt så stor bildskärm! Jag måste säga att jag är nöjd .. men låt oss börja från början: Unboxing: Lådan är väldigt stor, den mycket välförpackade säkerställer totalt skydd för den demonterade displayen. en gång öppnade jag började återställa piedestals kablar och allt som behövs för att montera det. För korrekt installation av piedestallen rekommenderar jag att du lämnar den i lådan tills piedestalen är monterad med skruvar, vilket också är detsamma med Samsung TV, trevligt och väldigt trevligt! När en gång är monterad, tas hela bildskärmens skikt om, med alla kablar som är stängda inuti den. INPUT: Monitorn är utrustad med HDMI-ingångar, DISPLAY PORT classic, MINIDP och HUB USB 3.0 OSD: Mycket lätt att använda, bara ett kommando för att flytta i många möjliga konfigurationer och 3 förinställda nycklar för att anpassa som du vill. TEKNISKA KARAKTERISTIKK: ja, det vill säga 32/9 panelen med 1800R-krökning och en 144hz-uppdateringshastighet med 1 ms respons kan avnjutas mycket mer med grafikkort med hög prestanda, med freesync 2 ännu bättre. QLED-paneltekniken är mycket effektiv. Alla egenskaper uppskattas av hardcore spelare! På baksidan av bildskärmen har vi också en LED-krone för att minska på ögonen. TEST: Den första användningen jag gjorde är via DisplayPort med Macbook Pro I början av 2013 kan jag tyvärr inte fullt ut uppskatta bildens kvalitet eftersom det tyvärr inte stöds, men det är väldigt mycket att ha ett skrivbord så mycket att du inte kan nämna möjligheten att konfigurera genom lämplig programvara för PC, de olika delarna av skärmen, och till och med har 2 Input Video olika exempel: PC och PS4 PRO. PS4: Jag använde bildskärmen i HDR på ps4 pro och jag måste säga att prestandan är väldigt snäll, 32/9 på spelet skjuter allt som är överdrivet för att inte tala om bilspel som är mycket bra. Med hjälp av videoredigeringsprogram har 32/9 verkligen en kant, du har en storyboard så länge att du förlorar huvudet. PC: Med de senaste videokorten kan vi uppskatta och maximera prestanda för denna underbara bildskärm, med funktioner som är oöverträffade. SLUTA SLUTSATSER: Jag är glad att ha provat den här krigsmaskinen, spelarna kommer att vara entusiastiska, den uppfyller alla krav som krävdes av de mest noga med ett öga på den design som denna produkt tar med dig Samsung.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag använder min dator för både arbete och spel, och innan jag köpte CHG90 körde jag 27 "bildskärmar sida vid sida. CHG90 är oändligt bättre. När du avvakter bildskärmen får du instruktioner för att fästa stativet medan monitorn är kvar i lådan gör det väldigt rakt framåt för att få bildskärmen ut för en person och börja ställa in saker. Du bör komma ihåg att det här är en väldigt stor bildskärm, och som sådan skulle jag rekommendera att koppla in några ledningar i ryggen innan du få det på plats, eller det kan vara lite knepigt! Jag fick pluggen och allting fungerade direkt. Upplösningen är densamma som två 27 "bildskärmar sida vid sida, men den uppenbara skillnaden är ingen inredning i mitten, så att du kan hantera enkelt tre fönster sida vid sida på skrivbordet. Den medföljande mjukvaran gör att du flyttar fönster runt och får dem där du vill ha dem en bris. Det verkliga testet på en spelmonitor spelar naturligtvis spel. CHG90 gör inte heller besviken här heller. Skärmens kurva gör att du känner dig helt nedsänkt i spel, och självklart gör allt det extra för att hålla flikar på vad som händer runt omkring dig. Sammanfattningsvis skulle jag säga att om du har pengar är det här ett fantastiskt köp, både för spel, eller bara om du vill ha flera uppdrag i Windows.
 • Utmärkt
  12 mån sedan
  Jag hade turen att prova den vackra 49-tums Samsung CHG90-bildskärmen.
  Skärmen är verkligen kraftfull och anmärkningsvärd, från bilderna jag såg på internet gör inte verkligen idén.
  Skärmen kommer i en stor låda med inuti bildskärmen och alla relaterade tillbehör:
  det vackra pianot står nära nästan en meter, kablar för HDMI, microHDMI och Display port,
  olika skruvar och stänga universalluckan för att montera den på ett armstöd.
  Skärmen och alla tillbehör är välförpackade och försiktigt stängda.
  Montering av bildskärmen är verkligen intuitiv och lätt att utföra,
  en gång monterad och placerad på golvet i användningen är en sekund som datorn känner igen mammut panelen.
  Upplösningen på bildskärmen är verkligen stor och märkbar bra 3840x1080,
  med ett 32: 9-förhållande i Ultrawide, är det som att ha flera monitorer bredvid varandra,
  men utan irriterande kanter av konjunktion.
  Samsung gjorde verkligen ett bra jobb för att genomföra Metal Quantum Dot-teknik,
  vilket är en särskild HDR-teknik som låter dig reproducera bilder med en
  ett brett spektrum av ljusnivåer som garanterar mer exakta röda och gröna.
  Tack vare dess egenskaper står panelen vid 125% på sRGB-skalan.
  Skärmen har också en av de högsta frekvenserna på marknaden idag.
  garanterar en uppdatering av 144hz, med en latens på 1ms, riktigt superb.
  För att avsluta den tekniska beskrivningen har panelen en krökningsradie av 1800R.
  Skärmen är född för bara spelbehov tack vare dess egenskaper och
  som stöds av en kraftfull PC, kan den reproduceras troget och med en magnifik grafisk återgivning
  vilken typ av videospel som helst och ger spelaren en total nedsänkning.
  Efter timmar av spel kände jag mig verkligen nedsänkt och fångad med en realism som aldrig tidigare upplevdes.
  Panelen låter dig bli omslagen och bli förvånad med bildkvalitet
  utmärkt och magnifik. Sammanfattningsvis mötte panelen helt mina förväntningar,
  användarvänlighet, visning och uppspelning av bilder och innehåll
  fantastiska media, ser och njuter av en bra film i HDR är verkligen galen.
  Jag rekommenderar det till alla de personer och kategori användare som vill ha en bildskärm från
  kompromisslöst spel.
 • Utmärkt
  12 mån sedan
  För arbete använder jag 2 skärmar på 24, så jag var särskilt intresserad av att kunna utnyttja "två" skärmar även hemma (uppdelad i 2). Jag måste säga att för en "professionell" användning blev jag positivt överraskad, kanske tack vare den höga uppdateringshastigheten (144hz), tenderar ögat att bli trött mindre, och tack vare easybox-verktyget kan du dela skärmen med 49 "i många sätt (även i 3!). Man bör komma ihåg att CHG90 är en spelmonitor och bör behandlas som sådan. Ursprungligen gjorde jag ett försök med ps4 pro som vet att den inte stöder 1440p, men bara nedskalad, resultatet (om du använder alla tummarna) får du en mycket obekväm "strechata" -bild, av ren nyfikenhet försökte jag använd PBP (bild av picuture) ps4-pc och jag måste säga att resultatet är mer än tillfredsställande (om du vill ha en ps4 pro kan du också använda den i 21: 9 / 4k och bilden är perfekt). Sedan försökte jag med en skytt på PC, vilket möjliggjorde allt jag kunde (4k var inte flytande på grund av det inte så senaste grafikkortet): Förmodligen för en FPS ser jag inte det stora verktyget för en skärm i 32: 9, även om krökningen 1800R från den känslan av nedsänkning som imponerar nog, och svarstiden på 1ms gör spelningen optimal. Förmodligen kan ett tävlingsspel eller ett tredje-personligt äventyr dra nytta av det ultralätta. Testade faktiskt med Rise of the Tomb Raider får du något spektakulärt: all skärm som används och 1800R-kurvorna ökar fördjupningen, om du sedan lägger till HDR-skivan utspelar du ännu mer inställningen. I båda fallen är en hög uppfriskningshastighet från en känsla av fluiditet verkligen anmärkningsvärd, för att förstå om det finns eller inte är artefakter som på lång sikt irriterar, även om i spelen inte skapar något obehag. Svarstiden på 1ms tjänar bara till att bekräfta produktens höga kvalitet som aldrig kommer att ge känslan av "lag", som det händer i andra skärmar. Okej valet (i mitt fall) av Freesync istället för Gsync. Personligen rekommenderar jag inte om du bara spelar på konsolen (sett med PBP kan du använda 2 konsoler på samma skärm) om du har en TV-kvalitet, eftersom bildskärmsformatet inte används korrekt (åtminstone på PS4). Förbättrad enligt min åsikt synsvinkeln: på sidorna börjar färgerna bli utspädda, vilket gör att bakgrundsbelysningen uppfattas, vilket tack vare den lokala dimningen du inte märker om du står inför skärmen.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Jag köpte Samsung 49 "CHG90 ultra-wide monitor för att ersätta min dubbla bildskärmsinstallation och jag älskar den, den här har en 32: 9 krökt skärm och en upplösning på 3840 x 1080.

  Pros
  • Det har flera fördelar jämfört med dubbla bildskärmar:
  ○ Ingen centralstång nerför mitten av skärmen.
  ○ Endast 1 skärmkabel och 1 nätkabel.
  • Skärmen har även USB-portar så att du kan ansluta tangentbordet och musen.
  • Den ultra-breda krökta skärmen känns mer nedsänkt när man spelar spel.
  • En snabb 144Hz uppdatering för spel.

  Nackdelar
  • Det här är en väldigt bred skärm, så se till att du har ett stort skrivbord (mitt skrivbord är 4 "bred och 2" djupt vilket är bra)
  • Upplösningen är inte 4k, även om jag finner lösningen bra, särskilt för spel.
  • Samsung-programvaran för att dela upp skärmen (Easy Setting Box) verkar inte stödjas av alla appar. Det fungerar bra med Office, men jag kunde inte få webbläsare att känna igen Windows. Så slutade jag bara med de inbyggda Windows snap-funktionerna.

  Sammantaget är det här en bra bildskärm och jag vill inte gå tillbaka till dubbla skärmar, eftersom en stor skärm ger mer flexibilitet med fönsterplacering och är mer nedsänkt i spel.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Wow wow wow! Den här enorma enormiteten på den här skärmen träffar dig när lådan kommer precis utanför dörren, det är helt enkelt enormt. Som ett tips skulle jag rekommendera att flytta lådan till det rum där monitorn kommer att leva och fortsätt sedan för att unboxing det. Följ de unboxing-instruktioner som ingår i rutan, eftersom det förenklar allt.

  Jag hade det hela uppställningen på cirka 15-20 minuter (inklusive kablage) När det gäller kablar får du allt du kan önska dig med kabelnära, men det kan vara svårt att komma till kontakterna när det är på plats så jag skulle rekommenderar att du sätter i kablarna medan bildskärmen fortfarande är på framsidan i lådan. Detta gäller också för att sortera ut den utmärkta (men täta!) Kabelhanteringen som är inbyggd i bildskärmen.

  Tiden att skjuta upp det ... Okej, första besvikelsen, eftersom upplösningen inte var lätt igenkänd. Jag har ett Nvidia GTX1060 8GB-kort och även om Nvidia-paketet noterade den korrekta upplösningen visade det sig inte klart i den resolutionen. Så jag gick till bra gammal Windows-skärmkontroll, sätt upplösningen där och voila! A M A Z I N G! och det var bara skrivbordet.

  Nu är det dags att sätta detta beast genom det är hastigheter ... Forza Horizon 4. Enkelt sagt, att spela på denna skala vid ett skrivbord gör verkligen neka behovet av VR. Efter att ha spelat i några minuter känner du verkligen att du är där! Det engagerar bara hela ditt synfält.

  Tiden att ta sig till skien i XPlane 11. Återigen, precis som att vara i flygplanet och en överlägsen hoppning upp från en 3-skärminstallation. Behövde bara spela med FOV (synfält) inställning under ett pausat spel för att få den mest realistiska bilden av cockpiten. Koppla samman dessa visuella med realistiska flygkontroller och du kan känna att du flyger bokstavligen var som helst!

  Slutligen dags att skjuta några dåliga killar. Gears of War 4. Stor, nedsänkt, kanten av din sitsverkan i episk skala. Jag ställer alla spel till den inbyggda upplösningen som kör allt i Ultra utan problem.

  Vissa människor har kommenterat att 1080-vertikal aspekt inte är som förväntat men att köra någonting högre, höjdvis, skulle utesluta så många andra än de med ultra high end-datorer från att använda skärmen. Ett klokt beslut på Samsungs del tror jag.

  För att avsluta då, Om du är en gamer-, video- eller fotoredaktör eller för närvarande har 2 + skärmar att fungera, ge den här övervakningen din uppmärksamhet. Du kommer inte bli besviken, framtiden är krökt!
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Enligt min åsikt är Samsung CHG90 en perfekt enhet för att förbättra din PC / Gaming Experience. Nu tack vare 49 tums skärm kan jag bläddra bland flera webbplatser samtidigt, spela spel och få en guide till den öppnade i den andra halvan av skärmen. Mängden nya möjligheter och kombination med att ställa in din skärm är enorm. Även spela på full skärm 3840x1080 är fantastisk. Eventuella racing-, strategi- eller action-äventyrsspel som stöder HDR ser fantastiskt och nedsänkt, vilket på första pirson shooterspel tack vare ultra-bred skärm har du en liten fördel att ha en större synlighet. CHG90 är också bra i fotoprogram som gör det lättare att redigera / redigera foton, tack vare bra upplösning kan du se mycket mer detaljer och även färger är förstärkning vilket är väldigt viktigt om vi värderar hög kvalitet i alla aspekter. En av de många CHG90-huvudfunktionerna är HDR, vilken vilken som helst kompatibel programvara ser vacker ut. Den enda downsizing av Samsung Ultrawide är brist på 4K upplösning, men det betyder att du inte behöver ha ett toppskikt grafikkort, vilket genomsnitt kommer att hantera senaste spelen bra. CHG90 är 144hz monitor så skillnaden i jämnhet är gigantisk vilket du kan se skillnad även på skrivbordet. Med FreeSync 2-modulen kommer alla AMD-grafikkorts användare att få ännu mjukare framerate i videospel.
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Allt som CHG90 gör, det går bra - som 144Hz refresh rate och 1ms responstid och FreeSync 2 - Att använda skärmen, speciellt i fullskärm när du spelar, är en underlig, underbar upplevelse. Det utökade synsfältet tillsammans med den krökta skärmen ger en nedsänkning som jag aldrig har upplevt tidigare.
  Skärmen ger mycket större produktivitet och multitasking än att använda två vanliga 1080p-bildskärmar, men jag såg inte personligen mycket nytta av layoutförbättringen eftersom jag använde en 4K-bildskärm förutom en 1080p en tidigare och jag saknar den extra höjden som erbjuds i Tillägg till bredden.
  Jag gillade idén om den programvara som delade skärmen så att många flerprogram lätt kan ställas in på en skärmplats, men jag fann att det var lite slog och saknade om ett visst program skulle stödja programvaran och snäppa till de mindre fönster vid behov.
  Slutligen om kostnad, kan jag inte hålla med om att denna bildskärm ger bra valuta för pengarna. Med tanke på priset skulle jag ha förväntat resolutionen vara minst 1440p utan att förlora någon av de andra funktionerna. Det är inte så dåligt, det finns gott om anslutningsmöjligheter för CGH90 och användningen av profiler för att ställa in skärmen till din idealiska utgång beroende på användningen på det, vilket gör det mycket enklare att justera, oavsett om det var i spel, fotoredigering eller kontorsprogram och webbsurfning eller titta på en film. Som sagt, det är funktionerna är utmärkta och många är det bara svagare efter pris, andra programkompatibiliteter och i slutändan av låg upplösning.
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Jag fick meddelandet att paketet hade levererats. Lör på jobbet och titta på minuterna frikoppla genom att tålmodigt vänta på att komma hem och ta bort min nya leksak. Rang missusen för att kontrollera paketet hade ingen skada från kuriren, "Ingen skada ... men det är enormt" sa hon. Ännu mer upphetsad nu! Käkt vattenkokare kokar aldrig ... Självklart körde jag med alla hastighetsgränser hela vägen hem! kom in i ytterdörren och pekade henne på kinden innan han tryckte in förbi på framsidan för att se det här tuffa föremålet i svart plast. Inget sätt är den här skärmen så stor! äntligen efter att ha tagit några bilder av lådan oöppnade får jag en känsla av att spänningen är värt det. öppnade lådan (nästan fel väg) för att mötas med en mycket genomtänkt bit av förpackning och planering. du tar bara ut alla reservdelar och bygger dem faktiskt och sedan fäster det på skärmen utan att ta bort det från lådan. Geni. Ok, det är massivt. Så bred som min 55-tums TV! Så jag fästde snabbt upp till datorn (med min nya 2080 Ti installerad några dagar tidigare) och uppdaterade hårdvaran eftersom det var en usb-nedladdning för att stoppa några av de tidigare problemen. Att ha de här inramningarna gör skillnaden i världen! Nedladdade de mest detaljerade 32: 9 bakgrundsbilder som jag kunde hitta. Säkert blåst ... Låt oss få lite spel på gång. Köra spel vackert, ett spel med pyramider i, Beautiful. ett visst världskrig 2-spel, vackert. Immersion är något jag alltid har lyckats få från 2 eller 3 monitorer men det här är verkligen på en helt ny nivå. Jag är indragen som ingenting jag ens kan föreställa mig bara rent för att okej. Så visade jag det till vänner som kom runt och spelade många timmar av spel och surfar samtidigt som man tittar på filmer sida om sida på den. De älskade det och var i ont. selfies med det och skicka bilder till sina teccy kompisar för att visa dem vad de saknar. Made Jag känner mig som en stolt pappa ... Jag kan ärligt talat inte säga det nog. Det är bara vackert! Färgerna är starka, QLED fungerar så bra, visningsvinkeln är perfekt så länge du inte sitter för att stänga. Det finns en men ... och det är en stor men! Den bästa uppdateringshastigheten jag kan få ut av det med min topp på Gsync-kortet är 100hz! Verkligen? Freesync 2 skulle ha varit vacker men jag valde ett dyrare kort och var tvungen att betala straffet för det genom att inte få ut det mesta av det. Vilket slöseri med över £ 1000 för mitt kort! Den här skärmen fick mig att känna att jag hade hittat ett pund men förlorat en tenner ... :(
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Min vanliga skärmuppsättning är en 27-tums monitor eller två 24-tums bildskärmar sida vid sida, så detta motsvarar två 27in-bildskärmar. Min vanliga skärmuppsättning är en 27-tums monitor eller två 24-tums bildskärmar sida vid sida, så det här, som ett ekvivalent med två 27in-bildskärmar som är smidigt förenade, är ett imponerande steg upp. Installation är lite knepigare än de flesta, eftersom den krökta skärmen betyder att det behöver lite stöd, som levereras av den smart utformade förpackningen, för att fästa stativet, vilket är mycket robust. Stativet ger också mycket frihet i höjd och vinkel, eftersom det håller bildskärmen med en bultsam som ger några grader av breddgrad. Det finns en rad inmatningsuttag, men de flesta användare väljer HDMI, vilket gör att ljudet kan ledas till ett hörlursuttag på bildskärmen. Det stora antalet kablar hålls lite tidigare med ett plastlock som snabbar över portens räckvidd. När du har hittat tillräckligt med skrivbord för att sätta bildskärmen, och du har anslutit kablarna, är tiden att slå på. På strömbrytaren är placerad under ett strömlampa, vilket ovanligt är på när monitorn är avstängd och vice versa, men det betyder att strömbrytaren lätt kan hittas vid behov. Strömbrytaren har fler knep, som genom att vrida den i olika riktningar, alla konfigurationsalternativ kan hittas i en sofistikerad av relativt enkel skärmmeny. Själva skärmen är ljus och tydlig, med tillräcklig upplösning att pixlar inte lätt ses som jägar, men inte så mycket att spelningen är långsam. Vissa spel är bättre än andra genom att använda denna ovanliga skärmform, men genom att kompromissa lite på form kan du få full nytta av det, enligt foto. På en vanlig mätare från skärmen är spelandet riktigt nedsänkt och lite ursäktande. Formen är också användbar för fler filmer i storskärmsformat, men bara några filmer använder bildförhållanden så breda, Ben-Hur är förmodligen det närmaste. Regelbunden användning för Windows-arbete är också en uppenbarelse. Medan få applikationer kan använda hela bredden (eventuellt med undantag för Excel), har ett enormt skrivbord att du inte vänder mellan Outlook och Word eller klämmer in ett par applikationer på en skärm så att du samtidigt kan läsa och komponera. Medan en tvåmonitor setup får dig lite av det, är den sömlösa CHG90-skärmen mycket mer tillfredsställande. Sammantaget är detta en välgjord, unik bildskärm som kan förändra hur du jobbar och spelar och att gå tillbaka till något mindre skulle känna att titta på ditt digitala liv genom ett porthål.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Det första du märker med Samsung CHG90 är hur massiva lådan är - ungefär storleken på en medelstor kylfrysare.

  Öppnar lådan ser du monteringsanvisningar. Dessa är väldigt raka när du sätter fast stativet medan bildskärmen fortfarande är vänd nedåt i lådan. När det är fäst du bara tipsa lådan upp så monitorn står på fötterna och montering är effektivt slutförd. En oro med en bildskärm den här storleken kan vara att montering blir besvärlig, men det är inte fallet med den här monitorn.

  Lådan innehåller alla kablar du kan behöva - HDMI, DisplayPort, Power (Storbritannien och Europa).

  Jag har framförallt använt bildskärmen i PBP (bild-för-bild) -läge vilket innebär att du kan ha en separat ingångskälla på varje halvdel av bildskärmen. Det här kan vara från separata enheter (två olika datorer, konsol och dator etc.) eller två källor från samma enhet. Jag har huvudsakligen använt den i den senare inställningen vilket resulterar i en traditionell dual-monitor setup med nollkrok mellan de två bildskärmarna. Detta gör att alla standardfunktioner, till exempel att fästa fönster, fungerar som förväntat. Upplösningen i detta läge är 1920x1080 för varje halv bildskärm, så full HD för varje halvlek.
  Det är också möjligt att använda Samsung-programvara för att efterlikna denna funktion utan att använda bild-för-bild-läget.

  Ursprungligen testade jag monitorn under kontorsarbete och det fungerade mycket bra. Att inte ha en inramning i mitten betyder att det är lätt att ha tre fönster sida vid sida, eftersom du kan få en i mitten som vanligtvis skulle brytas upp av bezel i en traditionell dual monitor setup.

  Under spelning stängde jag av bild-för-bild-läge och ställde upplösningen till en hel 3840x1080. Detta resulterar i en mycket nedsänkt upplevelse och är ett utmärkt sätt att spela. Både bredden och kurvan lägger till denna effekt.

  Fördelar:
  * Massiv bildskärm
  * Kurva lägger till nedsänkning när du spelar
  * Bildkvaliteten är stor
  * Bild-för-bild är en utmärkt funktion för att möjliggöra en "traditionell" dubbla bildskärmsupplevelse utan någon ram
  * Nämnde jag att monitorn är enorm?

  Nackdelar:
  * Begränsad vertikal upplösning på 1080. Detta är olyckligt för någon som jag som flyttade från högupplösta bildskärmar när du slutar märka det begränsade vertikala utrymmet. Detta kommer inte att vara ett problem för någon som flyttar från en 1920x1080 bildskärm

  Övergripande, utmärkt övervakning för alla som vill ha en sömlös dual monitor setup, eller vill ha en överlägsen skärm för spel.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vi behöver en större skrivbord!
  Samsung CHG90 är en 49-tums Quantum Dot-skärm med HDR, 144Hz uppdateringshastighet, FreeSync 2 och ett 32: 9 bildförhållande, men framförallt är det en multitasking-dröm. Med en 49-tums skärm och en djup 1800R-krökning fyllde den här skärmen helt mitt synfält, som uppenbarligen lindades runt mig. Det är så brett att det är omöjligt, utan att ta några steg bakåt, för att faktiskt titta på hela skärmen samtidigt. CHG90 är närmare en HDTV med spelcentrerade funktioner på grund av dess storlek. För det mesta är QLED Vertical Alignment (VA) -panelen i CHG90 fantastisk. Färgreproduktionen är utmärkt och med High Dynamic Range (HDR) kompatibla spel är det vackert. Kombinerade med vida panoramaer i en första personskytte, är det svårt att inte få dra och springa in i alla dessa pixlar. Med det sagt är CHG90 inte den tydligaste monitorn på marknaden. Upplösningen 3840 x 1080 betyder att det här fortfarande är en vertikal 1080p bildskärm, så om du är van vid 1440 eller 4K-bildskärmar ser du en förlust av visuell trohet. Fördelen är att du inte behöver en GTX 1080 Ti för att köra bildskärmen vid sin ursprungliga upplösning. CHG90 är också en av de första bildskärmarna som erbjuder AMDs nya FreeSync 2-teknik. 3000: 1-kontrast fungerar mycket bra och i kombination med en trevlig QLED VA-panel och HDR-funktionalitet, erbjuder denna skärm utmärkta svarta nivåer och djup. De mörka och ljusa tonerna var perfekta för hela spektrat och vita nyanser var lätt synliga även i de ljusaste bakgrunderna. Gamma-inställningarna på CHG90 var nästan perfekta. Samsung hävdar att CHG90 har en svarstid på 1ms, och CHG90 är faktiskt extremt snabb i alla mörkare övergångar. Slutligen tog jag en titt på hur CHG90 uppträdde om potentiella spökeproblem, där artefakter rör sig bakom rörliga föremål på skärmen. Jag märkte en minimal mängd spöken med bildskärmen som arbetar med sin fulla 144 Hz uppdateringshastighet. Om du letar efter en bildskärm som kommer att se till att alla som är omkring dig är andfådda, är Samsung CHG90 skärmen för dig. Den enda nackdelen är att priset är lite högt för dess pixeldensitet, men utan att det påverkar multitasking är det säkert en av de roligaste och unika spelupplevelser jag någonsin har haft.
 • Perfekt
  1 år sedan
  När vi öppnade lådan och såg för första gången bildskärmen var det ett stort leende på hans ansikte, är skärmen stor ... riktigt stor. Samsung har tänkt på en utmärkt förpackning, vilket gör det säkert att transportera. Det är en väldigt bra, solid produkt, det finns också en konsol för att fixa den direkt på väggen. Skärmen kan röra sig i alla riktningar på sitt stöd och luta som du vill, bordsstativet är väldigt solidt och gjort väldigt bra. Utrymmet som denna skärm kommer att ta på skrivbordet är 1203,0 x 525,5 x 381,6 mm med en totalvikt på cirka 15 kg. Vi var också rädda för de nära ögonen / bildskärmen med storleken på den här krökta panelen, men stående med ögonen på 60 cm från skärmen hade vi inga problem med trötthet, varken i spel eller ens med grafik och videoprogram. även tack vare 1800R-krökningsradien, vilket gör spelupplevelsen mycket nedsänkt. Samsung läcker oss med en 49-tums krökt panel VA applicerad på QLED-tekniken med en kontrast på 3000: 1; som om det inte var tillräckligt så har den här panelen ett svar på 1 ms med en uppdateringshastighet på 144 hz för glädjen hos oss videogamer. Låt oss prata om den upplösning som i detta fall är 3840x1080pixel. Ja, jag föreställer att några av er vänder upp näsan och säger "men det är inte 4 k?"? Och jag svarar dig ... tack och lov! För att flytta en 4K av dessa storlek skulle det ta ett grafikkort överst i raden (kanske till och med sammanfattade), medan med denna upplösning går allt smidigt även med min GTX 970, med en GTX 1080 kommer du att vara mer än lugn för varje typ av spel. Med tanke på endast spel är panelen exceptionell med ljusa färger, täta svarta och jag har inte märkt något problem med spöken eller andra smetar (144hz och 1ms svar), möjlighet att justera färgerna och färgtemperaturen själv, för att inte tala om den storlek som får dig att njuta av en "videospelupplevelse som definierar" fördjupning "skulle vara förenklad. Jag använder det också med Photoshop och videoredigeringsprogram och jag måste säga att den här skärmen är en "spelväxlare" för dessa jobb, har förmågan att arbeta med panoramabilder och att ha alla verktyg under klicket är inte en trivial sak, ditto för videoredigering med olika spår och vackert stort förhandsgranskningsfönster.
  En varning: försökte den här jätten, du kommer vara omöjlig att gå tillbaka ...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag anger att jag är framför en bildskärm minst 12 timmar om dagen för arbete och på fritiden nu i 20 år. Förpackningen görs väldigt bra och förutom förvirringen på öppningsskrifterna är alla väldelade och skyddade. Montering av piedestallen är mycket enkel och snabb och från själva tanken på en väldigt resistent konsol. Utseendet på den här bildskärmen är verkligen väldigt snällt och det var inte en person som inte sa WOW så trevligt! Utmärkt krökning gör det väldigt bra i spel men mycket mindre bra i professionell användning med Windows-applikationer, för om du inte är helt vinkelrätt tenderar den att bli suddig i områden som är avlägset ur synvinkel. Justeringarna på vertikal och på skärmens lutning möjliggör en optimal konfiguration av läget. Utmärkt LED-baksida som ger mycket vackra ljuseffekter, även om du bara tittar på bildskärmens baksida, ännu bättre om det är kopplat till en vägg eftersom det speglar ljuset och skapar en fin rumseffekt. I spelfältet har jag kunnat testa kvalitet och frekvensrespons med både Xbox One X och PC och jag tycker det är riktigt bra och en mycket stabil bild även i scener med många rörliga objekt. 144 Hz på datorn är sensationella, bilden ser riktigt riktig ut. Ultra Wide 32: 9 på vissa spel som bilracesimuleringar förändrar verkligen möjligheten att bli involverad i körning. Den låga latensen eller även kallad 1 ms LAG är idealisk för alla fans som gillar mig spela FPS och bland annat har denna skärm egna profiler som ska ställas in beroende på vilken typ av spel du använder. Krumningsradien som krökas vid 1800R är absolut perfekt för en uppslukande spelupplevelse. Men jag finner bristen på en 4K-upplösning som speciellt i datorn skulle ha varit ideal och gav ett andra liv till monitorn på professionellt område. Vacker dubbel videoingångsfunktion som låter dig se splitskärm två källor vid 1080P samtidigt. Skärmens OSD-gränssnitt är välbyggd och tydlig för att förstå vad som kan göras i alla menyer. Dra slutsatser Jag skulle vilja säga att det är definitivt en bildskärm som syftar till att spela, även om det inte pressas alla spel som kommer ut i 4K och inte för professionell användning. (Jag föredrar en dubbel skärm). Bland annat såg jag att hans bror äger 31,5 "måste gå ut i 4K.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den här skärmen är perfekt för spel, jag har haft det i ett par veckor nu och jag kunde inte vara lyckligare med mitt beslut.